icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

aaadus
9. feb 2010

antyn já už mám malého hlavou dolů 😉 A pokud se mimčo neotočí, má k tomu důvod, např. krátkou pupeční šňůru 😉

antynka1
9. feb 2010

Tak to já nevím, jak prcka mám....

aaadus
9. feb 2010

Mně to říkala dr na poslední poradně a i kdyby mi to neřekla poznala bych to. Kopance do žeber nejsou zrovna nejlepší 😅

antynka1
9. feb 2010

Tak to já cítím kopance všude, ale přímo pod žebra ne, spíše níže, takže asi otočená prďolka ještě není.

babara
9. feb 2010

Muze se otocit i tesne pred porodem, ale je to malo pravdepodobne, me se ale malej otocil az nekdy v 36tt tusim. Ale pak byl stejne pri porodu trochu sikmo 😒
A chlapecka se KP moc rodit normalne nedoporucuje kvuli onem mistum.

antynka1
9. feb 2010

To jsem taky někdě četla, že u chlapečk se jde na císaře a holčičky zkoušejí normální cestou - ale jak kde....

lucik...
9. feb 2010

Ahoj holky,
tak AVATAR úúúúúúúžasný 😉 Fakt super i bez WC sem vydržela 😀 😀 😀 Ale Viktorce se to teda asi moc nelíbilo, strašně to řvalo tak mě celou dobu kopala 😠 😀

Anty moooc gratuluju 😵 😵 😵

Já mám malou taky hlavičkou dole, říkala mi to posledně dr.,tak sem se ptala jestli se ještě může otočit a ona že jo ale že by neměla..

Aadus zatím žádná reakce tak uvidíme zítra 😵 😵

adelka89
9. feb 2010

kamosce se ted 14 dnu pred porodem otocil prcek dvakrat za dva dny takze je to fakt mozne i pred porodem.

antynka1
9. feb 2010

A oni prý v některých nemocnicích umí prcka otočit

blanka.k
9. feb 2010

Tady v Brně kamarádce malou otáčeli asi týden před porodem 😉

matpaj
9. feb 2010

ahojte...... 🙂

ja dnes az takto neskoro.....dufam, ze nejdete este spat..... 😒

tak moje babo tiez este cestuje......a teraz som sa prave smiala na mojom brusku ake ho mam uz krive.....uz sa zacinaju robit kopceky..... 🙂

a som zasa nejaka soplava...... ☹

adelka89
9. feb 2010

nas maly sed otaci podle toho jak sedim nebo lezim ja, aby mel co nejvic mista 🙂

matpaj
9. feb 2010

a ozaj blanka, krasne fotky bruska..... 🙂

antynka1
9. feb 2010

Jj, taky souhlasím - krásné fotky bříška 🙂

kajamatus
9. feb 2010

tak ja som rada, ze sa mimi otaca a presuva, pretoze uz ho citit aj nad pupkom, takze nie je dole a netlaci mi na lonovu kost, takze bolesti ustupili, obcas to citim, ale uz nie tak moc , ze by som nemohla chodit.

otacanie matulka bolo vesele, najskor v 33t.t. pekne dole hlavickou, potom v 34t.t. KP a vtedy som aj krvacala, tak zostal az do akutnej sekcie 35+6, aj keby sa bol este otocil hlavickou dole, bola by sekcia, mala som vcestnu previa placentu.

tak ten Avatar si musim kuknut, uz ho mame v PC asi 2 tyzdne a ja nic, dame asi pohodovy vecer, ked drobec zaspi a my si to vegetne uzijeme 😉

Blanka kukla som Ti do alba a musim povedat ze to je ina pecka, ci foto veciciek alebo bruska, profesionalna praca super.

matpaj
9. feb 2010

anty, tu zavinku emitex mas letnu?..... 🙂
je ich tolko druhov, neviem sa z toho vymotat.....

miladkad
9. feb 2010

joj, Vy sa bavíte o tých polohách, keby som ja vedela, ako sa malé otočilo. ale dozvieme sa v utorok. Matej bol koncom panvovým, čiže cisárom, tak sa trošku bojím, bojím...

antynka1
9. feb 2010

Matpaj,to je ta přechodná verze:
http://www.anicka.cz/index.php?show=product&id=...

A když si dáš stránky www.emitex.cz, tak tam dole je ke stáhnutí katalog Emitexu a tam je to popsané, jaký je mezi nimi rozdíl.
Ve zkratce existují 4 verze (přímo dle katalogu z Emitexu):
1) letní s kapucí
2) letní na stáhnutí kolem hlavy
3) přechodná
4) zimní.

matpaj
9. feb 2010

jééj anty, dakujem, si zlata...... 🙂

matpaj
9. feb 2010

anty, toto je ona?:

http://www.maderna.sk/emitex/zavinovacky-fusaky...

pozri kolko stoji u nas....... ☹

antynka1
9. feb 2010

No koukám, že u vás vyjde docela draho....
Jinak vím, že tady holky jí objednávaly z www.babymax.cz a tam je mají jinak nazvané, hovoří tam o jarních verzích (mely tam dvě "jarní" verze, ale už tam mají jenom jednu) - mají je tam jinak popsané než výrobce..... Vím, že holky objednávaly tu "jarní" ale nemůžu si pomoci, pořád nevím, která to dle katalogu Emitexu je 🙂 Zdenka tu myslím řešila, že jedna je teplejší a ta druhá míň - ale opravdu nevím, jak to v kterém obchodě mají, takže já se řídím tím oficiálním katalogem Emitexu a podle toho jsem si vybrala v obchodě, kde to mají pojemenované stejně jako výrobce🙂

antynka1
9. feb 2010

Jo Matpaj - to je ona - dle názvu 🙂

matpaj
9. feb 2010

no, nasla som ju lacnejsiu v SR......o troska.... 😒 😒

aj tak keby som ju objednavala z Ciech vysla by ma aj s postovnym rovnako...... 😒
aj toto je ona, vsak? ak ano objednam ju odtialto.......

http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

antynka1
9. feb 2010

Asi to bude ona - ale mate mě tam to slovo letní........ Dle obrázku je stejná, ale ony jsou skoro všechny na pohled stejné..... Ale zase, když je tam napsáno přechodná - tak by to měla být ona 🙂 No prostě si to každý nazývá jak chce a nás to pak mate....

antynka1
9. feb 2010

Už asi půjdu spinkat, tak dobrou noc 🙂

matpaj
9. feb 2010

dobru.....a dakujem... 🙂

antynka1
9. feb 2010

Matpaj - ještě mi to nedalo a myslím si, že je to spíše tato:
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

Podívej se na to složení, jedna je microflees a bavlna a ta druhá je Microfleese a froté...... Takže mají jiný vnitřek.....

medan29
10. feb 2010

Dobré ránko

aaadus
10. feb 2010

Dobré ráno,
matpaj teda u vás ta zavinovačka je pěkně drahá, já jsem ji v akci kupovala za 360,-

Dneska mi dovezou povlečení + mantinel, přebalovací podložku, zavinovačku a prostěradla 😵

medan29
10. feb 2010

aaadus:jé ty se máš, já tohle jdu koupit až v so na slezskou, už mám pořádný seznam 😀