icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

rivatha
Autor odpoveď zmazal
rivatha
Autor odpoveď zmazal
jaja32
30. jún 2010

@rivatha každý deň nie... to by ma porazilo....veď on sa niekedy aj v robote naobeduje. Piatok mávame väčšinou niečo od cesta

rivatha
Autor odpoveď zmazal
blumka
30. jún 2010

ja robim palacinky podla tohto receptu prvykrat pomastim trosicku panvicu potom uz nie a vzdy sa mi vydarili:
3dl mlieka, 2dl vody, 1dl oleja, 2 vajcia, 200g hladkej múky (ja dávam polovicu celozrnnej), štipka soli - je z toho 12-15 palaciniek

rivatha
Autor odpoveď zmazal
rivatha
Autor odpoveď zmazal
garonka
30. jún 2010

@rivatha fajnoty tu varíme nieeeeeeee? palacinky, buchtičky
a to ja chudnuť chcem 😅

jaja32
30. jún 2010

@blumka áno, to je dobrý recept...odskúšané 🙂
@rivatha ja všeobecne ani do kysnutých koláčov nedávam bielok...neviem, tak ma naučila jedna známa cukrárka, vraj budú mäkšie koláčiky... a sú

rivatha
Autor odpoveď zmazal
jaja32
30. jún 2010

@garonka aj ty chceš chudnúť? Mne sa podarilo schudnúť 30 kg asi 6 - 7 rokov dozadu...no teraz potrebujem schudnúť 10 kg.... uffff

blumka
30. jún 2010

@rivatha hej normalnu vodu a celozrnnu som ja este nedavala, to som len recept odpisovala a zabudla vymazat 😅

rivatha
Autor odpoveď zmazal
garonka
30. jún 2010

@jaja32 30? i ja chceeeeeeeeeeem ale teraz asi nem dobre chudnuť keď kojime 😖

jaja32
30. jún 2010

...a pozor z litra mlika je ich veľa 🙂

garonka
30. jún 2010

@rivatha my spinkame už 70 min na veľkej posteli 😀

jaja32
30. jún 2010

@garonka ja nekojím, ale nejako sa musím naštartovať....len tie horalky mi tak chutiaaaaa

jaja32
30. jún 2010

tak my sme dospali...ale dnes si krásne pospinkala... 3,5 hod.... no a dnes aj manžel príde skôr, tak odovzdám štafetu 🙂

jaja32
30. jún 2010

tak si po sebe čítam... a nejako mi niektoré písmenká vtáčiky vyzobali či čo 😀

rivatha
Autor odpoveď zmazal
rivatha
Autor odpoveď zmazal
garonka
30. jún 2010

@jaja32 pekne potiahlaaaaa ja zvedava koľko vyspime my

jaja32
30. jún 2010

...ja už niekedy nemám večer energiu na cvičenie....no ja si tu kecám a v kuchyni mi takmer žiadna dojčenská voda nezostala v hrnci... varila som ju 😠 tak odznova

jaja32
30. jún 2010

@garonka no zistila som, že keď sa po pol hodke zobudí, stačí zobrať na ruky a ukolísať....no, ideme papať, lebo už hlad volá...pááááááááá

garonka
30. jún 2010

ja si idem čitať knihu konečne lebo sa k nej nikdy nedočítam 😀

rivatha
Autor odpoveď zmazal
rivatha
Autor odpoveď zmazal
matesl
30. jún 2010

@jaja32 aj u nas ma maly 3/4 tasky a my s muzom 1/4 😀

matesl
30. jún 2010

@garonka a neskusala si ten davkovac co je k detskemu panadolu? naiahni mu tam vodua pomaly mu to pustaj do pusy

maculik
30. jún 2010

boze kocky, vy ste sa rozkecali a same dobroty sa tu vyvaraju, len chute mi robite 😀
Petrik buva, bol trosku umrnkany, ale nakoniec zaspal. Mne sa tiez drieme, ale trochu som musela ohadzat obyvku..

moj mm s malym tiez nechodi na prechadzku sam, ale s Adelkou uz hej a to mne staci. On tiez ma Petrika skor na blaznenie, ako pise @garonka 🙂 Najradsej je s nim, ked je napapany, prebaleny a usmievavy, potom mi vzdy povie "vidis, ako bol pri mne dobry a tak dlho.." , to mu ani nevysvetlujem, ze jasne, ked je obriadeny 😀