icon

Maminky z Prievozu a Ružinova

tilly
18. sep 2012

ahojte maminky, hladala som temu prievoz, nenasla som, ale urcite je tu viac maminiek, minimalne o troch tu na konikovi viem... ozve sa niekto? 😉

Strana
z2
barbora84
1. nov 2012

Jej, nahodou som nadabila na tuto temu a neda mi z nostalgie nezareagovat ;) my sme sa zial ked mal maly 3 tyzdne stahovali z Ruzinova (byvali sme pri Retre) do Noveho mesta a doteraz sa neviem uplne adaptovat, za Ruzinovom sa mi velmi cnie ☹ teraz mam aspon blizko Kuchajdu...na zeleny Ruzinov nedam ale dopustit 😉

elfik0
1. nov 2012

najlepsie na zastavke Herlianska vystupit pri poliklinike 🙂
@majusa4444

majusa4444
1. nov 2012

@elfik0 keby vystupim tak co dalej 🙂)))))

megan30
1. nov 2012

@barbora84 My sme tiež sa odsťahovali bohužiaľ
@majusa4444 Ak vystúpiš to určite uvidíš je to velká ružová budova s nápisom Retro. rovno rovno pri poliklinike a vidíš retro....

majusa4444
1. nov 2012

ako chodim do polikliniky k detskej lekarke a chodila som na strkovec aj na rohlik ale inak tu budovu som si nejak nikedy nevsimla :DDD a tam pri tej budove su ihriska a parky?
@megan30

elfik0
1. nov 2012

@majusa4444 presne ako pise megan30 .Retro vidno uz z autobusu.a s rohlika tu uz minutka 🙂 ano tam je jedno dobre ihrisko.inak v retre je super detsky kutik http://www.retrokids.sk/uvod

majusa4444
1. nov 2012

@elfik0 no pekne teda :D to je super

mvtina
1. nov 2012

@majusa444 ja by vam od Dulaku ani nie 100m 🙂 tak sa mozeme niekedy dohodnut 🙂

majusa4444
2. nov 2012

@mvtina jej teba som uz parkrat stretla som myslela ze mas trojicky :D ale teraz pozeram ze ti dva su starsie dvojcatka 🙂 kludne sa mozme hocikedy dohodnut..

tilly
autor
2. nov 2012

@elfik0 aj my obcas chodievame na ihrisko k retru 😵 a adamko bude mat teraz v novembri tri roky, to su nase deticky podobne... som za stretko 😉

tilly
autor
2. nov 2012

ja som v ruzinove vyrastala... potom sme si postavili domcek v samorine, byvali sme tam 8 rokov, ale nebolo to ono a k tomu stale tie zapchy, tak sme sa vratili... mne to tu strasne vyhovuje

ivanka.7
2. nov 2012

@tilly rozumiem ti, ja som sice do ruzinova prisla az ako 17rocna, ale nechcela by som sa vratit do petrzalky, aj ked aj tam sme byvali na dobrych miestach (jedno krasne pri lese, druhe zas nedaleko od sadu janka krala a blizko chorvatskeho ramena). Takze sa tu teraz zubami nechtami drzime, aj tu mame obaja rodicov, tak dufam, ze sa nam aj podari tu zostat, aj ked musime casom riesit byvanie, lebo v 2i. byte je to teraz pohoda, ale pri pripadnych dalsich detoch uz by to nebolo take ruzove.

mvtina
2. nov 2012

@majusa444 fakt?? No ano, mna si asi ludia vsimnu 😉) hlavne ked na nich zacnem hulakat, aby som mala zase kompaktny krdel 🙂)) Tak ma kludne niekedy oslov, ak by som Ta nespoznala, ja nekusem inac 🙂

majusa4444
2. nov 2012

@mvtina dnes nebol manzel s detmi vonku? 🙂 videla som deticky s muzom teda ak su to oni 🙂) ale pekne vychovane ako slusne pokope isli vedla tatinka.. a tak naposledy som ta videla este na jar a v lete 🙂 odvtedy nie.. a raz si hucala ked sa ti rozutekali to hej 🙂))))))) neviem kde sa vonku zdrzujete kedze tainak nevidam

majusa4444
2. nov 2012

tak ja niekedy tiez dofrcim na to ihrisko pri retre ak ho tam najde 🙂 nech ma maly zmenu..len toto pocasie je dobre akrat tak na prechadzky a nie na ihriska :/

mvtina
2. nov 2012

@majusa444 ano, dokonca som na to myslela, lebo ked som sem pisala, tak boli prave prec 🙂) no tatinko vie byt tiez extra zlostny a oni to dobre vedia 🙂) je mozno este o kusok bojazlivejsi ako ja, lebo robi na zachranke, tak to uz je asi deformacia 🙂) A hlavne su dni a dni. Niekedy su neuveritelne rozumni a slusni, ale niekedy si uz pripadam ako hysterka, ked po nich stale jacim. Ale zase radsej ponamahat hlasivky ako letiet do nemocnice 🙂 Inac - my to niekedy riesime tak, ze nasadneme na dulaku na autobus, odvezieme sa do Auparku a urobime si prechadzku po sade J.Krala. Ked bolo teplo, chodievali sme aj na Budovatelsku, na to ihrisko, co je za Businessom. Ale to tak najskor doobeda, lebo poobede je to prilis naplnene.

majusa4444
2. nov 2012

@mvtina no tak v sade sme tento rok ani neboli a na budovatelsku sme chodili ale som vas nevidela.. uz chodi aj najmensi do skolky a ty robis ci ako? kam chodievate taketo dni? a tie dobre a zle dni poznam :D tiez si niekedy pripadam ako hysterka xixi

mvtina
3. nov 2012

@majusa444 nasi do skolky nechodia. Na Budovatelsku chodime len sporadicky, ked tam ideme pre chlieb. V taketo dni si bud urobime nejaku kratku prechadzku - nemame stale trasy, alebo ideme celkom cielene nieco nakupit, pripadne proste skysneme doma, vsak aj tu je co robit 🙂

majusa4444
3. nov 2012

@mvtina no tak to mas veselo kedze mas vsetky deti doma..tak to ste ako my .. bud sa len motame tu alebo cielene pokupit co treba :D uz je zima uz sa neda nic take podnikat.. a vsade mokro :/ ale tak vyvetrat sa stale treba 🙂

silvinka
3. dec 2012

ahojte aj my sme cerstvo z Prievozu .. tiez by som sa chcela pridat na stretko ak by to bolo mozne )

tilly
autor
3. dec 2012

@silvinka no dufam, ze prve stretko bude so mnou! 😀

silvinka
4. dec 2012

no jasne miska a kedy? 🙂))))))

tilly
autor
4. dec 2012

@silvinka okrem 5.12. a 10.12. hocikedy

nikam
3. jan 2014

@karmelka77 Ahoj, mozem Ta poprosit o referenciu na skolku Smiling Faces? Kludne aj do IP. Dakujem 🙂

Strana
z2