Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Zostali mi tri balenia Pampers plienok - všetko veľkosti 2. Jedny sú premium care a druhé dve zelené pampers - jedno z nich to veľké 108 kusové balenie. Nepotrebuje ich niekto za nejakú obojstranne výhodnú cenu?
@vikiem ja by som brala
@paprcka1109 momentálne sú rezervovanú pre jednu pani, ale ak si to rozmyslí, dám ti vedieť
@vikiem Dobre 🙂
@lucka0122 za kolko ?
@paprcka1109 za 13e
Zdravím Vás dievčatá. Pridávam sa k Vám s termínom 8.3.2014.
ahojky dievcata. aj ja sa pridavam k terminu 8.3.2014 🙂
Ahojte ja sa pridavam s terminom 21.3. 🙂
Aj ja 21,3 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja mám tiež termín 8.3.2014 🙂))
Ahojte kočky,tiež sa pridávam s termínom 4.3.2014 🙂 Chystá sa niektorá tiež rodiť v PB? 🙂)
Ahojte kočky,tiež sa pridávam s termínom 4.3.2014 🙂 Chystá sa niektorá tiež rodiť v PB? 🙂)
cavte kocky,mozem sa tiez pridat?mam termin 24.3.a vsetkym gratulujem🙂kot pojde rodit do NZ?
babule gratulujem vám som si teraz spomenula ake to bolo kd som si našla 2 čiarky na teste 🙂 keby ste volačo potrebovai kludne napíšte či poradit či kupit 🙂
@eldiablo231 ahoj,prepáč, mám termín 30.3, dlho som nebola na sone a tak mi nechtiac ušlo v ktorom som týždni, v ktorom týždni si?díky 🙂
@salemia ahoj,nic sa nedeje,aj ja niekedy uplne zabudnem🙂som v 33 tyzdni🙂tak ty si asi v 32hom.si myslim🙂
Ahojte Marcovčiatka 2014 , tiež sa pripájam s termínom 31.3.2014 a potrebujem niekoľko rád ohľadom pôrodu , zazmluvnenia lekára a epi . Hľadala som rady vo fórach ,ale všetko sú staršie informácie . Nechcem sa pýtať priamo v statuse, nakoľko tu vystupujem ako PRO a nechcem to verejne rozoberať . Viete ma posunúť medzi diskutujúce marcovky 2014 - asi to bude súkromná skupina 🙂
ahojte kočky, termín mám 28.3 a potrebovala by som sa poradiť ohľadne zimných vecičiek. Chystáte toho veľa zimného? Je to taký termín, že už môže byť vonku aj príjemné teplúčko aj riadna zima.
Ahojte kočky, ja mám tiež termin 26.3.14...:) kolko ste zatiaľ pribrali a kolko vážia drobci v brušku???
Ja zatiaľ 10 kg a teraz v pondelok v 32 tt mala vážil 1900 g...
@senoritarita aj ja 10kg a minulý štvrtok mal drobček 1745g.
@jarmilka86 jej tak to mame zhruba tak rovnako...🙂 a co čakáš??? My vraj slečnu 🙂
@jarmilka86 ja ani nie... Ja budem dávať aj do perinky, moje staršie deti to mali radi sa zabalovat... A potom uz hádam slniečko vykukne
@senoritarita u nás to vyzerá na chlapčeka, od začiatku mám pocit že to bude chalan, ale je to naše prvé takže je to úplne jedno,,ja kupujem bodyčká s dlhým rukávkom, 2 svetríky mám huňaté teplučké a jeden overal sme zdedili a podľa mňa by to mohlo stačiť, nie? Nemyslím, že zrovna tento rok bude v apríly mrznúť a hlavne nie v TT 🙂
@jarmilka86 určite, ved prvé mesiace z toho rýchlo vyrastie a potom dokúpiť podľa potreby
Ahojte. Môžete ma pridať prosím do súkromnej skupiny? Pôvodne som z Apríloviek, ale vyzerá to tak že bábätko príde už v marci 😉 Ďakujem 🙂
Ahojte kočky, tak sa pridávam aj ja, termín porodu 15.3. 2014 🙂
@penny007 ahoj, ja mám tiež termín 15.3.:-) ale doktorka povedala že to bude podľa nej isto skôr nakoniec, dokonca mi hrozí predčasný, tak oddychujem doma. Malý je už dlho vraj úplne dole, ale môj krcok zatiaľ drží. V stredu idem aj na posledné sono, dúfam že bude všetko v pohode.

nemate niektora zaujem?