icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

noname26
30. júl 2012

@kristina79 no tak to si uz dalej ako ja, my az okolo 22.3. napis lei, ona ta prida🙂

margotka666
30. júl 2012

Baby ak by ste mali zaujem o GENDER TEST pohlavia od 10tt pisnite IP, mam este jeden...

lauraa82
30. júl 2012

Ahojte, môžem sa pridať? Aj my čakáme naše bábätko v marci 2013 🙂))

iwky
30. júl 2012

Ahojte kočky. Pridávam sa k Vám 🙂 dnes nám Dr. potvrdil druhé tehulkovanie a som v 9.tt 🙂 síce sme to tak skoro nečakali, ale tešíme sa aj tak.

myrtille
30. júl 2012

ahojte, ja sa tiez asi pridám k marcovkám , síce som mala poslednu menštruaciu 30.4, ale podla nej sa mi to vypocitat neda, dnes som bola dat potvrdit tehu na pohovosti podla lekára som cca 6 až 8týžden videl aj srdiečko, hcg bolo vysoké tak dúfam verím ze bude dobre..
prijemne tehulkovanie.

soni1
31. júl 2012

ahojte, baby, tak včera som bola na odbere krvi a niesla som aj ranný moč. Do poradne idem až o dva týždne, tak si ešte počkám chvíľu. Neviete mi poradiť, čo všetko budú zisťovať z týchto odberov? ĎAkujem.

soni1
31. júl 2012

baby, včera večer som mala pálenie v pošve aj to trochu svrbelo. Neviete poradiť? Ďakujem

kristina79
31. júl 2012

@soni1 skús intim gel na umývanie, alebo biely jogurt, vyraď sladké lebo podporuje množenie kvasiniek 😉

soni1
31. júl 2012

@kristina79 Ďakujem, toho sladkého bolo za posledné dni ozaj dosť, samá oslava.

dankamat
1. aug 2012

@soni1 dávaj si veľký pozor na mykózu. Až do 9m môžeš kľudne používať canesten krém, ale choď s tým aj k Dr. dá ti na to tabletky na vnútorné použitie. Ja som to mala pri prvom tehu, stále sa mi to vracalo, bolo to nepríjemné a celé tehotenstvo skoro žiadny sex. dokonca aj rodiť som musela s penicilínom, lebo som mala veľmi citlivé prostredie na všetko možné. Treba to liečiť čo najskôr. Držím palce

zuzanka7117
1. aug 2012

Ahojte dievcata, nepatrim sem ku vam, ale presne takto pred rokom sme pisali a stale piseme do temy marcovky 2012....je to neuveritelne ako to rychlo ide, Martinko uz bude mat 5 mesiacov. Chcem vam len zazelat bezproblemove a kludne tehotenstva a lahke porody......😀

soni1
2. aug 2012

@dankamat Ďakujem, vyzerá to tak, že hneď zajtra naštartujem k lekárke, dnes to totiž nevyjde. Síce som objednaná až na 15.8., pôjdem skôr. To by už doktorka mala niečo vidieť? No srdiečko myslím určite!

soni1
2. aug 2012

@zuzanka7117 Ďakujeme pekne, aj vám veľa zdravíčka... 🙂

dankamat
2. aug 2012

@soni1 aj ja idem 15.8. na sono, a malo by tam byť srdiečko 🙂 Ale ja keď som bola na vyšetrení s tou mykózou tak to bolo mimo poradne. Do poradne som išla v určenom čase. Toto vyšetrenie s tým nesúvisí, ak ťa to veľmi svrbí priprav sa, že to vyšetrenie nebude príjemné.

noname26
2. aug 2012

@zuzanka7117 ďakujeme pekne, je to od teba milé.. veľa zdravia a šťastia tvojej rodinke🙂

ellie222
2. aug 2012

@lea1333 Cauko kocky, mohli by ste ma pridat k Vám? V marci čakáme naše prvé bábätko velmi sa tešíme. Dakujeme 🙂

zuzickaaak
2. aug 2012

Ahojte 🙂 Aj ja by som sa rada ku vám pridala a zdieľala spoločne radosť. Naše prvé bábätko čakáme ku koncu marca a už teraz sa nevieme dočkať..

evoska
3. aug 2012

@lea1333 pridas aj mna, vcera nam to potrvdil dr, cakame druhe babo 🙂

flowerska
3. aug 2012

Aj ja by som sa rada pridala síce som ešte nebola u dr. Ale podľa výpočtu by to mal byt marec)))

silvike
3. aug 2012

@lea1333 Ahoj, prosim o pridanie do sukromnej skupiny marcoviek. My sme v 6 tt, uz sme boli aj u Dr. a cakame druhe babo. Sice prvorodena ma este len 9 a pol mesiacika,, no ale ta postastilo. sa. Dakujem.

zuzickaaak
5. aug 2012

Ahojte🙂 ako sa mate? Dufam, ze vam vsetko prebieha v najlepsom poriadku. Ja uz som bola na ultrazvuku a som 6tt +2. 🙂

iwky
6. aug 2012

@lea1333 Ahoj, prosím ťa o pridanie do súkromnej skupiny. Som v 9. tt, je to moje druhé tehotenstve. Prvá dcérka má len 9 mesiacov a presne ako @silvike pošťastilo sa aj nám 😀 Ďakujem.

soni1
6. aug 2012

@lea1333 Ahoj, poprosím aj mňa do súkromnej. Ďakujem.

flowerska
7. aug 2012

baby a tu sa neda normalne pisat len v sukromnej tie co maju termin v marci?nechapem preco

silvike
8. aug 2012

Ja som pisala Lei, nech ma prida do sukromnej, ale ta dajak ma to tam nechce pustit. Tak asi ma stale nepridala. Neviem preco.

flowerska
8. aug 2012

ale ja fakt nechapem preco je dana sukromna, ked mozu existovat ostatne na normalnej urovni?

lea1333
9. aug 2012

kocky ked chcete do sukromnej tak mi piste ip ja to nestiham registrovat dakujem

lea1333
9. aug 2012

@flowerska
@silvike
@soni1
@iwky
@evoska
@lauraa82 ste pridane kocky ja tu nie som kazdy den tak nestiham ospravedlnujem sa 😅

flowerska
9. aug 2012

@lea1333 ok dik

alka127
9. aug 2012

ahojte🙂Volám sa Ala, dnes som bola prvý krát v poradni a podla PM mám termín 9.3.2013, tak by som sa k vám rada pridala ak môžem🙂Mám už 2-ročného chlapčeka...V utorok idem na prvý ultrazuk, tak si myslím, že termín sa zmení, ale isto to bude marec🙂
@lea1333 Ahoj, tiež by som sa k vám rada pridala, ak možem🙂Dakujem🙂