Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
Baby ak by ste mali zaujem o GENDER TEST pohlavia od 10tt pisnite IP, mam este jeden...
Ahojte, môžem sa pridať? Aj my čakáme naše bábätko v marci 2013 🙂))
Ahojte kočky. Pridávam sa k Vám 🙂 dnes nám Dr. potvrdil druhé tehulkovanie a som v 9.tt 🙂 síce sme to tak skoro nečakali, ale tešíme sa aj tak.
ahojte, ja sa tiez asi pridám k marcovkám , síce som mala poslednu menštruaciu 30.4, ale podla nej sa mi to vypocitat neda, dnes som bola dat potvrdit tehu na pohovosti podla lekára som cca 6 až 8týžden videl aj srdiečko, hcg bolo vysoké tak dúfam verím ze bude dobre..
prijemne tehulkovanie.
ahojte, baby, tak včera som bola na odbere krvi a niesla som aj ranný moč. Do poradne idem až o dva týždne, tak si ešte počkám chvíľu. Neviete mi poradiť, čo všetko budú zisťovať z týchto odberov? ĎAkujem.
baby, včera večer som mala pálenie v pošve aj to trochu svrbelo. Neviete poradiť? Ďakujem
@soni1 skús intim gel na umývanie, alebo biely jogurt, vyraď sladké lebo podporuje množenie kvasiniek 😉
@kristina79 Ďakujem, toho sladkého bolo za posledné dni ozaj dosť, samá oslava.
@soni1 dávaj si veľký pozor na mykózu. Až do 9m môžeš kľudne používať canesten krém, ale choď s tým aj k Dr. dá ti na to tabletky na vnútorné použitie. Ja som to mala pri prvom tehu, stále sa mi to vracalo, bolo to nepríjemné a celé tehotenstvo skoro žiadny sex. dokonca aj rodiť som musela s penicilínom, lebo som mala veľmi citlivé prostredie na všetko možné. Treba to liečiť čo najskôr. Držím palce
Ahojte dievcata, nepatrim sem ku vam, ale presne takto pred rokom sme pisali a stale piseme do temy marcovky 2012....je to neuveritelne ako to rychlo ide, Martinko uz bude mat 5 mesiacov. Chcem vam len zazelat bezproblemove a kludne tehotenstva a lahke porody......😀
@zuzanka7117 Ďakujeme pekne, aj vám veľa zdravíčka... 🙂
@zuzanka7117 ďakujeme pekne, je to od teba milé.. veľa zdravia a šťastia tvojej rodinke🙂
Ahojte 🙂 Aj ja by som sa rada ku vám pridala a zdieľala spoločne radosť. Naše prvé bábätko čakáme ku koncu marca a už teraz sa nevieme dočkať..
Aj ja by som sa rada pridala síce som ešte nebola u dr. Ale podľa výpočtu by to mal byt marec)))
Ahojte🙂 ako sa mate? Dufam, ze vam vsetko prebieha v najlepsom poriadku. Ja uz som bola na ultrazvuku a som 6tt +2. 🙂
baby a tu sa neda normalne pisat len v sukromnej tie co maju termin v marci?nechapem preco
Ja som pisala Lei, nech ma prida do sukromnej, ale ta dajak ma to tam nechce pustit. Tak asi ma stale nepridala. Neviem preco.
ale ja fakt nechapem preco je dana sukromna, ked mozu existovat ostatne na normalnej urovni?
kocky ked chcete do sukromnej tak mi piste ip ja to nestiham registrovat dakujem
ahojte🙂Volám sa Ala, dnes som bola prvý krát v poradni a podla PM mám termín 9.3.2013, tak by som sa k vám rada pridala ak môžem🙂Mám už 2-ročného chlapčeka...V utorok idem na prvý ultrazuk, tak si myslím, že termín sa zmení, ale isto to bude marec🙂
@lea1333 Ahoj, tiež by som sa k vám rada pridala, ak možem🙂Dakujem🙂

@kristina79 no tak to si uz dalej ako ja, my az okolo 22.3. napis lei, ona ta prida🙂