Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@lea1333 Ahojte dievcence, ak mozem, rada by som sa pridala do Vasej skupiny 🙂 podla MS nam vychadza termin na 5.3.2013 a cakame nase prve bejby.
ahojte, som na zaciatku 11 tt a uz mi je dost vidiet brusko, je to normalne?
@denkak ahoj🙂 ja som 7+6 a tiez uz mam dost velke brusko 🙂 tak asi je to oka🙂
@denkak @zuzickaaak záleži od postavy, metabolizmu a veľkosti maternice asi... predchádzajúce tehotenstvo mi vypuklo bruško až v 20tt. a teraz som v 9tt a tiež mám ešte ploché bruško. Ale Dr. hovorí, že mám maternicu krásne zväčšenú.
dankamat @denkak @zuzickaaak a este ak beriete hormony na udrzanie, to strasne nafukuje creva a brusko je velke hned - ja som v 10tt kamoska v 11tt a obe mame brucha ako v 4 mesiaci🙂
môžem sa pridat do skupiny?termín mám 7.3.2013,dik
Ahojte rada by som sa pridala do skupiny ale do súkromnej, termín mám predbežne stanovený na 24.3. Díky
Ahojte 🙂 ste su kočeny aj z Nitry (ktoré budete rodiť v Nr) ?? 🙂 Termín mám podľa PM 6.3.2013, ale podľa crl to vychádza na neskôr -cca 13teho...
kocky ktore chcete ist do sukromnej piste mi prosim vas IP ja to sem nechodim sledovat!!!!!dakujem
Ahojte zienky tak ja sa k vam pridavam ja mam termin 30,marca 2013 🙂
tak aj ja sa ted apridavam, termin mam 27.3.2013 😉
aj ja mam termin 27.3 🙂! a ako sa dostaneme k všetkym maminkam s ktorymi nas spaja jeden mesiac haaaaa 🙂?
@petuska86 Peti uživaj si to🙂to prve tehu ma take svoje čaro nepoznaneho..všade o tom čitas a počuješ,ale svoje bruško preživas sama za seba a nevieš o tych pocitoch čakatelky a teraz Ta to všetko čaka..to je krasne..ja sa s mimi č.2 tiež velmi tešim,ale už je to s takym nadhladom a zaroven obavou🙂ja idem 7.9 na vyšetrenie aj prva geneticke testy..a už mas bruško?pri prvom tehu v takomto čase nič a teraz veru už mam🙂
@consuelle no uzivam si to, som velmi rada ze nie nad zachodom 😀 takze tvoje druhe babatko? a prve ma kolko rokov? no ja tiez idem na krvne testy a podobne neviem co vsetko mi budu robit a par dni potom idem niekedy na ultrazvuk dalsi ale to este nemam termin. brusko mne sa zda ze uz mam, niektore veci uz neobleiem lebo mi to moc obtiahne a nechcem este aby to bolo vidno tak sa snazim nosit vsetko take volne.ale gate ma tlacia uz poriadne 😀 😀
Ahojte 🙂 Ja mám termín 18.marca 2013. Je tu niekto z Košíc, alebo čo budú rodiť v Košiciach ? 🙂
ahojtee 🙂 ja mam termin 2.3. 🙂 a chcem sa spytat babule kde ste si objednavali tehu oblecko 🙂
tak odbery krvi su za mnou az ma ruka boli a buduci tyzden poradna prva oficialna)))
baby funguje vôbec tá sukromná skupina? Lebo čo bola založená pôvodná súkromná, tak nefunguje. Ako sa prosím volá tá nová?
Ahojte 🙂 rada by som sa pridala do vasej skupiny, ak sa da aj do tej sukromnej 🙂 my ocakavame nasho drobceka 10.marca 🙂 a uz sa velmiii tesiiime 🙂
ahojte🙂 tiez sa hlasim ako marcovka, aj ked som tak na hrane marec - februar /2marec predpokladany termin/ tak hadam mi to odpustite 🙂)). 😎
a tiez sa hlasim do tej "suuukromnej " skupiny 🙂

@lea1333 ahoj rada by som sa k vam pridala mam termin 27.02 alebo 01.03 takze aj tam aj tam dikes