icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

medka33
10. aug 2012

@lea1333 ahoj rada by som sa k vam pridala mam termin 27.02 alebo 01.03 takze aj tam aj tam dikes

zelka11
13. aug 2012

@lea1333 možem poprosiť pridať do súkromnej témy 😉

lucka_0906
13. aug 2012

@lea1333 Ahojte dievcence, ak mozem, rada by som sa pridala do Vasej skupiny 🙂 podla MS nam vychadza termin na 5.3.2013 a cakame nase prve bejby.

denkak
14. aug 2012

ahojte, som na zaciatku 11 tt a uz mi je dost vidiet brusko, je to normalne?

zuzickaaak
16. aug 2012

@denkak ahoj🙂 ja som 7+6 a tiez uz mam dost velke brusko 🙂 tak asi je to oka🙂

dankamat
16. aug 2012

@denkak @zuzickaaak záleži od postavy, metabolizmu a veľkosti maternice asi... predchádzajúce tehotenstvo mi vypuklo bruško až v 20tt. a teraz som v 9tt a tiež mám ešte ploché bruško. Ale Dr. hovorí, že mám maternicu krásne zväčšenú.

noname26
17. aug 2012

dankamat @denkak @zuzickaaak a este ak beriete hormony na udrzanie, to strasne nafukuje creva a brusko je velke hned - ja som v 10tt kamoska v 11tt a obe mame brucha ako v 4 mesiaci🙂

daimon
17. aug 2012

môžem sa pridat do skupiny?termín mám 7.3.2013,dik

rubinka
20. aug 2012

Ahojte rada by som sa pridala do skupiny ale do súkromnej, termín mám predbežne stanovený na 24.3. Díky

misuka05
20. aug 2012

Ahojte 🙂 ste su kočeny aj z Nitry (ktoré budete rodiť v Nr) ?? 🙂 Termín mám podľa PM 6.3.2013, ale podľa crl to vychádza na neskôr -cca 13teho...

lea1333
21. aug 2012

kocky ktore chcete ist do sukromnej piste mi prosim vas IP ja to sem nechodim sledovat!!!!!dakujem

adka_pajerska
21. aug 2012

Ahojte zienky tak ja sa k vam pridavam ja mam termin 30,marca 2013 🙂

petuska86
21. aug 2012

tak aj ja sa ted apridavam, termin mam 27.3.2013 😉

consuelle
21. aug 2012

aj ja mam termin 27.3 🙂! a ako sa dostaneme k všetkym maminkam s ktorymi nas spaja jeden mesiac haaaaa 🙂?

petuska86
22. aug 2012

@consuelle jeeeeeeej tak super, mame rovnaky datum 😉 ako sa citis? mozeme sa porovnavat 😀

consuelle
22. aug 2012

@petuska86 AHOOOJ NO MAME 🙂NO ANI SA NEPYTAJ🙂DOVOLENKUJEM NA LODI Už NIEKOLKO DNI🙂A TEDA MAM PARADNE MIGRENY,TAK SOM ZAčALA CHODIT NA AKUPUNKTURU..žE TO POMAHA..A TEBE JE AKO?TVOJE PRVE BRUšKO? 😉

petuska86
22. aug 2012

@consuelle ahoj, ano moje prve brusko a teda zatial mi je dobre. prve tyzdne som mala zravu nemoc, teraz mi zasa nic nechuti a musim sa nutit nieco zjest aby ma zaludok nebolel 😀 inak zatial nic. a k dokimu idem az 10.9. teraz

consuelle
22. aug 2012

@petuska86 Peti uživaj si to🙂to prve tehu ma take svoje čaro nepoznaneho..všade o tom čitas a počuješ,ale svoje bruško preživas sama za seba a nevieš o tych pocitoch čakatelky a teraz Ta to všetko čaka..to je krasne..ja sa s mimi č.2 tiež velmi tešim,ale už je to s takym nadhladom a zaroven obavou🙂ja idem 7.9 na vyšetrenie aj prva geneticke testy..a už mas bruško?pri prvom tehu v takomto čase nič a teraz veru už mam🙂

petuska86
22. aug 2012

@consuelle no uzivam si to, som velmi rada ze nie nad zachodom 😀 takze tvoje druhe babatko? a prve ma kolko rokov? no ja tiez idem na krvne testy a podobne neviem co vsetko mi budu robit a par dni potom idem niekedy na ultrazvuk dalsi ale to este nemam termin. brusko mne sa zda ze uz mam, niektore veci uz neobleiem lebo mi to moc obtiahne a nechcem este aby to bolo vidno tak sa snazim nosit vsetko take volne.ale gate ma tlacia uz poriadne 😀 😀

biancal
24. aug 2012

Ahojte 🙂 Ja mám termín 18.marca 2013. Je tu niekto z Košíc, alebo čo budú rodiť v Košiciach ? 🙂

zumpa
29. aug 2012

ahojtee 🙂 ja mam termin 2.3. 🙂 a chcem sa spytat babule kde ste si objednavali tehu oblecko 🙂

flowerska
30. aug 2012

tak odbery krvi su za mnou az ma ruka boli a buduci tyzden poradna prva oficialna)))

flowerska
30. aug 2012

@zumpa ja este nejak nepotrebujem, ale chystam sa do HM-ka mne stacia hlavne tehu leginy a vrchy mam v tom a v teplakoch sa citim najpohodlnejsie cele tehotenstvo)))rifle aj nohavice ma po case vzdy zacali tlacit dolu v podbrusku a aj ta gumicka na pase

dankamat
30. aug 2012

baby funguje vôbec tá sukromná skupina? Lebo čo bola založená pôvodná súkromná, tak nefunguje. Ako sa prosím volá tá nová?

michalag
30. aug 2012

@dankamat

sukromna skupina "Marcovčata-marcovky 2013 - nase zazitky z drobcami v bruskach"

dankamat
30. aug 2012

@michalag neviem či som jediná ktorá to nevie nájsť, ale keď si dám vyhľadať skupinu, tak mi ju nenájde... pošleš mi prosím link??? lebo už dávno som vraj pridaná a ani neviem kde ☹

michalag
30. aug 2012
vilma75
3. sep 2012

Ahojte 🙂 rada by som sa pridala do vasej skupiny, ak sa da aj do tej sukromnej 🙂 my ocakavame nasho drobceka 10.marca 🙂 a uz sa velmiii tesiiime 🙂

lenyy
4. sep 2012

ahojte🙂 tiez sa hlasim ako marcovka, aj ked som tak na hrane marec - februar /2marec predpokladany termin/ tak hadam mi to odpustite 🙂)). 😎

lenyy
4. sep 2012

a tiez sa hlasim do tej "suuukromnej " skupiny 🙂