Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
ajoj chcela by som sa k Vám pridať termín pôrodu mam 1.3.2013
čo pohyby babätka už citite ? ja už cítim asi týždeň je to krásny pocit
pribrala som už 5 kg čo vy 5 kg je na 17 tt asi dosť
no baby dnes sa po ceste z prace zacalo brutalne boliet brucho alee akoze neuveritelne,,, dala som si doma magnezium a mam vylozene nohy, a mam pocit ze to ustupuje, saci ak to poviem doktrovi ked mam ist na kontrolu az buduci pondelok__?,?
@ivet_ivetka ahooooj mamčaaaaaa🙂fiiiiiiii teda vy už ste velky🙂ja ked som bola toho 7meho sept mali sme okolo 5,5cm a teraz idem 8 okt..na tie druhe geneticke testy,tak duuuufam že bude všetko oki,citim sa dobre,hl.ked už nieje teplo a začina super jesen,čo sa tyka muža,tak som v pohode zvladala,ked tu nebol..iba vtedy ked mi byvalo zle to bolo divoke🙂ale teraz sa citim oki a muž mi prisiel na 3tyždne domov...akurat nam stavaju nas domček(zrub🙂,tak aspon nie som na tie vybavovačky sama a postara sa on...dostala som od neho krasnu tehu mikinu(no ale take XXL 🙂takže mu hovorim no diiiiky,ta to snad nebudem taka ani v 8mesiaci...inak sa mi malo čo pači pre tehu maminky,ale už som si kupila tehu rifle,lebo bruškatec teda som už🙂viditelny..a ty pis pis novinky🙂čakaaaam.paaaa Evitka
@ellie222 aj ja som trenčanka🙂ale odstahovana asi 20km od Tn🙂ja som rodila pred styrmi rokmi a teda lekari moc fajn..ale niektore sestry..no hruza...ja mam termin 27marec....a straaaasneeeeee sa to tehu vlečieeeeeeeeee...už nech mam odrodeneee🙂a odkial si pochadzala ..ja sihotarka🙂
ahojte, ako sa mate? Ako tehulkujete? Dlho som nebola na nete, lebo sme mali pokazeny laptop, stale ho mame, ale mame pozicany od suseda zatial, tak som online. Konecne mi nie je zle,prve 4 mesiace boli fakt narocne, takto mi pri prvom tehu nebolo a preto je to vsetko pre mna nove.
Uz vam Dr. povedali co to bude?
My asi budeme mat dievcatko, uz mi to povedali 2 Dr. Tak sa tesime. 12.10. idem na morfologiu,tak tam to uz len hadam potvrdia a budeme si na 100% isty. Pohyby citim uz asi 3 tyzdne,skor take prevalovanie a tento tyzden je to uz aj slabunke kopkanie.
mi sme si dali vypočítať pohlavie u dr. Jonáša kedže mame dievčatko chceli by sme chlapčeka 11.10 ideme na ultrazvuk tak snáď sa nebude skrývať 🙂
@consuelle ahoooooojjjj 🙂 novinky nemáme, aj ja už by som nejaké rada vedela, ale to až 17.10 😒 tebe je ale dobre, že ideš už 8.10., normálne závidím, ale len v dobrom 😉 aj ja už by som strašne šla.....inak sa cítim dobre, tak si to užívam 🙂 aj ja už mám bruško, strašne sa mi páči, ja som úplne tenučká, tak mi ho pekne vidieť, sa ma každý už pýta, či budeme mať bábo 🙂 už by som to aj v robote asi mala šéfovi oznámiť, asi aj on vidí tie zmeny, ale tak nebude sa ma pýtať 😀 ja som si tiež pokukala tehu oblečenie, ale nejak sa mi nepáči, tak som si kúpila a nosím všetko ako doteraz číslo S ale také elastické látky, takže zatiaľ úplne v pohode.....a čo ten tvoj mužík, pracuje v zahraničí a bežne takto chodieva preč na dlhšie ?
@lenyy preto vyckavam ze zacnem k nim chodit co najneskor aby to tolko nevyslo🙂)) ty ku komu chodis??
@karmelka77 k dr. feriancovi. zacala som k nemu chodit cca od 12 tyzdna / robil mi nt utz/ najma kvoli tomu, zevraj pokial ta nemaju v starostlivost od ranneho stadia tehotenstva, robia potom drahoty s tym aby ta odrodili. ale neviem ako diveky, ten mozno nie🙂. zatial to inakprebieha v pohode u teba? mna akurat krce do noh v noci zacinuju chytat a nejak sa na mna kilecka zacali lepit aj ked nejak moc nemam pocit zeby som zmenil rezim alebo sposob stravovania, co uz🙂.
@lenyy no som zvedava ci bude robit drahoty🙂)) mne on rodil prveho ale dohodli sme sa na tom az ked ma brali v 36 tt do nemocnice koli problemom...ja nemam nic zatial okrem trpnutia ruk ale zatial je to ok, lebo pri prvom som mala strasne bolesti aj v rukach v noci...
Ahojte maminky.....tak ja mam termin porodu 17.03.2013, moje prve babatko 😉 byvam v Bratislave v Lamaci....som nova na tejto stranke, tak sa tesim, ze tu mozem s vami preberat vsetko ohladne tehu....a dufam ze tu spoznam
tehulky z Lamaca.... 🙂
@sonka3 ahoj sonka, ja mám tiež predpokladaný termín pôrodu na 17.3.2013, a tiež som tu nová zaregistrovala som sa sem len pred pár týždnami 🙂 Som z okolia lúčenca takže pekný kus cesty od brtislavy ale rada by som spoznala niekoho s kým by som mohla aspon takto cez net zdielať svoje radosti a trápenia 🙂) ak ti to nebude vadiť pošlem ti aj žiadosť o priatelstvo 🙂)
@sonka3 ahoj, vitaj medzi nami 😉
@ladyniki aj teba vitam medzi nami 😉
@lyfuska mne robi gynekologicka v kazdej poradni ultrazvuk... no tak drzim palce, aby ti ho urobil v pondelok a povedal hoci nemusi to vidiet na 100%. Zalezi od toho ako kvalitny ma pristroj ale ked sa zameria na pohlavie tak by uz mohol vidiet 😉 Drzim palce...
Ahojte, vyzerá to tak, že bude pre nás osudový tiež marec 2013 🙂 Kedy ste začali cítiť pohyby? A pohlavie už viete? Ja sa už nemôžem dočkať pohybov a momentu ked nám povedia čo čakáme. No to si ešte počkám 😀 Zatiaľ mám -2kg, takže som nepribrala aj bruško mám maličké, tak dufam prídu pohyby už čoskoro.. Sú medzi vami nejaké študentky? 🙂
@maggie37 tak ja som študentka :P a zatial necítim pohyby celkom ale to že sa celkovo celé hýbe... na sone sme videli ako si podskakuje :D teda pre tie čo by ma zase chceli chytať za slovíčka tak sa odráža od steny v matercici čo mi sposobuje malinké krče :P a ja už možno budem vedieť v utorok čo to bude ak ma zoberie na sono, lebo idem na triepple test tak neviem
Ahojte vas tu ale popribudalo 🙂
ahojte kocky..no som rada ze som tu natrafila aj na marcovky 2013 uz som sa bala ze tu budem sama.. 😖 rada by som s vami tiez zdielala starosti aj radosti vo vsetkych mesiacoch do porodu..som tu na fore nova a tiez v podstate aj tu kde byvam teda v okrese trebisov..budem rada ked mi ktorakolvek napisete,ozvete sa..nech sa podporujeme navzajom.. 🙂 zatial sa drzte vsetky
Babiky, mám takú otázočku na vás, ktorá už v tomto týždni, čiže v 16 tom, začala mať ranné nevolnosti? Lebo ja osm doteraz fungovala uplne normálne celé 4 mesiace a od včera neviem nejako som to nezvládla, niečo mi asi uškodilo... Neviete z čoho by to mohlo byť, ked som sa ani neprejedla a ani nič pokazené som nezjedla? Či je to len dalši tehotenský prejav niečoho :D lebo ja už neviem

no pri medickej boli volakedy - na americkom namesti tusim presnejsie. teraz su na zahradnickej, gynaex sa to vola. chodim k nim do poradne ale drahi su jak slak. kazda poradna s ultrazukom 50 e bez utz 35 e. dost 😎