icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

jaja102
4. nov 2012

ahojte baby,pridavam sa,termin 8.3.-MDŽ 🙂

jaja102
4. nov 2012

@annamary27
@bique ahojte babenky,tak dalsia tema,kde sa stretavame 😉 .dufam,ze tuto uz nezavru....baby kam idete na morfologicky?my sme boli v MT,dr Grochal,bol fakt dobry...drzim obom palce a dajte vediet.pa

annamary27
5. nov 2012

@jaja102 ja idem do Blavy k dr.Holáňovi.

bique
5. nov 2012

@jaja102 ahoj, ja do Košice-Šaca k dr. Dosedlovi...bola som tam aj na prvotrimestralny a bola som velmi spokojna, tak uz sa veeelmi tesime aj na tento dalsi 😀

jaja102
5. nov 2012

@bique tak čakám dobre správičky 🙂 🙂

lea1333
6. nov 2012

@winni_oli si pridana!!

winni_oli
6. nov 2012

@lea1333 Ďakujem pekne 😀

beyonce11
6. nov 2012

Ahojte baby mi mame termin 27.3.

katche
6. nov 2012

mam taku mozno priblblu otazku...kolko ste pribrali zatial...ja mam cca 11kg hore a este to asi porastie, obavam sa, ze moja dr. nebude velmi nadsena...viem, ze ste vacsina v sukromke, ale robim si prieskum :D diik

jaja102
6. nov 2012

@katche ahoj,ja som 23tt a pribrala som 6kg zatial,ale len za posledne 2 mesiace,lebo prve 4 mesiace som ceeele prezvracala,aj 5x denne,takze sa tym netrap,lebo kebyze nezvraciam,tak mam tolko isto hore ako ty 😉

jaja102
6. nov 2012

ahojte baby,všetky ste v súkromnej?tak sa môžem aj ja pridať? 🙂

bique
6. nov 2012

@katche ahoj...ja mam hore 6,5kg, ale je to individualne, vobec by som sa tym nestresovala 😉 kym sa citis dobre, nic ta nebolli, nemas vysoky tlak a neopuchas, tak podla mna nie je co riesit 😉 no za 3 tyzdne ta mozem este dost dobehnut 🙂

bique
6. nov 2012

tak uz pridajte aj mna 😉 😀

jaja102
6. nov 2012

@bique som myslela,že ty už si v sukromnej...asi ich tam je už dosť... ☹

bique
6. nov 2012

@jaja102 ja som sa chcela pridat uz asi pred 2 tyzdnami a doteraz nic 😒 no nic, ako hovoris, asi si vytvorime svoju vlastnu 😀 😀 😀 a ked dobre vidim, ta baba co ich tam vsetky pridava, ma termin vo februari 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jaja102
6. nov 2012

@bique asi 😉 .no nevadí...počuvaj drahúšik,mama mi brala krv(je sestrička) bo som bola stále unavená,a hemoglobín len 104...myslíš,že bez železa vydržím ešte do pondelka?lebo až vtedy mám poradňu 😒 .nechce sa mi skor tam zase ist....

jaja102
6. nov 2012

@bique a ostaňme my tu,veď ak sú už všetky baby okrem nás v tej súkromnej,tak táto ostáva už len pre nás 😉 😉 😉

katche
6. nov 2012

@jaja102
@bique dik holky 🙂 lebo som porovnavala aj s kockami co uz deti maju, tak stale na tom nie som tak zle :D sesternica sla rodit ako 90 kilova..predporodna vaha cca 62 kg..takze myslim, ze fakt nemam preco stresovat, bo 15 kil pri sebakontrole nepriberiem, ani keby som chcela

v3v3rica
6. nov 2012

@beyonce11 aj ja 🙂 uvidime ci to nebude 1.april, heh

bique
6. nov 2012

@jaja102 a nepytalal si sa mamci, ci si nemozes preventivne sama zatial davkovat zelezo? urcite ho dostat ako doplnok vyzivy v lekarni, myslim, ze by si tym nic nepokazila... 😉 pripadne skus cervene maso, nejake hovadzie alebo co 😕

jaja102
7. nov 2012

@bique no skusim nieco kupit...bo ja hovädzinu nemusím... ☹

beyonce11
7. nov 2012

@v3v3rica no vieš že aj my sme nad tym rozmyšlali,potom si dame vediet :D

llienkaa
7. nov 2012

@katche ahoj ja osm zatial pribrala ledva kila :( neviem ci je to dobre alebo zle ale cakala som a a j sa snazim pribrat a papat o cosi viac ale akosi vaha je sa nehybe.
@jaja102
@bique ani mna nik zatial nepridal neviem podla coho sa to vybera...

llienkaa
7. nov 2012

@bique .
@jaja102. ak mozem pridam sa aspon k vam 🙂 termin mame 9.3.2012 a budeme mat Kubka 🙂

bique
7. nov 2012

@llienkaa ahoj🙂 neboj este priberies..a ked nie vela,aspon nebudes musiet tolko zhadzovat 😉 neries vahu,ked je vsetko ok aj vaha je ok;) a neviem,podla coho vyberaju do tej temy,ale nech si ju maju,my tu uz mame svoju🙂))

bique
7. nov 2012

@llienkaa a krasne meno ste vybrali🙂 my mame morfo 13.11.,ale podla posledneho ultrazvuku je v brusku Marko🙂 no,ale moze byt prekvapko,ze este bude mozno aj Zarka,Sofi alebo Charlottka, lebo toho Marka nam vtedy nepotvrdili uplne na 100%🙂 tak sa krutil-a🙂

consuelle
7. nov 2012

@ivet_ivetka halooo Ivetka si v poriadku,čo je s tebou žiadne novinky o tebe..rychlo piš už vieš čo čakate?🙂ako ti jeeeee?

katche
7. nov 2012

@llienkaa tak pokial ti dr za to "nenadava" tak je to si myslim ok..poniektore holky pribrali pocas celeho tehu 5kg..ja som to chcela vediet hlavne preto, ze sa mi zda, ze priberam prirychlo, ale uz som kludnejsia, priberanie sa spomalilo a dr zatial na mna nezazerala

llienkaa
7. nov 2012

@bique 14 idem na poradnu tak sa ho spytam ze ci je to ok a nemam doma vahu tak mozno som aj daco uz pribrala 🙂 my sme mysleli ze bude dievcatko a to sme mali vybrane Elisku ale moj lekar mi povedal ze na 99% je to chlapcek a potom na 3d mi dalsi lekar povedal ze to je na milion % chlapcek 🙂 tak sme dlho hladali vhodne meno a az Kubko sa nam strasne zapacil 🙂 Charlottka je nadherne meno krasne znie tak prijemne a dolezito 🙂 wau uplne sa mi paci 🙂

grejci1
7. nov 2012

ahojteeeeeee, aj ja som na marcovej čakacej listine 🙂 Nakupovanie máte už v plnom prúde? 🙂