ahojte ,nebol tu nik,tak som to otvorila ja ,dufam že neva.sara spi tak som rychle nabehla.Poobede sme sa vyteperili do zahrady,lenčo sme tam došli,ako druhy svet,uragan"dážd-sare bolo ťažko vysvetliť že sa neda robiť kojače 😀chuda ako sa jedovala,ešte dostala aj hnačku,tak nam zamorila našu chatku3*4m 😀take krče mala-svitlo mi z čoho,jedla cely pribinak a ja dva a ona nesmie mlieko-skušali sme až doskušali 😖myslela som že už vyrastla z toho.samko tie malby su užasne-zase si ma navnadila malovať 😉
ahojte kde ste všetky? nejako to tu viazne 😀
moje dietko je dnes po mesiaci v školke 🙂 ráno vstala a s úsmevom od ucha k uchu a šup do školky...ked ju zbadali deti, tak skákali ako malé kozliatka...že Lucka prišla...Lucka je tu... 🙂))
dufam, že nám to zdravíčko vydrží 🙂
pozdravujem všetky a prajem pekný deň
ahojte no teda nebola som tu skoro dva mesiace a tu nič 😕 baby čo už opuštate tuto temu????tak len stručne ak nahodou sem niekto zavita,na vianoce sme ešte neboli vnovom murari nestihli spraviť kupelnu 😠 takže sme sviatkovali u našich-des všetci sme toho mali plne zuby,stahovali sme sa až 7.1 takže sme konečne vnovom,všetci sa tešime,deti su hapy kazdy vo svojej izbe,my mame konečne spalnu 😵 ibaže sarka kazdu noc cestuje knam 🙄 argument,že my mame novu postel a ona staru tvrdu-konečne sme už aj detom objednali nove tak snad bude spavať ako treba.inac je stale soplava,kaslava z alergie,ideme 23.2 na orezanie krčnych a vybratie nosnych mandli v celkovej anest.snad sa to potom zlepši.je velka betarka papulu ma riadnu,učitelky su hotove nechce spavať na obed a sleduje ich čo robia 😀 nemožu odisť.budu mať karneval spravim znej vodničku 😉 pekny den všetkym
krasneho valentina všetkým 🙂
aspon niekto 😉
fuha baby táto tema už asi ozaj zapadne prachom ☹
babule,....haloooo 😀
je tu niekto????
oprasujem to tu od prachu 😀 😀
čafte ... no my sme momentálne marodi ...
Ahojte. Chcem sa s vami podeliť o novú správičku. V októbri k nám pribudne najmladší člen našej rodinky 😵
áno 😵 termín máme 21.10 😵 😵 tešíme sa
ahojte
nasa ellie uz ide od sept do skoly, vzali tam kde sme dali ziadost - co je asi 300m od nasho domu, tak sme spokojni 🙂 ani sa mi verit nechce ze uz idem kupovat uniformu a ide sa ucit,....a to jej zle roky vychadzaju - inak by uz bola v skole davno.
😝
@bettina gratulujem aj ja k dietatku c.4 na ceste,... no budes to mat doma rusne 😎
ďakujem. veľmi sa tešíme 🙂
Ahojte kočeny.
Fu, po dlhšom čase som tu. Vôbec nestíham popri škole. Tak a rúriky sú von 😀 😀 Piatok sme prišli domov z nemocnice, Samkovi už vybrali rúriky z ušiek. To ho riadne uspali a tak mu to aplikovali do ušiek 😒 sluch sa pekne napravil, absolvovali sme kadejaké kontrolné vyšetrenia či dobre počuje,ale je to už OK, som veľmi šťastná. Ešte mu trošku krváca z ušiek a má zvýšené teploty,ale hádam to prejde.
No z alergie sme veľmi nešťastní, je to katastrofa. Prešlo nám to na astmu, v noci mal neskutočné záchvaty kašľa, Tak každé ráno a večer berieme po 5 liečikov ako starý chlap... 😒 Naďalej je Samko chudučký,ale je fešáčik - potvora malá 😅 Ničia nás tie jeho choroby. . No čo už
Do škôlky chodí veľmi rád. Bicyklujeme sa bez pomocných koliesok,ale to už určite aj vy 😎 😎
Bettina zo srdiečka gratulujem a prajem veľa zdravíčka 🙂
ahojte kočky
Bettina, veľmi vám gratulujem, tak nech všetko šťastne dopadne 🙂 asi by ste teraz chceli ku chlapcovi parťáka, či?
Samuelko, teším sa s vami, že Samkovi sa napravili ušká 🙂 Laurinka sa bicykluje ešte s pomocnými, má "16" bicykel, tak jej je ešte väčší
chorobám skoré uzdravenie 🙂
ahojte,Betina gratulujem,velky obdiv ja mam dost dvoch deti 😉 vela zdravička.my sa bicyklujeme s pomocnými,mame už dva trvale zuby,asi pol roka,chory sme stale-verdikt lekarov že jej pomože vrchol štrbskeho plesa alebo dom pri mori-no čo už už milionari nie sme,ešte nas čaka vysetrenie v Nitre na žaludok tak uvidime
ahojte 🙂 tu to dajako spí v poslednej dobe.
@bettina gratulko k dalšiemu dievčatku 😵 😵
a zároven by som Vas chcela poprosit či by ste za nás nezahlasovali
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.101502...
ak nám chcete pomôcť, stačí sa stať fanúšikom stránky a dať like pod jeho fotku
čafte ... idem sa spýtať, už máte dievčatá predškoláčky??? aj ste rozmýšľali žeby ste ich dali skôr do školy alebo odklad...
tak od zajtra nám to opet začína oktobrové detičky 🙂 🙂 kto je prvý 😀
no dajak sa zatial nik nepriznal ... my máme až budúci pondelok ...
no my cakame,kedy sa nam princezna ohlasi 😵 a bettinka oslavuje v piatok, veru uz piaty rocik. 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ikulka dievčatám prajem všetko naj...k meninám 🙂