Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
tu je jeden fajn link, mám to vytlačené....minulé tehu som to celé preložila do SK, aby z toho mal niečo aj muž, nalepila som to na WC a škrtala každý deň, bola to v celku zábava, manžel sa tak aspoň trošku vžil do môjho tehotenstva a viac sa tešil, keď videl, čo všetko sa v brušku deje 😉
Lenok vezmi lupu a zisti 😀
Nanulik ahoj 🙂
Ahojte, som zničená a nie je mi bohvie ako - akokeby som mala kameň v žalúdku a bolí ma fest hlava ☹
Nanulik ahoj 🙂
aj ja sa pripajam ak mozem 😉 beriete este nove tehule?
ja som sa prwd pol hodku bola pozriet na WC misu a cela vecera je v cudu,bleee a uz zacinam byt hladna 😝
Vlasa vitaj, nových tehuliek nie je nikdy dosť 😉
Ja som práve uložila drobca, idem upratať, do sprchy a konečne spať 🙂 Len som zvedavá ako zaspím lebo ma drhne ako starého tuberáka 😝
Inak vyzerám nádherne, mastné vlasy, vyhádzaný ksicht a ešte sa mi spravili aj kútiky na ústach, takže paráda 😠 A stále behám cikať. Aj vami tak zametajú hormóny?
Amadora...tak to aj ja tak behám cikať,a hormóny úplná nádhera 🙂 Aj ja chodievam skoro spávať (okolo 9-tej) a ešte ráno nie som vyspaná
Vlasta....vitaj 😀
no s tým cikaním je to aj u mna tak isto. ale ja aj dosť vela pijem, ale idem každú hodinu a niekedy aj viac. a ešte čo sa týka trávenia tak som stááále hladná, a často ma ťaží na žalúdku, a strašné je ked si chcem grgnúť a všetko mi zakaždým vybehne hore 😝 ble.
No vidim, ze viacere tu mame veselo... Maly sa budi kazde tri hodky, medzitym sa ja prejdem aspon raz na vecko a rano tiez po prebudeni sprintujem, aby som stihla odovzdat vserko an spravnom mieste.
Renik myslim na Teba
Lenkasop presne tak isto aj u mňa, spím pomaly tak ako môj drobec a stále mi je málo 😀
Aspoň s jedením je to zatiaľ v poriadku, nemám nechut ani sa neprejedám 🙂
nanulik a vlasa vitajte.... 😉 😉 😉 gratulujem...
no asi som to vcera zakrikla dneska by zase bolo zle jak konovi... 😖 len som v aute lezala na volante kym si mama nakupila...fuj uz ma to fakt nebavi....
renik28 drzim moc palceky a myslim pozitivne....nech ti to dobre dopadne...daj potom vedet...
ahojte, ako sa to tu pekne rozrasta 🙂 Aj ked este ani nevieme, ci uz ma babatko srdiecko, aj tak zacina boj o meno 😀 😀 😀 Ako kazdy rok 😅 Vidim, ze niektore v tom uz mate jasno. To teda zavidim. Pri druhom dietati som nevedela ako sa bude volat skoro do poslednej chvile 😅 😀
Dobré ránko 🙂 ,mne je dnes zle jak koňovi 😖 ,dúfam,že to v práci nejako rozdýcham,vôbec sa mi nechce ☹
Dnes som toho teda veľa nenaspala,keďže takýto zápas som si nemohla nechať ujsť 😉 Aj tak sme boli dobrí
Pekný dník vám prajem 🙂 🙂 🙂
dobré ráno ludkovia 🙂 mne zase nič nie je ☹ niekedy rozmýšlam či tam ten drobec je. mám strach či si to nerozmyslel ☹ .ale radšej sa nebudem stresovať. včera večer mi drahý nainštaloval novú hru tak sa idem hrať 😀 papa
No aj ja som vypľutá, celú noc ma trápil kašeľ takže ledva žijem 😝
Dobre ranko djevcice...
Vitam nove spolubojovnicky - vlasa a nanulik, ako kukam, nr sa rozrasta... tesiiim... 😀
ja som si isla oci vyocit, cely vecer som kukala na ten maly mysaci zazrak, co vsetko uz vo svojom kralovstve nasiel, kolko ma energie, a najlepsie na tom bolo, ze kooonecne objavil aj kolotoc.... skoda vsak, ze o polnoci, ked sme zalahli ako deky... 😀 betar jeden, museli sme mu ho odmontovat... 😀 😀 😀
inak, vola sa Merci - ako vdaka za to, ze nebudem cele dni sama a este stale som nezistila, ci je to D alebo CH 😉
nemam sajnu, co idem dnes varit, lebo mam zaludok ako na vode, nic mi nejde na chut.. 😝 baaaabo rad!!! 😉
nanulik, mysli pozitivne.. preco by tam nebol? ved ak nekrvacas, tak prosim, nemaj pochybnosti... 😉 je vsetko OK...
amadora, skore uzdravenie, aby si bola fit... 😉
Lenok ďakujem ti 🙂 A teda prosím ťa, chudáčik Merci sa aklimatizovával u vás a vy ste ho hneď zrušili 😀
inak u nás duje taký vetrisko, už mám kadejaké haraburdy po dvore čo nám odniekiaľ dofúklo 😕 neviem ako pôjdeme na nákup aby nás neodvialo 😅
ama... aj mna to strasne dunenie zobudilo, ale mohlo byt tak 6 hodin, nechcelo sa mi kuken na hodiny 😠
bolo to hrozne, myslela som, ze mi okna vtlaci do chyzi.. to by bol budicek 😀 😝
no, aklimatizoval sa, fesak, ale sak co... kua... nech si nezvyka na nocne vyjazdy! na to je este velmi mlady... 😀 😀 😀 teraz som mu ho zalozila spät a nic... kasle mi na cely kolotoc... 😀
my mame auto v oprave, takze skocime len na maly nakup do lidla, co mame tot hned za rohom. ked musim, celkom sa tam da, aj ked mi ten retazec moc nereze... 😉
jooj dobre ranko, tak ja sa hlasim k nevyspatym, o pol tretej ma zobudil havo ze chce surat a potom som jasne nezaspala do piatej o pol siedmej bol hore maly. a fuuuurt som hladna, ci mi je zle alebo nie, hlad sa mi ozyva asi kazde dve hodiny, obcas neviem co by som este tak len znuchavam kostujem potom ani neviem kolko coho pojem ale spatne je mi menej tak viac menej na striedacku ale uz to nebyva tak ze cely den no vecer tusim kazdy to mi je potom najlepsie vp olohe lezmo tak sa dohadujem s malym, aby aj on uz zalahol a mohli sme spat ale jasne ze mi musi kazdu noc skakat po brusku lebo tak sa rad tuli. a hladna som ja skoro ani nebyvala toto je nova skutocnost pre mna ze cely den musim cosi tlacit.
ahojte, môžem sa pridať? 😀
Lenok neboj, zase ho objaví v noci 😀 My zase chodíme len do Lidla na nákup 😀 Ale to bude tým naším "veľkomestom" a že tu žiadny iný taký väčší obchod nie je 😅 Akurát sa tam chystám, aj do lekárne urobiť nájazd 😝
Biancarv vitaj 🙂
Na Markíze dávajú prasiatko Babe, môj malý sa z toľkých zvieratiek hrozne vytešuje 🙂
ja som su už aj vytočila 😠 našim som len tak mimochodom povedala že sa mi páči jeden dom v susednej dedine.(bývame v podnájme) a oni už aj sa boli pýtať na úver, potom sa boli pýtať v realitke. povedala som aby to nechali na nás.a dnes mi volali že o jednej tam majú dohodnutú obhliadku 😠 a ani sa nás nič neopýtajú. jednoducho urobia a potom nás postavia pred hotovú vec. normálne som nasr...á a to ešte netuším čo povie drahý keď mu to poviem ☹ 😖
Ahojte som tu nachvilku nasich som vyslala na nakupy 🙂 Uvidime co prinesu 😀
nanulik skus to teda poriesit mimo manzela stym, ze mu to prednesies ako tvoj nie ich navrh?
ale on vie že nie som taká a vie že oni majú takú povahu. ešte kým sme nečakali bábo tak sami napísali list jednému ich známemu gynekológovi a nás postavili pred hotovú vec 😖 velmi nám pomáhajú finančne ale toto už prekračuje hranice
cafte baby, ja som urobila osudovu chybu. v noci som vstavala na hokej a teraz sa neviem zobudit. moj mm este sladko sniva... ale zapas to bol spickovy, kanada bola z nas riadne vyklepana. Maju stastie, ze mali stastie, inak by sme im to natreli! Pre mna boli vytazi nasi chlapci!
Ja dnes odmietam varit..... na obed bude pizza, a mozno aj na veceru. Idem spať 🙂
my sme boli v tej lekárni a na nákup, medzitým vyšlo slniečko tak ma to krásne dobilo energiou 😵 kúpila som si niečo na ten kašeľ a objednala som malému nejaký sirup na imunitu 🙂 a v Lidli sme si kúpili hroznienko, drahé síce ako sviňa, ale všetci traja teraz potrebujeme vitamíniky 🙂
Nanulik ja to tiež nemám rada, nám takéto veci robí svokor 🙄 Niekto si možno pomyslí že sme nevďačné, že nám chcú len dobre, ale človeku to lezie na nervy keď o jeho živote rozhoduje niekto iný 😒
Manee ja som vedela že prehráme tak som ani nevstávala 😅 Ale dobrí sú chlapci aj tak a verím že tá bronzová nás neminie 😉 A oddychuj, víkend je na to 🙂

vitám 😀 😀 😀