icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
1. mar 2010

Ahojte 🙂 U nás bol víkend pohodový. Mali sme síce návštevu aj na noc, ale boli sa s nami aj prejsť a odišli v nedeľu poobede, tak sme sa boli zasa prejsť, bolo krááásne. Ale nasledujúci týždeň má byť zas chladno 😒 Nech už je jar!

Inak som bola lenivá aj ja. Našťastie mm vyupratoval celý dom a ja som len navarila. A po víkendových papaniciach pupok vybehol včera večer aj mne 🙂 Ráno je to v pohode, ale na večer sa ukazuje - a to je ešte skoro! 🙂 Navyše som nestihla zhodiť vianočné dobroty, takže som štartovala s dvomi kilami plus. 😒

A tiež som viackrát rozmýšľala nad vami diečatá, ktoré máte už doma ratolesti... musí to byť riadna fuška! I keď kamarátka mi hovorila, že druhé bábo sa aj rýchlejšie podarí a aj je odolnejšie, že telo je tak trochu zvyknuté. Neviem, či je to tak.

silvika
1. mar 2010

andrea... nam sa poadarilo tiez tak, ze sa ani nemalo este podarit a vida ...

andreaerdna
1. mar 2010

🙂 nám sa prvé - terajšie - podarilo hneď v prvom mesiaci snaženia, takže super!

alenkam.
1. mar 2010

pridavam sa k nesnazilkam... my sme vysadili, ze ved do svadby nam ostavali 4 mesiace a hned sa podarilo.. tak sa pod svadobnymi satami sa za 6 tyzdnov bude schovavat maly poklad a vobec nam to nevadi... 🙂

vlasa
1. mar 2010

nam sa to druhe podarilo na posledny pokus,povedala som si,este jeden a dost,uz som aj starsia,tak som nenabrala odvahu,ale vida,priroda to zariadila za mna a pozitivne testy na svete 🙂 🙂 🙂 inak mam doma skoro troj rocne tornado a nieje to veru sranda.dost sa obavam,ako to zvladnem,ked budem ako skrina 😀 dava zabrat uz teraz,vyzaduje si ma celu,tak sa trosku obavam ako to bude potom...ale zvladli to ostatne maminy,tak snad aj ja 😅 😅 😅

bamb27
1. mar 2010

mne moj muz slubil ze mi spravi mimi na prvy sup 😅 co som mu moc neverila, no ale slub splnil.... je moc zlaty

renatka9
1. mar 2010

ja sa zase pridávam k tým, čo plánovali a podarilo sa na prvá šup 😀

andreaerdna
1. mar 2010

a ja som strasne happy, ze to vyslo, lebo ked citam a vidim ake maju niektori s tymto patalie, ze x rokov sa snazia... uz len dufam, ze budeme zdravi a ze nam to rychlo ubehne 🙂 Nech uz je oktober, nie?

A vlasa - ako hovoris, zvladli to ine... to je veta, ktora mi pomaha vidiet veci optimisticky 🙂

nsoci
1. mar 2010

My sme ani velmi neplanovali, ale zasa ani moc nebranili. 😎 A vyslo to na prvy sup, teraz, pri malom tak na stvrty 😅

No vidite... mne sa pri oboch tehu pytali v 9tt ci som tehotna... to som vysoka a ziadna baculka... takze j ked v 5tt zistim, ze som tehu utajim to maximalne mesiac... na konci druheho som jasna 😀

nsoci
1. mar 2010

Pridala som fotku brucha do albumu...

andreaerdna
1. mar 2010

ale pri prvom si nemala taketo, nie?

renatka9
1. mar 2010

nsoci, pekné bruško veru, ja nemám až také, ale za piaty týždeň si myslím, že bolo dosť veľké :D mala by som aj ja pridať foto... doma sa posnažím

alenkam.
1. mar 2010

nsoci, no klobuk dole.. to uz fakt neutajis... 🙂

renatka9
1. mar 2010

baby, prišla ma navštíviť teta uuunava... čo mám robiť? poraďte... potrebujem ešte takú hodinku a pol pracovať ☹

bamb27
1. mar 2010

renatka 😔 , neda sa ti ist nadychat cerstveho vzduchu.. to slniecko vonku ta isto preberie... 😅

silvika
1. mar 2010

no bamb mna slniecko ked tak vzdy uspava nie ze preberie skorej ten severak co ducha az sa dom strasie by mohol pomoct

renatka9
1. mar 2010

máte pravdu, práve som bola za mojou vedúcou, takže som musela prejsť aj po vonku a fakt ma ten severák trošku prebral, neviem ale do kedy... sadla som za comp a cítim, že to zase uspáva 😢

silvika
1. mar 2010

no hold ti praca nerobi dobre, co narobis, a hlavne teraz su utlmy pockaj prehodi sa cas a to uz budes doma aj s unavou

bamb27
1. mar 2010

ja som bola vcera nestastna ze vonku je tak krasne 😎 a ja nie som schopna fungovat 😠 .. takze vcera mi tiez slniecko nepomohlo... ale nastastie som odspala to co som potrebovala a dneska je to ok, uvidime dokedy

silvika
1. mar 2010

no ja som veru vonku bola a len som hladala kde je ake zavetrie ja musim aj chodit v ciapke ako blazon hlavne ked fuka vietor, ale v sobotu to stalo za to, to bolo tichuuucko, neboj sa este sa s kocikom nabehas po vonku

amadora
1. mar 2010

no my sme spravili bábo tak že sme chceli začať snažilkovať tak o mesiac, dva a nevedeli sme sa nejako dokopať... no a tatko prišiel po týždni domov, ja som po ňom skočila a zabudla som aj na ochranu a bum, drobček v brušku 😀 takže tak plánovane neplánovane na prvý šup 😀

Renatka kamarátka má Sebastiana a volajú ho Sebi a je to hrozne milé 🙂

Ja som spala teraz 2 hodiny 😀 Ako malé bábo.

Nsoci krásne bruško, ja mám tiež taký fajný kotlík 🙂

Juj kočky to bude v lete keď budeme krásne tehuľky s veľkými bruškami v letných tehu šatách 😵 Ja som pri prvom nosila ten kotol pod zimnými vecami, nemohla som zohnať vetrovku ktorú by som zapla, no otras. Teraz si to užijem 🙂

bamb27
1. mar 2010

amadora, mas pravdu.. s tehu oblecenim je to v lete asi lepsie... nakoniec, mozme si nakupit kopec volnych triciek, ktore budu nositelne aj potom 😅

renatka9
1. mar 2010

juuj, babulky, ja sa na to najviac teším, že budeme v lete krásne tehulky v krásnych vecičkách... aj plné prsia vo výstrihoch si krásne užijeme... a nizučké šlapôčky nám tiež padnú v náš prospech 😀
len horšie to bude s tými štyridsiatkami... to si určite zoberiem dovču, alebo sa nechám vypísať...

amadora
1. mar 2010

no všetko má svoje výhody aj nevýhody, tie horúčavy veru nebudú ktovie čo keď budeme fučať s bruškami, ale zase keď si predstavím relax v záhrade, drahý napustí bazén, malý bude pobehovať po dvore a ja pod slnečníkom, studený džúsik chlipkať a bahniť sa vo vode 😀

renatka9
1. mar 2010

juuuuj, amadora... to je ale super predstava, hneď by som to prijala aj teraz.

andreaerdna
1. mar 2010

nadhera! nech uz je letoooooo! alebo aspon riadna jar!

kedy sa posuva cas?

amadora
1. mar 2010

ani nevrav 😀

nussy
1. mar 2010

Veru aj ja sa teškám, v lete na chalúpke sa budem v tieni vyvaľovať a spokojne odfukovať 😎

nussy
1. mar 2010

Dúfam, že bude krásna jeseň, aby sme mohli ešte v teplúčku kočíkovať, aby miminu nebolo zimka 🙂

silvika
1. mar 2010

cas az na velku noc nie? ja sa "tesim" na leto ako budem ledva funet a mne bolo v tehu horko stale aj v zime, tak neviem co budem v lete asi nalozena v studenom naaalev. idete aj na dovolenku?