Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
tak uz mam vsetko jasne....sorry ,ze som vam narobila mis-mas,ale nemozem vas prist kuknut .ideme krstit v sobotu ,tak budeme busy. ....
ale vsetko zdokumentujte a ja vas kuknem 😉
@slovakia13 nevadi , ked uz ti to tak vyslo Ale buduci rok sa uz z toho nevykrutis 😅
@ukulelembo kde presne je to stretko? nemam cas to tu vsetko citat, dufam ze odpustite 😉
mm chce prenajat auto, uz ho to v BB prestava bavit, tak by sme sa mozno stavili... dajte vediet kedy by to bolo najlepsie, v sobotu ci v nedelu? tak poobede? ci kedy? dajte vediet, vsak vy uz mate info kedy kto pride kuk, ja vas chcem straaasne vsetky vidiet !!!
... tak uz som trosku docitala... idete teda do tej ivety? to nie je az tak daleko od nas, tak uvidime, mozno sa nam podari aspon na skok...
@zuzu1980 no ved bolo by pekne, keby nas dojdete kuk 😅 Ano ideme do Ivety A pravdu povediac, este sme sa vobec nedohodli s babami, ze kedy maju dojst 😕 A v sobotu tak okolo obeda baby poprichadzaju, ale to sa musime este presne dohodnut,
@zuzu1980 ..zuzu pocas volebneho vikendu sa ide..tesime sa na teba
@ukulelembo ..ale v sobotu pridu tie, co nas pridu kuk..my tam budeme uz od piatku?..kedy tam prides s rodinkou?
@strapco13 ano ja viem lebo @zuzu sa pytala, ze ci baby dojdu kuk sobotu ci nedelu, tak som jej odpisala, ze sobotu, lebo nedelu uz budeme zas poobede prasit domov A neviem kedy tam dojdem ale asi az okolo 15-16 , lebo neviem ako drahy dojde s kamionom @strapco13 takze aj vam tak staci lebo je to tam na moje meno a este treba doplatit okolo 100euro A vecera je az okolo 18 dufam 😀
zuzu, dojdite v sobotu poobede 😉
aj ja by som chcela v sobotu dojst kukuk aspon urobit,ak ma teda drahy pusti na taku cestu samu 😅
preve som sa vas chcela opytat ze kedy v piatok asi dojdete,lebo aj by som chcela vyrazit akurat na poobedny spanok takze ratam ze tiez tak okolo 16:00h by sme mohli byt tam.
A kedy budete v nedelu odchadzat?Lebo sa musim dohodnut s kamoskou co nas tam vezie a potom aj v nedelu pride vziat.
baby a myslite si ze izba bude dost velka ze tam budem vediet rozlozit obe skladacie postielky?Lebo mne inac jezibaby nezaspia len kazda vo svojej postielke,podla fotiek su dost priestranne tie izby.
my dorazime cca kolo 18-19..podla toho ako skonci mm v robor´tke..napr dnes uz ho mam doma ..vacsinou chodi neskor
a v nedelu asi poobede sa bude odchadzat
ja sa na vas vsetkych taaaak tesiiiiiimmmmm 🙂 🙂 🙂
baby,vidím,že je to na skok od nás...skusim si vymeniť službu s kolegom a dobehla by som s Erikom kuk...
kolega vymenil,tak prídeme v sobotu poobede nakuknuť...možme?????? 😅
@didiana333 jasneeeee 😉 tesimeeeee 🙂
jeeej, didi dojdite... my prideme v sobotu cca. o jedenastej...
inak sme sa s ukulele bavili o tom mase, tak ked mi date vediet, co treba priniest, ja prinesiem z BA
no to by sme sa mohli dohodnut co doniest...na grilovanie, kolace a pod
jezin baby uz sa to blizi... 😀 zacinam mat cestovnu horucku... 😀
inak uku alebo kto, nevedeli by ste nejako prist na to, ak by sme isli vlakom ako sa tam doterigame? ja akosi ani neviem, kde to presne je... 😝 😅 no moje "poznanie" slovenska je trocha viac nez chabe...hanbim sa, ale mozem ja za to, ze sme travievali prazdniny u susedov cechov? 😅
inak netusim o kolkej v piatok dojdeme...ak by sme isli autom, tak hadam okolo tej 17-18 by sme tam byt mohli...ale ak vlakom, nooooo tak som sama zvedava... 😕
@adka_praha a ides sama len s Terezkou, ci aj mm ide?
uku to sa este neviem...zatial je aj mm v plane, pokial nebude musiet ist tadydaa... 😒
žienky možno o rok sa pridáme 🙂
baburky nam je taaaak strasne luto ze nemozme ist ☹ ☹ ☹
@sakura77 mame aj som bola medzi prvymi co sa hrnuli na stretko a ked uz bolo vsetko dohodnute, prisli moji uzasni rodicia s tym, ze v sobotu 12-teho juna oslavujeme tatinovu 60tku ☹ a argument ze mame vtedy stretko mi nepresiel, tak budem ofucana sediet na oslave a mysliet na to ako Vam je dobre ☹ 😖
teda chcela som napisat ze to mame blizko 😅
@adka_praha www.cp.sk tam si zadaj trasu My sme to pozerali s mm 😉
ja som si to vyhladala na mape na azete,aj mi to drahý vytlačil,aby som trafila ked pojdem 😵 lebo moj orientačny zmysel je nulovy... 😅
baby ja sa uz taaak na vas a vase deticky tesim 😵 ,viete si to predstavit tolko tmoliacich sa drobcekov pokope?!
Este mam otazku na tie co nekojite ako budete zarabat mlieko?Ako ohrejete vodu?Ja som normalne rozmyslala ze ci nezoberieme rychlovarnu konvicu 😅 ,mame termosku ....
urcite ma este male technicke veci napadnu 😎

@slovakia13 ja si nerobim starosti Ale pre teba by to bolo o par eur lacnejsie a aj by si mala vyhody kvoli tomu, ze sme cela skupina a mas to bez starosti a maju tam aj postilku cestovnu, tak aj ci to budes potrebovat A my sme od Topolcian musim kuknut, za na ktory smer to ideme, lebo s nami ide aj moja segra a ta nema deti, takze keby sme ta zobrali, tak v pohode mestis aj sedacku aj kocik 😉 , lebo mi by sme to nase dali do ich auta