icon

Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie

ukulelembo
10. mar 2010

Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅

adka_praha
1. jún 2010

noooo uku tie plavky ma nenapadli... 😅 moooozno... 😕

adka_praha
1. jún 2010

oki...tak len babovku a samozrejme nas... 😀

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@strapco13 ale ja som myslela kvoli tej jacuzze, ze by sme si dali 30 minut neruseneho relaxu, sak nikto iny nemusi vidiet nase bozske tela 😀 😀

ukulelembo
autor
1. jún 2010

@adka_praha a co aj si kukala ten cestovny poriadok, co som ti hodila link?

adka_praha
1. jún 2010

uku ja plavky berieeeeeeeeeeeem... 😀
nekukala zatial...mm ide s nami...odchadza asi az na konci juna...takze aj vylet do prahy sa odsuva na neurcito... 😕
zatial sa snazi zicnut auto od jedneho znameho, ale jeho baba je taka namyslena fiflena a ma s tym hrooozny problem... 😝 tak uvidime ako... 😕 a vlastne je tam poblizku vlakova stanica, ze kebyze ideme vlakom, ze by sme to nemali daleko? musim najst ten odkaz na ten penzion...uz ani neviem, kam to presne ideme... 😅

strapco13
2. jún 2010

@ukulelembo ..ja som myslela to, ze moje plavky su jedne velky stan 😝 😀 😀

strapco13
2. jún 2010

ja sa nenormaaaalne tesim 😉

didiana333
2. jún 2010

@adka_praha do Šuran chodí vlak,to je kusok odtial....

strapco13
2. jún 2010

@ukulelembo ..podhajske je pod vodou..snad do vtedy tam voda opadne..nie ze sa budeme brodit po vode po penzione 😖

deina
2. jún 2010

Voda opadne, potom tam naletia komare. 😅

ivka2009
2. jún 2010

Caute baby- prave som vas docitala...ja teda beriem kanvicu, deku, plavky a aj tie tenisove rakety 🙂
Od tejto soboty nebudem mat internet :( tak prosim mozete mi niektora napisat do IP tel. cislo? Najlepsie ta, ktora tam bude uz v piatok od tej 16tej- keby sme nahodou bludili, aby som mohla zavolat. Dakujem.
Tesim sa tiez na vas, na deticky a ak vas este nieco napadne co zobrat, dajte vediet 🙂

tilly
2. jún 2010

plavky??? 😅 neeeeeee 😀 jedine vecer do jacuzzi, ale len po tme, aby vsetci nezdrhli... 😅

strapco13
2. jún 2010

@tilly ak si to jacuzzi sadnem ja..vela sa vas tam uz nezmesti 😅 😝

tilly
2. jún 2010

ty, ja a uz nikto 😀 teda greenpeace nas pride odtiahnut do mora 😀

strapco13
2. jún 2010

aj budu taketo dazde, tak to aspon nebudu mat daleko 😀

pudo
3. jún 2010

caute zieny... uz som tu konecne aj ja... ideme aj my na 100pro (pokial sa nic neudeje)... ide aj mm... akurat nevie, co tam bude robit, ked budeme klabosit a klabosit... tak som mu povedala nech si vezme tenisovu raketu, ze tam s niekym zahra... resp. ako sa on vyjadril "vsak hadam tam bude TV, ked to v piatok vypukne"
a citam, ze idete v sobotu? preco som si ja myslela ze to je od piatku??? no nic... tak aspon nemusim prekladat plavanie a prideme po plavani v sobotu, cca. 15-16 hod.
ukulele - staci zaplatit za mm na mieste? myslim, ze si mi pisala, ze ano.

pudo
3. jún 2010

som myslela zienky 😅

pudo
3. jún 2010

som si to po sebe precitala - no slovencina mojaaaaaa... to je to, ked je clovek dlhsie offline

carmen86
3. jún 2010

babenky no zavidim vam aj ja chcem ist 😉 🙂 ☹

pudo
3. jún 2010

carmen pohodicka, my dame stretko v KE... uz sa velmi tesim na leto... KE to istia na dlhuuuuu dobu

pudo
3. jún 2010

no ale ako tak pocuvam spravy.... pojdeme my vobec niekam???? ☹

ajkaag
3. jún 2010

pudo, ja len aby si sa neosalila, mate to tam od piatka poobede: http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs... to len tie co Vas pridu iba kuk, pridu zvacsa v sobotu poobede 😉
sakura, ved aj ja som sa tesilaaaa a chcela som Vas vsetky vidiet a poklebetit a taaaak ☹

strapco13
3. jún 2010

baby..nemozem ist na stretko ☹ ☹ ☹ ..nechce ist niekto miesto mna..len v sobotu prideme kuk ☹

ukulelembo
autor
3. jún 2010

@strapco13 😢 😢 😢

ukulelembo
autor
3. jún 2010

@ivka2009 moje t.č.: 0905863182, aj pre ostatne zienky 😉

adka_praha
4. jún 2010

strapco... ☹

uku ako to vyzera s tym penzionom? dufam, ze z neho nechystaju urobit podvodnu atrakciu? 😖 a inak bude to ciste psycho dostat sa tam...polovica ciest je podmytych a tie, ktore nie su podmyte, pre istotu padli za vlast (teda vode) uplne... 😔 mm sa snazi akysi terenak splasit, keby nahodou... 😖

ukulelembo
autor
4. jún 2010

@adka_praha sak dovtedy voda hadam opadne 😒 Ale aj tak tam asi zavolam kvoli stornu strapco13 a kvoli konvici a povodnovej situacie 🙄

chruminka
4. jún 2010

@ukulelembo no racsej tam napis,buduci tyzdeb ze ako to tam vyzera,nie ze sa tam nedostaneme 😒

ukulelembo
autor
5. jún 2010

@adka_praha Buduci piatok ma byt 35 stupnov No aby sme este nepindali aky je hic 😀 Takze urcite sa v pohode dostanete tam

adka_praha
5. jún 2010

uku hej uz som kukala shmu... no teda ako chcem teplo ale 35 je fakt uz strasne prehnane... 😝 a zas nebudem vediet, co terezke zbalit...dnes som sa jej bala nechat kratky rukav a nakoniec to skoncilo uplne mokrym prepotenym chrbatikom... 😖