Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
oki...tak len babovku a samozrejme nas... 😀
@strapco13 ale ja som myslela kvoli tej jacuzze, ze by sme si dali 30 minut neruseneho relaxu, sak nikto iny nemusi vidiet nase bozske tela 😀 😀
@adka_praha a co aj si kukala ten cestovny poriadok, co som ti hodila link?
uku ja plavky berieeeeeeeeeeeem... 😀
nekukala zatial...mm ide s nami...odchadza asi az na konci juna...takze aj vylet do prahy sa odsuva na neurcito... 😕
zatial sa snazi zicnut auto od jedneho znameho, ale jeho baba je taka namyslena fiflena a ma s tym hrooozny problem... 😝 tak uvidime ako... 😕 a vlastne je tam poblizku vlakova stanica, ze kebyze ideme vlakom, ze by sme to nemali daleko? musim najst ten odkaz na ten penzion...uz ani neviem, kam to presne ideme... 😅
@ukulelembo ..ja som myslela to, ze moje plavky su jedne velky stan 😝 😀 😀
ja sa nenormaaaalne tesim 😉
@adka_praha do Šuran chodí vlak,to je kusok odtial....
@ukulelembo ..podhajske je pod vodou..snad do vtedy tam voda opadne..nie ze sa budeme brodit po vode po penzione 😖
Voda opadne, potom tam naletia komare. 😅
Caute baby- prave som vas docitala...ja teda beriem kanvicu, deku, plavky a aj tie tenisove rakety 🙂
Od tejto soboty nebudem mat internet :( tak prosim mozete mi niektora napisat do IP tel. cislo? Najlepsie ta, ktora tam bude uz v piatok od tej 16tej- keby sme nahodou bludili, aby som mohla zavolat. Dakujem.
Tesim sa tiez na vas, na deticky a ak vas este nieco napadne co zobrat, dajte vediet 🙂
plavky??? 😅 neeeeeee 😀 jedine vecer do jacuzzi, ale len po tme, aby vsetci nezdrhli... 😅
ty, ja a uz nikto 😀 teda greenpeace nas pride odtiahnut do mora 😀
aj budu taketo dazde, tak to aspon nebudu mat daleko 😀
caute zieny... uz som tu konecne aj ja... ideme aj my na 100pro (pokial sa nic neudeje)... ide aj mm... akurat nevie, co tam bude robit, ked budeme klabosit a klabosit... tak som mu povedala nech si vezme tenisovu raketu, ze tam s niekym zahra... resp. ako sa on vyjadril "vsak hadam tam bude TV, ked to v piatok vypukne"
a citam, ze idete v sobotu? preco som si ja myslela ze to je od piatku??? no nic... tak aspon nemusim prekladat plavanie a prideme po plavani v sobotu, cca. 15-16 hod.
ukulele - staci zaplatit za mm na mieste? myslim, ze si mi pisala, ze ano.
som myslela zienky 😅
som si to po sebe precitala - no slovencina mojaaaaaa... to je to, ked je clovek dlhsie offline
babenky no zavidim vam aj ja chcem ist 😉 🙂 ☹
carmen pohodicka, my dame stretko v KE... uz sa velmi tesim na leto... KE to istia na dlhuuuuu dobu
no ale ako tak pocuvam spravy.... pojdeme my vobec niekam???? ☹
pudo, ja len aby si sa neosalila, mate to tam od piatka poobede: http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogcqDs... to len tie co Vas pridu iba kuk, pridu zvacsa v sobotu poobede 😉
sakura, ved aj ja som sa tesilaaaa a chcela som Vas vsetky vidiet a poklebetit a taaaak ☹
baby..nemozem ist na stretko ☹ ☹ ☹ ..nechce ist niekto miesto mna..len v sobotu prideme kuk ☹
@strapco13 😢 😢 😢
@ivka2009 moje t.č.: 0905863182, aj pre ostatne zienky 😉
strapco... ☹
uku ako to vyzera s tym penzionom? dufam, ze z neho nechystaju urobit podvodnu atrakciu? 😖 a inak bude to ciste psycho dostat sa tam...polovica ciest je podmytych a tie, ktore nie su podmyte, pre istotu padli za vlast (teda vode) uplne... 😔 mm sa snazi akysi terenak splasit, keby nahodou... 😖
@adka_praha sak dovtedy voda hadam opadne 😒 Ale aj tak tam asi zavolam kvoli stornu strapco13 a kvoli konvici a povodnovej situacie 🙄
@ukulelembo no racsej tam napis,buduci tyzdeb ze ako to tam vyzera,nie ze sa tam nedostaneme 😒
@adka_praha Buduci piatok ma byt 35 stupnov No aby sme este nepindali aky je hic 😀 Takze urcite sa v pohode dostanete tam
uku hej uz som kukala shmu... no teda ako chcem teplo ale 35 je fakt uz strasne prehnane... 😝 a zas nebudem vediet, co terezke zbalit...dnes som sa jej bala nechat kratky rukav a nakoniec to skoncilo uplne mokrym prepotenym chrbatikom... 😖

noooo uku tie plavky ma nenapadli... 😅 moooozno... 😕