Pokladíky z novembra 2009 plánujú stretnutie
Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
Baburky prajeme Vam s Dominickom stastnu cestu, davajte si na seba aj na chrustikov pozor a poriadne si to uzite, my na Vas budeme mooooooooooooooooooooooc mysliet a poriadne sa fotkajte, aby sme Vam potom mohli zavidiet 😉 posielame pusu na licko vsetkym malym cestovatelom a cestovatelkam ;)
tak stastnu cestu a zajtra sa vidiiiime, keby nieco volajte, cislo na mna bude v sukromnej 😉
fasa prave nam bolo povedane, ze auto nebude, lebo ze ho potrebuje, lebo sa druhe po*ebalo... 😢 😢 😢 😢 a vlaky to mame na tolko prestupov, ze tu sedim a vlastne uvazujem, ze mozem odrazu zacat vybalovat...este sa neskor ozvem, ci a co... ☹
@adka_praha ☹ ☹ ☹ ☹
no ide ma slak trafit...najradsej by som niekoho zavrazdila... ☹ 😢 este cakame, ci jedno auto nestihnu dnes opravit, ale ze pochybuju, ze to stihnu... ☹ takze sme dosli evidentne strasne "daleko"... 😠
@adka_praha nepozerala si vlaky priamo do NR??? Odtial len na Šurany sa dostať.....
no hej lenze, my musime ist z cierneho do cadce, potom prestupit na zilinu, zo ziliny prestupit do NR a odtial tusim vlak do surian...dakujem pekne...by sme dosli niekedy vecer okolo 11... ☹
idem kuknut ako pojdu spoje zajtra, ze by sme sa aspon zajtra dotrepali, lenze ak to bude nejako poobede, tak to bude dost od veci, lebo zas v nedelu 300x prestupovat...a kocik, batozina, terezka...chapes... 😖
no nic baby...tak ci tak musim ist do mesta, lebo uz nemame pre teri mlieko...akurat pada do nej posledna davka...tak ja potom ak by sme ozaj uz nic nevykoumali, zavolam ukulele...ak volat nebudem, prideme... 😕 tak drzte palce, lebo ak nepojdeme, tak budem tusim celu noc plakat do vankusa... ☹ prijemnu cestu vsetkym...
jaj a zabudla som napisat, ze zajtra by sme dosli tym padom az okolo druhej a v nedelu si ani netrufam kukat, ze CI VOBEC idu dake schopne spoje... 😖
@adka_praha a nemas to jedno kedy prestupovat, ci dnes alebo zajtra..pridite dnes
inak kolace napecene..stihla som 2....neplanovala som..ale vcera som si s tou morkou narobila starosti..objednam si morku a plna mraznicka 😅 ..tak som musela vybrat nejake veci a celkovo to tam upratat nejak rozumne..no tak som vybrala slivky von a cukinu4
tak sa mozete tesit na cukinovy kolac a slivkovu bublaninu..mnam-mnam /ale nechutnala som ich, tak snad budu lepsie ako moj makovy chlieb 😅
baby..nasral ma mm..prideme zajtra rano 😠 😠
strapco my neprideme vobec... 😠 a serie ma to, sak som bola namotana na to a teraz hovno... 😠 a som zvedava, kto zje tu babovku co som dnes piekla pre vas... ☹
baby. mrzi ma to ale stretko nestihneme ☹ kedze sme prve 2 tyzdne vdaka dazdu nikde neboli tak teraz na poslednu chvilu dobiehame navstevy... chaos, nestihacky...
straaasne vam zavidim ze sa stretnete a ze uvidite vsetky detvaky, tak si to uzite naplno. A nie ze budete ohovarat nas co tam nie sme, no no no ! 😀
a potom dajte fotecky na FB
baby, co robite??? je tam niekto vobec okrem uku a chruminky??? my prideme okolo obeda zajtra...
no baby na nas nemaju cas ale zajtra sa to tu znova rozbehne.... 😉 😉 😉 tesime sa na fotocky a vsetky zazitky 😉
ahojte. no tak my sme boli len sobotu, na cely den. bolo uzasne. sme si to tam uzili teda... aj trosku vyuzili, ze solna jaskyna zadara a pod.... 😉
mm mi celu cestu nadaval, ze preco sme nesli na cely pobyt, trojdnovy. no tak aj jemu sa velmi pacilo...
@zusska80 no zuzi,podla nicku ťa poznááááám...len vizáž som si nejak nevedela k nikomu pripojiť..... 😀 😀 😀
baby ako bolo, budu aj fotky < na FB ci tu ?
my sme nemohli, ale vyslo vam pocasie, kolko vas bolo ?
nooo, fotos nebudu??? my sme pre istotu nemali fotak...
chcem vidiet tu fotku s tou bublinkou zo simonkoveho nosteka 😀
tilly,ešte som na tu užasnu fotos nemala čas.... 😀 😀 😀 včera som bola v robote,ale ked budem doma,tak to hodím do placu...
ahojte
bolo super
dokonca mm povedal, ze kludne aj dalsi rok ideme...aj ked tam sa tvaril inak..ale to robilo to teplo 😀
najlepsiu fotku simonka spravil jeho tato..ved ako inac..simi bol bohovsky 😀
perfektny je 😀 tata mu spravil detail 😀
Ahojte,
tak uz som pridala aj ja fotky zo stretnutia- pozrite moj album 🙂
@ivka2009 ja som už videláááá..... 😵
ahojte dievčatá, chodím sem chodím a nuram kde novembrovky pokračujú a pozrime sa vy sa už aj stretávate.
Aby som sa pripomenula, občas som prispievala do novembroviek 2009, narodila sa mi 15.11.2010 v Martine dcéra Romanka, cisarákom 3150 a 50 cm, verím že si ma pamätáte. Malá už štvorkuje asi týždeň ostošest, stále kojím a máme dva zuby.
@maminuska mas sikovne dietatko..nato ze sa ma este len narodit 😀 😀 😀 dala si zly datum 😉
nasa stara tema funguje https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/pokladiky-z-novembra-2009/
a este mame receptovu temu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/recepty-novembroviek-2009/
tak sup k nam

chrumi aj my sme uz pobalene relativne nachystane, a uz len cakame na mm a potom na povoz... 😉 ja mam cestovnu horucku uz od stredy... 😅