Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
No baby dajte niekto radu aky matrac je najlepsi?Pozerala som na http://www.mimisk.sk/index.php?cPath=20&osCsid=... ale neviem sa rozhodnut. Co si vsimam bazar tak sa najviac predava kokosovy, cize mamicky najcastejsie kupuju kokosovy, ale aky je rozdiel medzi cistym kokosovym a kokoso - pohankovym napriklad?
maminky a máte už kočík?máme na predaj po Alexovi,kupovaný v máji 2011 ešte v záruke,hlboký bledomodrý zn.Steggi 🙂
@ewicka223 nic si z toho nerob. My mame len tzv. pracovnu verziu 😀 a manzel to berie, ze vsak uz mame vybrate. No ja neviem...stale hladam dalsie a dalsie dievcenske mena.
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=mena tu je prehlad tych najpouzivanejsich, aby si sa vyhla tomu, ze na nu zakricis a obzrie sa dalsich 5 dievcatiek 😉
@katkamiki http://www.zzz.sk/?profil=5980 tu su kontakty a zakladne info, nvolala som este chystam sa
@ewicka223 no my sa zas nevieme zhodnut takže sme na tom podobne
@cobhan Mia je krasne mne sa pači ale nie je v kalendari ☹
@danculka24 @cobhan 😀 no to my sme zas pre istotu nasli rozne kalendare,kde je Tobias vzdy v iny den 🙂 cize si mozme vybrat,kedy bude mat meniny.urcite nechcem datum hned po narodeni......to by sme sa radsej riadili zahranicnym kalendarom 😅
@janusha33 tema vlasy? boze ja uz som taka vyrastena az no ☹ ja som sa pred tehu dala na bielu-blond.mala som to krasne hned od korienkov,ale ked som potom druhy krat povedala,ze som tehu,tak mi robila pre istotu len jemny melir ☹ ze sa boji,aby mi nejako blbo nereagovala pokozka,ked by mi davala tu bielu na vlasy.v prvom tehu som mala cervene vlasy,normalne som sa doma farbila a nic sa nestalo. len ono tie peroxidky a blond a biele farby su viacej haklive,co sa pokozky tyka a naslednej moznej reakcie........
teraz ma drzi len to,ze som na pn a cez vychadzky chodim len do skolky a zo skolky,sem-tam do obchodu.inac sa schovavam 😀 poraza ma z tych vyrastenych vlasov 🙄 ale ked budem uz na materskej,tak urcite pojdem kadernicke,nech zo mna zas spravi cloveka,lebo sa chcem dat aj fotit ako tehula a to musim byt fesanda 😉
myslim si,ze taka farba,co chces ty,by nemala nic zvlastne urobit,ale pre istotu sa opytaj kadernicky (aj ked by si sa chcela farbit doma)
@tiuska77
@danculka24
@mirkave
Neviem ani kedy je v kalendari 🙂 ale ani ma to moc nezaujima. Niekde sa Mia pouziva ako skratenina mena Maria, niekde je to Amelia. Prinajhorsom by sme to napasovali na jedno z tychto mien, ale myslim, ze v nejakom zahranicnom kalendari to bude. Meno pre chlapca mame vybrate irske a to v kalendari je. Navyse sme sa dohodli s drahym, ze middle name bude grecke, v pripade holky Kalliopi a to je tiez v kalendari. Myslim, ze meniny budu najmensi problem 🙂.
@janusha33 neviem ci ti niekto reagovala ale ja som to vystudovala, tak ti mozem poradit iba to: ak ti nebyva zle z vyparov tak si mozes vlasy zafarbit aj v tehotenstve. Riziko je ze ti farba nemusi chytit tak ako by si si predstavovala .. to znamena slabsie alebo silnejsie a v dosledku toho sa ti moze skorej aj vymyvyt...hormony su hormony...a co sa tyka babatka jemu by to nemalo uskodit ale farbi sa v dobre vetranej miestnosti aby ti neprislo zle. To je asi najvacsie riziko, aby neodpadla tehulka...
@janusha33 Moje tiez asi 15 cm vyrastaju ... mala som pekne risave a teraz hruza ale chcem pockat az do 8-9 mes aby mi nebolo zle lebo mne strasne tvrdne brusko aj pre blbosti...a dnes mam strasne krce ... babatko je ale v poriadku ked sa mrví ..skor by som to urcila na nejaku kolikku ladvinovu alebo crevnu lebo to ide ako od mechura do krizov pod rebra... nemate s tym niekto skusenosti???
@ewicka223 oooo pre dievcatko je to lahsie vybrat. Je kopec peknych mien. My mame zasa problem sa s manzelom dohonut-nase top mena su: Tobiáš, Tomáš a manzelik chce Mateja, no ja som za prve dve varianty, lebo Mateja by volali Mato co sa mi po prve az tak nepaci (a po druhe my uz mame Matov v rodine hoci Martinov).
@janusha33 Ja som si uz 2x ozivila svoj prirodzeny odtien strednehnedym odtienom ale takym penovym samponom-farba co je ako pena. Sa to pomalicky vymyva a nie je to dufam agresivne ako klasicka farba no silnejsie chyta a drzi ako sampon. Pryraz v 10tt dokonca (mozno ma niekto odsudi ze v prvom trimestri, ale sla som na jednu svadbu a moje vlasy boli odraste) - bola to Loreal farba http://www.lorealparis.sk/farbenie-vlasov/farby..., chytilo super ale Pallette svetlohneda http://www.bugy.sk/images/gallery/resized/38388... (pred Vianocami) bolo strasne a teraz mam z neho dost tmave az cierne vlasy. Nastastie sa postupne vymyva. Kazdy hovori ze hormonmi mi to zle chytilo ale podla mna to bude znackou. Asi si uz nic nedam alebo hej tak ten Loreal. Odporucam.
Co sa tyka horoskopov, neverim im, nesledujem to ake znamenie bude babo.
@danculka24 @janusha33 aj mna to uz taha ku kadernicke,ale ja som si u nej lubila posediet aj tri hodky 😀 neze by ma tak dlho robila,len som sa nikam neponahlala a brala som to ako relax (raz za 2 mesiace som si ho zasluzila 😀 ) pockam az bude trosku teplejsie,aby som v pripade smradu z farby mohla vybehnut von a rozdychat sa 😅 s pokozkou by som snad nemala mat ziadny problem a snad by mi to dobre chytilo na vlasy.ale ako pise @fide : hormony su hormony 🙄 uvidime
Dakujem za odpovede, ja od zaciatku tehu ani neviem ze som tehu, mne nejak nebolo zle ani som negrcala,par krat som mala take ze budem grcat, nebudem a nic.....skor som mala problems tym ze aj by som nieco zjedla ale nejak do mna nic neslo alebo som nevedela co vlastne chcem tak som radsej nejedla.....ale snazila som sa stale aspon polievku nech malicky ma z coho rast......co sa tyka vyparov s tym ja problem nemam, takze si asi kupim farbicku a zavoalm sestre a ona ma nafarbi.....my sa farbime totiz navzajom......aj mama chcela by som ju farbila ale si kupila tu penovu farbu tak som jej povedala ze to si moze aj sama, nemusim to dychat....ale ona ma kratke vlasy a ja mam dlhe a huste, mne treba aj 3 farby.......naposledy som farbila pred svadbou co bolo v septembri a odvtedy mi uz odrastli aj ked je to pekna hned a svoju farbu mam tiez hnedu ale inu a ja uz vidim ten rozdiel........aaaaa takze sa budu farbit vlasky.....ved to ze som doma neznamena ze musim vyzerat ako strasiak
@mirkave Co sa tyka mena keby to bolo dievcatko tak to bude urcite Adela, aj ked manzelovi sa velmi nepaci to meno lebo nema rad Banasovu, ale som mu povedala ze to nie kvoli nej chcem to meno, jednoducho sa mi velmi paci, ale nechcem aby ho nejak skracovali.....jednoducho Adela,Adelka.....ale kedze budeme mat chlapceka tak ma zatial drzi Richard, Risko......a nema meniny okolo terminu takze v pohodicke, povodne sme pre chlapca planovali ze bude po otcovi teda aj po oboch dedkoch, moj manzel je Pavel, moj otec je Pavel aj moj svokor je Pavel.......ale drahy uz povedal ze nie......takze teraz hladam sondujem a cakam kedy sa drahy konecne vymackne......minule mi zahnojil zo srandy ze bude Zlatko.....bleeeeeee

Caute baby..... Termín sa nám blíži a ja stále nemám meno pre svoje dievčatko :(.....