icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lunnka
24. feb 2012

@oxiba dakujem za rady 🙂 nie nie ani my sa do toho sami nepustame, to by dopadlo :D mame zajednaneho tapetara, vsak som obvolala tolkych kym som sa dopracovala k prijatelnej cene 🙂 len nam vravel ze si mame tie steny pripravit, ze take zvladneme ;)

janusha33
24. feb 2012

@mimi Juuuuj to ja som uz davnejsie dostala....este niekedy v decembri mi dala sestricka....tiez je tam presne ten prasok aj avivaz....preto som sa pytala aky baby pouzivaju.Ci je ten Persil dobry za tu cenu alebo radsej tu Lovelu.A tiez avivaz....ved ked je pre deti tak by nemala byt velmi aromaticka....ide o to aby potom bolo to pradlo makkunke....

mimi
24. feb 2012

@janusha33 ja avivaz nejdem pouzivat. Uz som doprala a ten persil je fajn, pekne vona 🙂 Teraz ma bude cakat koopa zehlenia 😅
Kupujete alebo kupili ste si uz odsavacku mlieka?

lucyfuk77
24. feb 2012

@lunnka penetrák na tejto báze čo som písala je niečo ako duvilax (to lepidlo biele) len to je poriadne rozriedené, takže určite ti neublíži, horšie by boli iné penetráky (ale keďže nestaviate dom, ani neizoluješ pivnicu) nemáš sa čoho báť 🙂 😵

lucyfuk77
24. feb 2012

@danculka24 pýtala som sa na tú prípravu, že to tam robí jedna pani, ale treba jej volať len medzi 7-7:30 no v pondelok sa prinútim sa vstanem aby som jej zavolala.
inak baby máme v poriadku, prietoky OK, má už 1770 g a dnes má meniny 😵 😵 😵

oxiba
24. feb 2012

@mimi ja mám ešte odloženú odsávačku z minula - Avent ručnú, teda využila som ju naplno dokonca i v pôrodnici (uživila by som i malú rotu 😉 ), oplatí sa ju kúpiť ak máš i ostatné flaše a poháriky od Aventu, všetko na seba krásne pasuje.. má taký silikónový masážny koniec, takže je to nebolestivé..
ty si pri synátorovi odsávačku nepoužívala?
tiež si myslím, že Aviváž netreba...

mimi
24. feb 2012

@oxiba pouzivala som, len som ju mala pozicanu a teraz su take elektricke, tak rozmyslam aku si kupit.
@lucyfuk77 parada, aki ste uz velki 🙂 Inac, aj my dnes mame meninky.

oxiba
24. feb 2012

@lucyfuk77 aj sa chystáš na tú prípravu? pri Majkovi si na ňu tiež chodila? neviem, či tam ísť, či nie, ak bude znovu SC, tak mi to je na nič...
ísť, či neísť to je otázka 😉

lucyfuk77
24. feb 2012

@mimi tak gratulujeme 😀

mimi
24. feb 2012

@lucyfuk77 len nie sme v kalendari 😅 aj vam vsetko dobre 😉

mimi
24. feb 2012

@oxiba si sa nepytala lekara ako budes rodit?

lucyfuk77
24. feb 2012

@oxiba bola som na nej aj pri Majkovi, no to už bolo dávno a nič si nepamätám a chcem aby išiel so mnou aj manžel, nech si tým prejde aj on (xi xi xi nech vie do čoho ide :-P). ak už vieš, že ideš sekciou, tak myslím, že chodiť tam nemá zmysel, jedine ak sa doma nudíš (o čom pochybujem 😵 )

lucyfuk77
24. feb 2012

@mimi kúpila som si - pre istotu

lucyfuk77
24. feb 2012

@mimi a aké meno oslavujete ??

mimi
24. feb 2012

@lucyfuk77 baby, ved vy uz mate hadam vsetko nakupene 😅

mimi
24. feb 2012

@lucyfuk77 este len budeme 🙂 Jasmine

lucyfuk77
24. feb 2012

@mimi ale kdeže 😵 ja mám oblečenie do velkosti 62, zavinovačky, flašky a odsávačku, kresielko. Chýba nám : postielka, komoda, madrac, prebalovacia podložka, kolotoč nad postielku a baby monitory - kupujem to vždy postupne, nech to toľko nestojí ...

lucyfuk77
24. feb 2012

aha 🙂 už by som aj zabudla, keďže ho nemám doma - kočík už máme

oxiba
24. feb 2012

@mimi pýtala som sa na to, že vraj keď špuntík zostane naďalej panvovým koncom a bude stále tak rýchlo rásť (Petík mal 4kg a 52cm- malý valibuk, pozerali na mňa, že aká drobná a aké veľké dieťatko..), tak sa to ukončí SC, no Mudr. nie je pôrodník a že si to určí až samotný pôrodník, tak ešte neviem, no nechcem absolvovať ešte raz prvý pôrod 😒

oxiba
24. feb 2012

@mimi i mne sa páči Jasmínka, keby mám malú bambuľku tak by to bola asi Zoja 😉

mimi
24. feb 2012

@lucyfuk77 postielku a prebalovaciu podlozku nemas po malom? JA dost vela veci pouzijem po prvom, akurat dokupim priebezne nejake ruzove vecicky. Baby monitor som nemala ani pri prvom, tak to nejdem ani teraz kupovat. Este mi treba tu odsavacku plus odsavacku na sopliky, plienky...

danculka24
24. feb 2012

@lucyfuk77 aka paradna vaha 😀, gratulujem k meninam 😀

oxiba
24. feb 2012

@mimi my sme si veľa vecí ponechali - postieľku, matrac, fľašky, odsávačku, nejaké vecičky, fusák; no tiež dokupujeme kočiarik, prebaľovaciu podložku atď. babymonitor už je odškrtnutý zo zoznamu, kočík asi ešte len vyrábajú 🙂 a komodu sme kúpili minulú sobotu... neboj všetko ešte ani zďaleka nemáme, ešte máme dva mesiace na hniezdenie 🙂

lucyfuk77
24. feb 2012

@mimi po prvom som všetky veci predala, rozdala, netušila som, že ešte niekedy budem mať druhé 🙂

mimi
24. feb 2012

@oxiba tak to si mala riadneho chlapceka. A nemerali ti panvu? Lebo moj gynekolog zvykne merat panvu, on je teda aj porodnik a uz pri prvom mi spominal, ze ju mam uzku, ci co...
Som rada, ze sa ti meno paci, ja to nechavam ako prekvapenie pre nasich pribuznych, nech mi to meno nik neofrfle 😀

mimi
24. feb 2012

@lucyfuk77 jaj tak. No my sme planovali este jedno, nechceli sme zostat pri jednom hoci moje biologicke hodiny sa uz teraz brania 😀

lucyfuk77
24. feb 2012

@mimi tvoje biologické ?? koľko máš ? ... ja som vždy chcela veľa detí - no môj manžel nie je biologický (aj keď je mu ten najfantastickejší ) otec môjho/ nášho Majka ... povedzme to tak v skratke, dosť dlho som hladala / resp. už som nehladala a nedúfala .... toho pravého 😵 ale našli sme

lucyfuk77
24. feb 2012

@danculka24 ďakujeme 🙂 a to sa mi vyhrážajú vysokou váhou kvôli cukrovke (inak aj pri majkovi som ju mala ) a majko sa narodil 51 cm a 3300 g ....

mimi
24. feb 2012

@lucyfuk77 tak to je super, ze si nasla toho praveho muzika, tesim sa s tebou 🙂

oxiba
24. feb 2012

@mimi merali, gynekológ mi povedal , že to mám 50:50, či malý prejde (tiež úzka panva), no nejako neodhadli správne veľkosť drobca, mysleli, že má dačo nad 3 kilá (a to mi robil sono Borovský - čo predsedal všetkým gynekológom v SR)
ani ja moc meno pre špuntíka nešírim, však je to naša voľba a určite žiadna z nás nedá dieťatku nejaké nemožné, či hanlivé meno, ta ne?