icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

mimi
28. feb 2012

@adikasala vitaj medzi nami a hlavne sa rychlo uzdrav 😉

mirkave
28. feb 2012

@mimi ja som letela dost dlho na tych sojovych v "crievku" ,kauflandovych a klasika-matko,misko a kubko v crievku 😀 teraz som mala syrove tyzdne a comu som nevedela odolat-omasteny chleba s papriku a rajcinu 😝

adikasala
28. feb 2012

@mimi dakujem no dufam ze to bude ok. dnes vecer zacinam na 6 dni s atb aby som cim skor bola z toho vonku

oxiba
28. feb 2012

@mirkave teraz majú v lidli, také tvarohové nátierky v akcii a majú skvelé zloženie cca 85% syr(tvaroh) 10% chren resp. iná zložka, zvyšok zahusťovadlo, koreniny a i., nemajú pekný obal no sú super, majú i bylinkovú (chutí ako od apetito creme bon jour), paprikovú... my teraz na nich fičíme 🙂

mimi
28. feb 2012

@mirkave ja mam v ladnicke zbierku tych sojovych, teraz mi ale prestali chutit. Ja som kupovala rybaciu, vajickovu, bryndzovu z tesca.

oxiba
28. feb 2012

@adikasala takže pridaj jogurtíky, kefír, kyslú kapustu, prípadne probiotiká z lekárne, nech ti i trávenie nezblbne 😉

adikasala
28. feb 2012

@oxiba no jogurtiky papam vo velkom...a cucoriedkove som citala ze aj to pomaha na mocove cesty 🙂

oxiba
28. feb 2012

@mimi dúfam, že nie tie nátierky zarábané tescom, tie ti teda neodporúčam ani len z hygienického hľadiska (dôveryhodné zdroje mi porozprávali priamo zákulisie Tesca a Billy - žiadne nátierky, krájané ovocie ani zapekačky, či grilované kurča od nich 😝 nikomu neodporúčam...

mirkave
28. feb 2012

@oxiba mnam mnam mnaaaaaaaaam zajtra to vidim na lidla 😀 diky za tip 😉

oxiba
28. feb 2012

@adikasala nie čučoriedky ale brusnice, čučoriedky sú na hnačku a krvotvorbu 🙂

adikasala
28. feb 2012

@oxiba a to neni to iste? cucoriedky a brusnice neni v cestine? 🙂

oxiba
28. feb 2012

@adikasala nie čučoriedky sú tie tmavo modré až tmavo fialové guličky a brusnice sú oválne a červené, každé chutia aj účinkujú inak
čučoriedky sú boruvky a brusnice brusinky v češtine 🙂

mimi
28. feb 2012

@oxiba ja som kupovala tie v tych obaloch, ani tie urcite nie su bohvieco, ale chutili mi. Skusala som aj z Billy, KAuflandu a tie skoncili v kosi 😝 Teraz uz mam energiu, tak si ich spravim aj cerstve 🙂
@adikasala brusnice su na mocove testy

mirkave
28. feb 2012

@oxiba tehotenske jazykove okienko 😀 😀 😀

oxiba
28. feb 2012

@mirkave 😀

oxiba
28. feb 2012

čo poviete na tento kolotoč nad postieľku? http://www.prva-hracka.sk/?loc=cata&cont=detail...
dá sa spustiť demo..

cimage
28. feb 2012

@oxiba my mame presne tento isty, je krasny. Su tam rozne melodie a mas k nemu aj ovladac. 😎

oxiba
28. feb 2012

@cimage už ho máš i nainštalovaný? nie je veľmi veľký? zdá sa mi milý, predtým sme mali taký naťahovací, no už som asi pohodlná... 😉

danculka24
28. feb 2012

@mimi
@mirkave rybacia z tescaa mnaaaamm, baby ja som natierkova už par rokov, ja od včera planujem si urobit tuniakovu

danculka24
28. feb 2012

@oxiba a ty si ma teraz ako ale zrušila s tou tesco natierkou ☹

cimage
28. feb 2012

@oxiba este ho nemame nainstalovany, zatial len zhrname veci na jedno miesto a ked pojdem na matersku, tak zacnem prat, upratovat, pripravovat.

danculka24
28. feb 2012

@mirkave inak moj priatel sa za posledne dni zamiloval do mena Simonka

cimage
28. feb 2012

@danculka24 aj ja mam dnes rybickovu, este zboznujem vajickovu a tvarohovu 😉

danculka24
28. feb 2012

@cimage mnaamm, vajicko a tvaroh to nie to nelubim od mala ale tu rybickovuuu, hmm no ja idem akurat tlačit vypražany syr a hranolkyyy

janusha33
28. feb 2012

@adikasala Ahoj, mne ATB predpisovala moja obvodacka lebo som bola chora a vysetrenie krvi ci mi treba ATB som mala dost zle vysledky tak mi ich musela dat.A zabrali....tiez to bola nejaka dychacia viroza alebo co.

janusha33
28. feb 2012

@danculka24 Juj rybyckovu natierku ja lubim, ale ked mna potom tak paaali zaha.....aj vajickova je mnamky.....a na jar bryndzova s jarnou cibulkou ...oooooooo Boooooze.....

pokito
28. feb 2012

baby neblaznite zasa idem jest a to koli vam 😉

danculka24
28. feb 2012

tušim natierkova párty by bola uspešná 😀

cimage
28. feb 2012

@danculka24 urobime si natierkovo ovocny zraz tehuliek 😀

tinci
28. feb 2012

@oxiba nesranduj s tym chrenom ja som sa ho konecne pred mesiacom prejedla a to som si pravidelne davala ten v sladkokyslom naleve na chlieb s maslom 😝