Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@cimage ja som uz kupila dve klasiky: bielu a ciernu a to o cislo vacsie kosicky ako mam teraz. Pri prvom dietati sa mi naliali prsia poriadne a potom ked som uz kojila dost dlho a produkcia mlieka sa mi prisposobila dopytu 😀 tak som si kupila dalsie kusky. A tie uz boli aj krajsie aj mensie, myslim. Ja som napriklad takmer rok nosila podprdu v kuse. Aj v noci, lebo sa mi samozrejme spustalo mlieko 😉 tak aby mi mali kde drzat tie save materske tampony.
@prinzesz ja mam tuto http://www.bertoni.sk/index.php?item=5&kat=6 a vydrzala so mnou prve dieta a dufam, ze vydrzi aj toto druhe. Vyzera velmi zachovalo. Je to vlastne okopirovana Avent odsavacka, akurat, ze o dost lacnejsia 😉
ahojte majovky, nebola som tu ani nepamatam, ako tehulkujete? 🙂
Ahojte kocky, som tu na MK nova, mozem sa pridat k vam, cakame malu princeznicku a termin mam 4.5. 🙂
@cimage ja akurat riesim tento problem , kedze dve podprsenky ktoré mam su na mna uz teraz malé .. takže idem kupovať. Zo skúsenosti viem, že dve su málo teda budem kupovať 4. Ale to zaleži od toho kolko ma mamicka mlieka. Ja som ho mala pozehnane a aj ked som tampony do podprsenky menila velmi casto stacilo pritlacit prsnik a bola som mokra az po pas 😀 no ale radsej budem prat podprdy ako kupovat nutrilon...
presne za dva mesiace mame termin...som zvedava aka bude realita...kedy sa nasa princezna vypyta na svet 🙂
@nena13 ahoj, tiež ti odporúčam radšej ísť a budeš mať pokoj.
ja som bola tento týždeň..chvalabohu, iba jeden mini kaz mi bude robiť, ale za to ma trápi na dolných jednotkách tehotenská gingivtída.
Zubárka mi dala mi drenáž, balzam a na druhý deň injekciu a skalpelom odrezala nekrózu pri dvoch zuboch...au 😢 Pomohlo no robí sa to pri ďalšom zube, hoci vitamín C mi nechýba, trápi niekoho tu niečo podobné? (dúfam že nie, no ak áno, máte na to nejakú "vychytávku" okrem používania Listerinu a zub. pasty na ďasná?)
@janusa33 tiež sa pridávam do klubu vorvaňov, jeto milé toto pomenovanie :D dnes som zistlia, že mám už + 12kg z 52 na 64 a sa už neviem zohnúť a zapnúť si čižmy 😕 bunda praská vo švíkoch, márne zháňam ničo pekné na jar do Áčka
Baby, kde kupujete tie tehotenske podrpsenky??? Dakujem
@katkamiki ahoj ja som kupila od jednej pani na mimibazar.sk. ma len C-eckove velkosti, tak neviem ci ti to pomoze. jedna stala tusim 4 tusim ale bez postovneho, ale je bez kostic.
@svetlusska normalne ti tu C-ckovu velkost zavidim. To som ja nemala ani pred tehotentsvom. V sobotu som si chcela ist nejake podprsenky na kojenie kupit, ale predavacka ma odhovorila, vraj nech radsej pockam.🙂
@mirkave Jeeeej dakujem.......mne to pride take vystizne na to ako teraz vyzeram a ako odfukujem uz len ked si idem vylozit nohu na nohu aby som si obula ponozky,alebo spekulujem ako si obut cizmy alebo sa kotim na gauci a sadam do polohy sediaceho budhu....ako ked chodim tak to nejak tak necitim ze mam nejaku zataz pred sebou ale ked sedim.......A dnes navyse som zistila ze nas zajko je nejak nizko ulozeny lebo ho citim stale nejak pod pupkom a sa mi hra s mocovym mechurom a mocovou rurou lebo obcas ked kopne tak zacitim az taku akoby rezavu bolest.Asi sa len snazi nejak prekotit kedze ma hlavu niekde pod pravymi rebrami a zadok niekdy dole.Uvidime co nam povie pani doktorka na kontrole.

@cimage no napr tato otazka mi padne vhod, tiez to omrkavam ale naposledy mi predavacky povedala, ze kludne mozem skoncit z B na D cize ja vobec neviem, uvitam odpovede mamiciek co uz maju skusenosti