Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
mam tak po plecia a zostrihane postupne. Ja mam huste vlasy, potrebovala som ich preriedit. Ved po porode nam budu riadne padat. 😒
@janja2502 ja som sa dala tiez ostrihat :( uz nie su po pas, ale prospelo to zdraviu koncekov... dala som si vziat 10cm a trosku vpredu postupka, ale neriedila som, mam pocit, ze trochu zredli uz teraz v tehotenstve 😒 co bude potom
@petka296 tiez mi vsetko v kupelni teraz tak dlho trva...a to strihanie nechtov hotova joga 😀
@danculka24 ideš aj na epidural ?
@lucyfuk77 hmm asi ano, rozmyslam tam sa aj robi nejake vysetrenie ci ho mozem mat ci nie ?
@danculka24 myslím, že vrámci odberu krvi u lekára a tlak a možno kuknú ekg ... už si to moc nepamätám, ale nič zložité. Samozrejme, že sa podpisuje vyhlásenie, že na vlastnú žiadosť a zodpovednosť za prípadné "nepríjemnosti". Ja som pri prvom mala to, že mi asi 4 - 5 dní trošku tŕpla noha, nič hrozné ...
@lucyfuk77 musim sa opytat ja mam problemy s chrbatom a chodila som na rehabilitacie aj, ale ak by mi to nezamietli tak urcite chcem absolvovat tu prednasku
@danculka24 myslím, že nebude problém ... ja idem teraz v stredu - aby som to do pôrodu stihla 😵
@lucyfuk77 ako casto to byva nevieš ?
@danculka24 viem 😎 každú stredu o 14:00 😎
@lucyfuk77 ahaaaa 😀DD aa Teba caka zajtra poradna coooo
@danculka24 jj, idem tam na cca 10:00 ... som zvedavá ako dlho budem hladať miesto na parkovanie 😒
@lucyfuk77 jaajjj no to je tam vzdy problem to prajem pevne nervy 😀, mici idem hajat zajtra som zvedava mi napis po poradni oki ? dobruuuu
@petka296 No s tym holenim je to fakt zabava....a o struhani nechtov na nohach ani nehovorim......vlasy zatial v pohode,tie umyvam v stoji a v zaklone,este sa to da...ale tie nechty a nohy ked si mam oholit tak to je fakt sranda ked poriadne ani nohu nedvihnem lebo mi brusko nepusti 😀
@lilianka1199 asi mame rovnake predporodne myslienky 😉 ja sa tento caj urcite chystam pit po skusenosti s predch.prenasanim a 22 hodinovym porodom a nekonecnym otvaranim ked mi uz pichli asi vsetko co sa dalo a nic ☹ Ten caj by podla toho co som citala mal skracovat jednotlive doby porodne a nie celkovo priblizit porod teda ak som tie komentare spravne pochopila...
@lilianka1199 tiez som na to m podobne,stalesi vravim ze tieto posledne tyzdne musim jest zdravo ale moc sa mi to nedari a kilecka idu stale hore...Este k tomu tieto sviatky plne vsakovakych dobrot uuuf... esteze aspon nieco zase pri malej a na zahradke vybeham.
@keira vies intenzitu bolesti pocituje kazdy indivindi.. no ja som sa zlakla az som isla do slz, musela som si cupnut (bola som vtedy v meste), poty na mna vysli.. mna to bolelo, lahla som si a casom sa to ukludnilo, ale aj na druhy den som este citila ubolene brusko.. ja neviem ci sa mi skratil v tom case, povedali mi ze hlavicka malinkeho nalieha na vchod a skratil sa mi krcok tak asi ten tlak to sposobil.. dnes musim ist von uz teraz sa bojim ako to zvladnem..
@petka296 nooo take cosi zazivam pri sprchovani aj ja 🙂 a ked si chcem umyt vlasy tak musim do vane vliezt cela lebo v predklone s bruskom to neni nic prijemne.no a na holenie uz istu dobu pouzivam take vecsi zrkadlo lebo inac by to bolo ako des 🙂 a nechty ked si striham tak to je tiez podivana :D ale tak aspon v tom nie som sama :D

@petka296 aj ja som sa tak minule trapila..... 😀