icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janja2502
2. apr 2012

@petka296 aj ja som sa tak minule trapila..... 😀

petka296
2. apr 2012

@janja2502 a to som sa sla sprchovat ked este bolo vidno. 🙂 Mne vzdy trvala sprcha so vsetkym- aj s mojimi dlhymi vlasmi do pasa- takych 8-10min a teraz? Som si myslela, ze uz je polnoc 🙂

janja2502
2. apr 2012

@petka296 no vidis, ja som sa dala preto v sobotu ostrihat 😀

petka296
2. apr 2012

@janja2502 mne mm pred tyzdnom odstrihol z koncekov 1-1,5cm a ja mam pocit ako keby mi odstrihol pol metra 😒

petka296
2. apr 2012

@janja2502 a aky mas strih?

keira
2. apr 2012

@lunnka si aj citila nejake potiaze pri tom skratenom kcku?

janja2502
2. apr 2012

mam tak po plecia a zostrihane postupne. Ja mam huste vlasy, potrebovala som ich preriedit. Ved po porode nam budu riadne padat. 😒

tiuska77
2. apr 2012

@lunnka asi každá nemocnica to ma iné...ale tento prístup sa mi celkom páči...dúfam, že budu také super a všetko poradia a mliečko bude 😉

alohim
2. apr 2012

@janja2502 ja som sa dala tiez ostrihat :( uz nie su po pas, ale prospelo to zdraviu koncekov... dala som si vziat 10cm a trosku vpredu postupka, ale neriedila som, mam pocit, ze trochu zredli uz teraz v tehotenstve 😒 co bude potom
@petka296 tiez mi vsetko v kupelni teraz tak dlho trva...a to strihanie nechtov hotova joga 😀

janja2502
2. apr 2012

@alohim mne pocas tehotenstva vobec vlasy nepadaju. Ale ak to bude ako pri prvom, tak sa mam na co tesit po porode. To som kazde rano zbierala z vankusa kopec vlasov. Ale ako povie mamka: ved maju z coho /akoze mam riadnu perinu na hlave/ 😀
Teraz je to uz fajn

lunnka
2. apr 2012

@keira tvrdnutie a bolesti v podbrusku, take stahujuce, nedalo sa mi velmi chodit

lunnka
2. apr 2012

@tiuska77 to by bolo super, dufam ze pomozu..oni vraveli ze treba doodsat aby sa nezapalili, lebo dietatko vsetko nevypije

lucyfuk77
2. apr 2012

@danculka24 ideš aj na epidural ?

danculka24
2. apr 2012

@lucyfuk77 hmm asi ano, rozmyslam tam sa aj robi nejake vysetrenie ci ho mozem mat ci nie ?

lucyfuk77
2. apr 2012

@danculka24 myslím, že vrámci odberu krvi u lekára a tlak a možno kuknú ekg ... už si to moc nepamätám, ale nič zložité. Samozrejme, že sa podpisuje vyhlásenie, že na vlastnú žiadosť a zodpovednosť za prípadné "nepríjemnosti". Ja som pri prvom mala to, že mi asi 4 - 5 dní trošku tŕpla noha, nič hrozné ...

danculka24
2. apr 2012

@lucyfuk77 musim sa opytat ja mam problemy s chrbatom a chodila som na rehabilitacie aj, ale ak by mi to nezamietli tak urcite chcem absolvovat tu prednasku

lucyfuk77
2. apr 2012

@danculka24 myslím, že nebude problém ... ja idem teraz v stredu - aby som to do pôrodu stihla 😵

danculka24
2. apr 2012

@lucyfuk77 ako casto to byva nevieš ?

lucyfuk77
2. apr 2012

@danculka24 viem 😎 každú stredu o 14:00 😎

danculka24
2. apr 2012

@lucyfuk77 ahaaaa 😀DD aa Teba caka zajtra poradna coooo

lucyfuk77
2. apr 2012

@danculka24 jj, idem tam na cca 10:00 ... som zvedavá ako dlho budem hladať miesto na parkovanie 😒

danculka24
2. apr 2012

@lucyfuk77 jaajjj no to je tam vzdy problem to prajem pevne nervy 😀, mici idem hajat zajtra som zvedava mi napis po poradni oki ? dobruuuu

suzan1111
3. apr 2012

@janusha33 noo presne nad tym som aj ja uvazovala..co budem robit ked budu vsetci v praci..lebo ja cucem rodit v ba a nie v okolitej nemocnici..takze ani 112ma tam neodvezie☹

janusha33
3. apr 2012

@petka296 No s tym holenim je to fakt zabava....a o struhani nechtov na nohach ani nehovorim......vlasy zatial v pohode,tie umyvam v stoji a v zaklone,este sa to da...ale tie nechty a nohy ked si mam oholit tak to je fakt sranda ked poriadne ani nohu nedvihnem lebo mi brusko nepusti 😀

janusha33
3. apr 2012

@janja2502 No hrivu mam aj ja......zo zaciatku mi padali ale teraz badam ze nejak vobec,vtedy som aj zo sprchy vyberala peknu gucu a teraz vobec.....a aj mam pocit ze ich mam na hlave nejak viac....neviem ci to je tym ze som si ich sama podstrihla alebo cim to je...

tinci
3. apr 2012

@lilianka1199 asi mame rovnake predporodne myslienky 😉 ja sa tento caj urcite chystam pit po skusenosti s predch.prenasanim a 22 hodinovym porodom a nekonecnym otvaranim ked mi uz pichli asi vsetko co sa dalo a nic ☹ Ten caj by podla toho co som citala mal skracovat jednotlive doby porodne a nie celkovo priblizit porod teda ak som tie komentare spravne pochopila...

tinci
3. apr 2012

@lilianka1199 tiez som na to m podobne,stalesi vravim ze tieto posledne tyzdne musim jest zdravo ale moc sa mi to nedari a kilecka idu stale hore...Este k tomu tieto sviatky plne vsakovakych dobrot uuuf... esteze aspon nieco zase pri malej a na zahradke vybeham.

keira
3. apr 2012

@lunnka a silne bolesti? az tak, ze si musela lezat?

lunnka
3. apr 2012

@keira vies intenzitu bolesti pocituje kazdy indivindi.. no ja som sa zlakla az som isla do slz, musela som si cupnut (bola som vtedy v meste), poty na mna vysli.. mna to bolelo, lahla som si a casom sa to ukludnilo, ale aj na druhy den som este citila ubolene brusko.. ja neviem ci sa mi skratil v tom case, povedali mi ze hlavicka malinkeho nalieha na vchod a skratil sa mi krcok tak asi ten tlak to sposobil.. dnes musim ist von uz teraz sa bojim ako to zvladnem..

svetlusska
3. apr 2012

@petka296 nooo take cosi zazivam pri sprchovani aj ja 🙂 a ked si chcem umyt vlasy tak musim do vane vliezt cela lebo v predklone s bruskom to neni nic prijemne.no a na holenie uz istu dobu pouzivam take vecsi zrkadlo lebo inac by to bolo ako des 🙂 a nechty ked si striham tak to je tiez podivana :D ale tak aspon v tom nie som sama :D