Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@oxiba
@lucyfuk77
@pokito ahooojteeee nooo tak aby som poodpisovala na vsetko 😀 to lucifuk je akcna prerabkova sikula, ja som len vzdy kontrolovala a frflala do toho, ale take veci porobit co ona to veru v živote ja nebudem vediet čo je na škodu, takže lekar v pohode ?? som rada, na mna vzdy tak kludne posobi 😀, jasneeee strettkoo ja som uurcite za, taak co kde kedy ???
@svetlusska ak by tvrdlo casto treba povedat, mna sa na to lekar pyta na poradni
@janusha33 jeejj tak vsetko najlepšiee
@danculka24 dokonca som si pamatala zo zochovej a on pozna mojho gynekologa, tak sme si pokecali ;) uz si na materskej? @pokito, @oxiba uz ste na materskej ? No ja mozem hocikedy, najlepsie by bolo do 16:00, nech mozem ist bez syna... Alebo potom zoberme vsetky, co uz nejake mame a dame stretko niekde pri ihrisku ;)
@janusha33 tak to tiež nebude mať veľký odstup od narodenín...ja by som chcela buť Nelu alebo Ellu a obe mená s v kalendári na máj, tak to bude mať blízko seba 😎 ... troška krute....ale možno manžel ešte vyhúta nejaké iné meno..len som mu hovorila, aby som vedela aké meno mam po pôrode čakať nech mi dá vedieť 😝
dievčata pozrite www.chutnekytice.sk, slintam 😀
@danculka24 No tak to si tu nemusela davat.....teraz neviem co z toho chcem.....asi si idem urobit ovocny caj aspon...
@janusha33 😀 veru dala by som si , pojdem do obchodu vykupit ovocko dnes
no a nám zistili streptokoka, takže pri pôrode musím mať antibiotikum do žily 😒
@petra1209 jasne že všetko dobre dopadne neboj
@svetlusska to ano tie bolesti chrbta su desne, ja sa nemozem casto zastavovat na prechadzke, lebo potom je to este horsie.. Ja dnes trham rekordy, co sa tyka tvrdnutia bruska, dnes ho mam vacsinu dna nejake tuhe, ani horcik nezabera, mna asi treba ovalit iba tak viem cely den polihovat🙂
@danculka24 @pokito @lucyfuk77 mne tiez vyhovuje cas do 16 hod. nech mame klud, to moje akcne dieta oblubuje krkolomne lozenie na preliezkach a teraz s tym mojim megabruskom ho ratovat.. Nuz ja som do utorka v PE, takze mozem v stredu az piatok bud. Tyz. , mekac dame petrzalsky danubiana, ci ten krajsi v evrovei, v evrovei mozme ked bude pekne sediet i dakde na slniecku na niektorej z teras... Ci kludne hodte dalsie typy, uz sa tesim, ze sa uvidime, myslim, ze dostatocne poznavacie znamenie budu tie nase gulate bruska a sexi chodza 🙂
@danculka24 ty si cislo 🙂 to ako si sa k tym sladkym kytkam dopatrala? My sme dnes mlsali jahody so slahackou, to ti bola basta 😉
@lucyfuk77
@oxiba
@danculka24 mne by vyhovoval ten petrzalsky mekac, prejst cez cestu este zvladnem. Eurovea je na moje panvove kosti daleko, to by som sa nevladala vratit 😉 mmm dala by som si mc flurry mnam
@pokito i ja som teraz taka zmrzlinova 😉 pockame co povedia partacky tehulky, ja som i za tento mekac, skoda, ze tam nie je mc cafe, i ich kolaciky nie su na zahodenie 🙂 ja sa musim tiez uz nechat vyvazat, vcera som to prehnala s chodzou a dnes mam ako bonus skoro stale tvrde brucho, no i dnes som si nedala povedat a presuvala som sa po obchodakoch - povodne som isla kupovat mojim drahym darceky k narodkam ale objavila som krasne rukavicky z jahnaciny so 70% zlavou, no nekup to
@petra1209 neboj som na tom rovnako, teba v podstate netreba nejak zvlast liecit, aj ked mne tiez dal tabletky na vkladanie, akurat som ich dobrala, dolezite je podat antibio v infuzii pred porodom a na priprave som sa presne to pytala co ak sa nestihne a povedala sestra ze stihne nemam mat strach. tak uz neriesim. napisane to mas urcite v knizke v predu, mozes pre istotu na to este upozornit a to je vsetko. je nas takych vela 🙂
@oxiba mnam zmrzlinka 🙂. To mozem stale, aj ked teraz som sa docasne vratila k hruskam a stale mam chut na kriedu. Tie Ca/Mg tabletky chutia ako krieda a ja sa ich neviem dojest - len sa snazim jest jednu (max. dve denne). Teoreticky by to nemal byt problem lebo je to Ca 500 mg + Mg 250 mg tak aj obcasna dvojnasobna denna davka by mala byt v tehotenstve v poriadku. Teda cakala som kadejake tehotenske chute, ale krieda by ma nenapadla ani vo sne 😝
@svetlusska
@janusha33 baby tak to ste ma potesili, ze tu kupelnovu gymnastiku nerobim sama 🙂

@babush Ono to nebola kupa,je to zdedene od brata....stahovali sa do nemecka a tak mladsiemu aj starsiemu kupovali nove autosedacky, predsa 10 hodin cesty tak nech je to bezpecne a pohodlne....uz na Vianoce nam avizovali ze dedime vajce nech nekupujeme,uz ked sa nam nezmesti do vajca tak investujem a kupim mu vacsiu sedacku,lebo neverim ze budeme aj dalsie dedit.