icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

eri28
4. apr 2012

@danielka1982 ake meno pre bambulku, preco aj ja sa tak volam 😀 , ale nepoznam vela bab z tym menom 😅

janusha33
4. apr 2012

No a aby mi nahodou dobre nebolo vecer tak ma zacina boliet zub a pre istotu mudrosti a pre istotu taky ktory sa este ani neprerezal.......asi sa zacina moja nocna mora celeho tehotenstva.....prerezanie zubov mudrosti.......alebo som chytila nejaky prievan lebo dost dnes fucalo u nas.Jooooj.....a v rebricku intenzity bolesti je bolest na druhom mieste,na prvom su porodne bolesti.....takze to mam asi akusi predpripravu.

kisasonka83
4. apr 2012

@janusha33 tak tuto bolest poznam mne zrovna teraz sa zacina prerezavat prvy zub mudrosti a bolest neskutocna a zubar ze musim jednoucho vydrzat po porode☹ celu lavu stranu mam opuchnutu a ten opuch sa mi presunul uz aj do ucha a strasne to boli ☹((((( k tomu mi neskutocne tvrdne brucho ach jaj ja uz chcem rodit pomooooooooooooooooc

lucyfuk77
4. apr 2012

@danculka24 tiež ma zaujíma, čo zistila 😵

danculka24
4. apr 2012

@kisasonka83
@janusha33 ou baby no držte sa, bolest zubov je hnusna

danculka24
4. apr 2012

@lucyfuk77 ved aj ja 😀 a co moja ty si nasu postu nedostala ?? nevidim žiaadnu odpoved a aka bola prednaška ??

janusha33
4. apr 2012

@kisasonka83 Jaaaaj Boze to mi ani nepis take, to by som asi neprezila.....ja sa modlim aby to bol iba prievan po ktorom zajtra nebude ani stopy.

janinkad
4. apr 2012

@pifina tak to teda tej tvojej doktorke moc nedôverujes🙂)

oxiba
4. apr 2012

@danculka24 ze moze byt, zenicky rodicky su s nim spokojne 🙂 zajtra mam poradnu a pytam od mudr. typy na porodnikov na Antolskej, uz mi raz spominala dake gynekologicky, len si nepamatam ich mena..

kisasonka83
4. apr 2012

@janusha33 drzim palce aby si lepsie dopadla ako ja ☹ ja som od soboty este na antibiotikach,bo ma skolila choroba a kasel a pritom cele tehotenstvo som mala uplne bez problemu ☹ len na koniec si vsetko vyzeriem

janja2502
4. apr 2012

aj ja som bola dnes na poradni a nic som sa nedozvedela. iba tlak mi zmerali a zevraj nalez rovnaky.

lucyfuk77
4. apr 2012

@danculka24 nedostala :(

lucyfuk77
4. apr 2012

@danculka24 bolo to v pohode, trvalo to asi 45 minút, keďže ja som už epiduralku mala, tak som mohla len zobrať papiere a odísť, no ostala som. Nič sa nezmenilo, všetko po starom :D, ešte som si ju hneď zaplatila (152e) a aj manžela pri pôrode (30e), ešte som si okukala centálny príjem, aby som potom nestresila, keď tam dobehnem, že rodííííííím ... 😎 😎 😎

oxiba
4. apr 2012

@lucyfuk77 jejda, uz som prisla na to, kde nastala chyba, my sme ti pisali, ze lucifuk77 😅 uz som ti to preposlala..

janusha33
4. apr 2012

@kisasonka83 No stal sa asi zazrak......mna to uz nejak neboli......som bola hladna a hlad bol silnejsi ako bolest tak som si pomastila chlebik s masielkom a syrikom a zjedla a uz ma to neboli.....a mozno ma to prestalo boliet aj preto lebo rozmyslam teraz kde je moj muzik tak dlho a nedviha mi telefon a nemyslim na zub.Takze zase asi psychika robi svoje.

lucyfuk77
4. apr 2012

@oxiba dakujem, už som ododslala, len neviem, či to príde aj kočkám ... neviem či sa dá nastaviť multi správa ...

pokito
4. apr 2012

@lucyfuk77 mame to 😉 kocky normalne som zostala zaskocena ze epiduralka 152 ecok? zacinam rozmyslat ze si to cvaknem ale uvidim aka je to bolest a pripadne zvladnem bez nej. Kamoska rodila v novembri a sa mi zda ze neplatila tolko... 😕 ☹ 😠

linduska86
4. apr 2012

@janusha33 mna zub tiez bolel pocas tehotenstva posledna stolicka,,ci to bol zub mudrosti asi ee ale dala som to vytrhnut..dal mi dve lokalky..a v pohode..🙂

lucyfuk77
4. apr 2012

@pokito ak ti ju z nejakeho dovodu nedaju, tak ti 142e vratia ... To je super istota, ze ak bude boliet pomoze, ak nebude, nedaju a o vela neprides 😉. Inak pred 7 rokmi boli poplatky : manzel 500sk, epiduralka 2700sk

lilianka1199
4. apr 2012

dnesna prehliadka dopadla ok,malicky je otoceny dole hlavou,krcok trochu skrateny,ale vraj nevadi, vraj bude valibuk, no a poriesila som si uz detsku lekarku a stihla ponakupovat 😉 ,no po 6 hodinach v meste som mala aj dost....

lilianka1199
4. apr 2012

Inak,telefonovali mi koli odberu pupoc.krvy,ci nemam zaujem a maju akciu 200e namiesto 700e.Mate na to nejaky nazor,co si o tom myslite??

janusha33
5. apr 2012

@lilianka1199 No pokial bude mat maly na to hmotnost tak si dam odobrat krv ale dam ju do verejneho registra,cize ju darujem.

pifina
5. apr 2012

@janinkad vies ako sa hovori, doveruj, ale preveruj 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
jagu81
5. apr 2012

@janusha33 hej aj môj má zo mňa občas zábavu, som mu už povedala nech si dopredu uviaže aspoň 5kg záťaž, aký bude hrdina. On nikdy nemal ani gram nadváhy, tak si to nevie predstaviť, že nevládzeme pohnúť vlastným telom .... nevadí tie naše detičky za to všetko isto stoja, ja už sa nejako neviem maličkej dočkať, doma takmer všetko pochystané, už len pár detailov a to najdôležitejšie - naša bambulka 😵

jagu81
5. apr 2012

@stvura A teplotu máš normálnu? Ja mám skôr opačný problém, stále mi je horúco a potím sa jak .... cez deň, v noci stále 😒

janusha33
5. apr 2012

@jagu81 No mne uz tiez len par veci dokupit treba inac keby sa teraz narodil tak zaklad mame nachystany.Akurat plienky nemame kupene 😝 Ale to sa doriesi.No jasne pre nasich drobcov len to najlepsie......ja teraz riesim Velku noc aby som sa troska odputala a nemyslela na porod lebo sa uz zacinam bat a poradnu mam az po Velkej noci takze som aj Riskovi povedala ze nech este pocka keby nahodou chcel ist von ale otocit by sa uz mohol aby sa maminka po porode rychlo pozbierala.Len neviem ci sa nahodou uz neotocil lebo vcera ked som si lahla popoludni tak robil nejake take pohyby ze ani nie mexicke vlny ale tak sa nejak vrtel velmi takze sa mozno aj otacal.A vecer som mala cele brusko tak nakrivo ze to fakt neviem ako tam bol ulozeny.Skoda ze nemame nejake roentgenove oci ze si nevieme kedykolvek skontrolovat co robia nasi drobci v brusku.Ale nevadi,uz to vydrzime a potom ich budeme mat pod kontrolou aspon nejakych 13 rokov.....potom sa obavam ze to nebude celkom mozne.

janusha33
5. apr 2012

@stvura Uff tak s tymto som sa este nestretla.A nemoze to byt z nejakej unavy alebo vycerpania?A endokrinologiu mas v poriadku?Vies ci nie je niekde tam problem ked sa vela potis.Lebo ako rozmyslam,tak rozmyslam nenapada ma z coho by to mohlo byt.Lekarky si sa na to nepytala?

janusha33
5. apr 2012

@linduska86 Chvalabohu bolelo ma to iba chvilku,lebo potom som na to prestala mysliet lebo som zacala rozmyslat ze kde je moj muzik tak dlho,ci sa mu nieco nestalo a potom som si uvedomila ze ma uz neboli zub. 😀 😀 A paradoxne vcera som pisala so sefkou ze sa zastavim po Velkej noci lebo musim ist aj na zubne na prehliadku.Mi trebalo spominat tu zubarku.Ale to mohlo byt aj z prievanu lebo som poobedel sedela vonku a fukalo na mna z jednej strany trosku.

janusha33
5. apr 2012

No mna co teraz napadlo.......tak som si zrekapitulovala toto forum a ma napadlo cim vsetkym sme takto spolu presli od neviem kedy.A kolko nas bolo na zaciatku ze sme iba par pisali a teraz je nas tu kopec.Maj bude veru plodny mesiac.Ale take je to mile ze od vsetkych bolesti,ultrazvukov,nakupov,postielok,oblecenia.......sme dosli do stadia ked uz mame relativne vsetko nakupene a teraz uz len co koho boli,kto je aky vorvan a kto sa ako nevie dockat miminka a samozrejme porodu..take mi to pride mile.Dnes som sa asi velmi dobre vyspala ked ma take veci napadaju. 😀