icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

cobhan
14. apr 2012

@lilly15 ja mam ten pocit kazdy vecer..cez den je to fajn ale vecer ked si lahnem ma vsetko boli a tvrdne mi brusko a neviem, co so sebou. Uz dvakrat som mala ;pocit, ze poletime do nemocnice, ale nakoniec to preslo 😖

stvura
Odpoveď bola odstránená
lunnka
14. apr 2012

@stvura pisu ze sa da dohodnut aj telefonicky abo mailom..

a ked sme obaja poisteni v dovere dostaneme ten kufrik v nemocnici? po ten druhy pojdeme po navrate z porodnice na pobocku, ale ten prvy by mali dat este v porodnici..aj ked silno pochybujem

lunnka
14. apr 2012

dievcata ako by ste riesili odchod s babom z porodnice ked nemame auto? moze ist v kociku? nemme to velmi daleko, ale predsa.. mame kamosov co mozu pomoct ale chcem len vediet ci nevadi prevoz v kociku .. a potom dohod aj k lekarke zas..

janusha33
14. apr 2012

@lunnka Ved na to je kocik.Ja si myslim ze by to nemal byt problem ze si ho odvezies v kociku.Ved su tie take vanicky tak do toho ti ho daju v porodnici ak nemas pristup s kocikom az tam alebo len v perinke alebo zavinovacke a v pohode si ho das do kocika a ides domov.Len ci tebe bude dobre,ci zvladnes prejst taku vzdialenost.A k lekarovi bduem aj ja chodit kocikom,lekara mame v dedine tak naco bude muz ostavat doma.Pokial nam bude treba ist na nejake vysetrenie do Kosic to je ine....ale takto len k detskemu tiez len kocikom.

lunnka
14. apr 2012

@janusha33 ked ze prvy tyzden nema ist novorodenec von..

lucyfuk77
14. apr 2012

Kocky, som total death ☹ prestahovany sme tak na tretinu. Teraz som umyvala kupelnu 2 hodiny, leje zo mna ako keby som bola v saune... Chalani i chvilu dovezu 2 auta plne nasich veci, stahovanie uz nikdy v zivote 😒

oxiba
14. apr 2012

@lucyfuk77 jujha davaj na seba i Matejka pozor, nech svojim prichodom na svet nepredbehne vase prestahovanie...

My mame za sebou nase rodinne tehu fotenie 🙂
Ozaj ides na tu pondelnajsiu prednasku?

danculka24
14. apr 2012

@lucyfuk77 aspon na chvilku vylož nohy a oddychuj
@oxiba ten sprej na tvar mi v dmke tvrdila že je to novinka že to nemaju este ☹

oxiba
14. apr 2012

@danculka24 ja som ho vcera kupila v evrovei v dm za 1,29eura, mali i mentolovy.. Taky modry vrchnak, klasic kovovy obal..

janja2502
14. apr 2012

och baby, tak aj ja som dnes mrtva. Navarila som obed, upiekla 2 kolace, urobila salat a k tomu cely dom povysavala a pozmyvala podlahy. Uz sa nevladzem ani pohnut. 😒

lucia1983
14. apr 2012

@alohim skus pozriet v Lidl bude akcia na dojcensku podprsenku za 7 euro,myslim,ze od pondelka to plati. 😉
Prajem pekny vikend tehulky 😵

naty1987
14. apr 2012

baby aj tu je kojenecka podprsenka za 4,50e a kopec inych veci za super ceny 🙂
https://www.modrykonik.sk/shopy/potreby-pre-doj...

lucyfuk77
14. apr 2012

@oxiba idem, ak dovtedy neporodim 😉 ale Matej ma rad ked robim, akonahle si sadnem vystraja, ked makam je kludny a spinka 😎

lucyfuk77
14. apr 2012

@danculka24 som sedela chvilku, tak ma dokopal, ze podla mna z neho vyrastie "otrokar" 😠 ... Ale este dnes sa raz chalani otocia, vylozim a pre dnes padla. Mam tu kamosku z UK tak ideme na deci vinka 😉 ....a dnes bude krst sprchoveho kutu, xixi

alicia28
14. apr 2012

@janja2502 ...a to vsetko v 38.tyzdni,,,pekny vykon, to by som brala, ja som rada ked spravim polovicu z toho 🙂

lucyfuk77
14. apr 2012

@oxiba
@danculka24 aky sprej kocky ? Ozaj uz mate DM baby bonus? Oplatia sa tam plienky a kozmetika a vlhke utierky...

rybarybata
14. apr 2012

Baby ahojte...asi budem pisat troska odveci - ale otazka znie: beriete este magneziove tabletky? 😒 😒 😒

rybarybata
14. apr 2012

@janusha33 neska sa nejak podobne citim...

janusha33
14. apr 2012

@janja2502 Ja som tiez iba upiekla kolacik, vyvesila tri pracky a zalahla spat do postele kedze moja nadcha ma nejak dost trapi a mam pocit ze nas maly ma dnes velmi vela kil.A tak som v posteli pod paplonom na styroch aspon docitala knizku a teraz uvazujeme co by sme jedli s muzom.Asi urobime chlebicky a pozrieme nejaky filmik.Maly je dnes nejaky spokojny, akurat ked som bola na styroch tak som citila ze sa vrti,tak dufam ze sa snazil otocit.Hej a este mi dosla tyc na baldachyn tak som to hned supla na postielku,len musim dozadu dorobit baldachyn lebo moskytiera je len z prednej strany a zo zadu nemam nic.Ale to je malickost.A dosli mi dlasie vecicky pre drobca ale uz su to vacsie cisla takze to mozno ani neoperiem len odlozim a ked to bude aktualne tak to budem prat.

janusha33
14. apr 2012

@lucyfuk77 Tak to ta obdivujem....ja by som mala snahu sa do niecoho takeho pustit ale verim tomu zeby som to nedokoncila.Respektive dokoncila s vyplazenym jazykom.Mne stacilo povysavat a pozmyvat schodiste a chodbu a sa zo mna lialo.Hrozne sa potim poslednu dobu a stale mi je horuco a mama furt po mne krici nech sa obleciem lebo beham v tricku s kratkym rukavom.Ale ked mne je tak horuco.

oxiba
14. apr 2012

@lucyfuk77 sprej - voda na tvar, taka do porodnice na osviezenie.. Uz mam baby bonus, no nic som este nekupovala, lebo uz asi vsetko mam, musim akurat kupit nahradne diely na odsavacku..

oxiba
14. apr 2012

@janusha33 to sme asi viacere take horkokrvne 🙂 vsak mame nase male termotelieska v bruskach 😉

oxiba
14. apr 2012

@rybarybata ja uz Mg neberiem, no ked mas krce tak ho kludne ber dalej, no urcite sa popytaj svojho gyndosa

1982zuzka
14. apr 2012

@rybarybata ja hej, az 3000mg denne pre silne bolesti v podbrusku, pichanie v krcku atd... doktor hovoril, ze mi ich necha az do 37tt. Ale niekde som raz citala ze za normalnych okolnosti sa prestavaju brat okolo 34tt.

1982zuzka
14. apr 2012

@oxiba ako je to s tym baby bonusom? Lebo ja som sa zaregistrovala, po prihlaseni sa to tvari ze mam ten kupon pripraveny ale neviem ho vytlacit a ani s nim nic robit. Ako to presne funguje? Dakujem

stvura
Odpoveď bola odstránená
danculka24
14. apr 2012

@oxiba nevadi pozriem v inej
@lucyfuk77 noo dobrý vecer, si ho uži 😀
ja som si vcera ten dm balicek bola vziat, ja mam tiež už nieco pokupene tak uvidim co využijem z toho, budeš použivat plienky tie huggiesky co tam su ? ja som zatial kupila pampersky na zaciatok, potom uvidime ale vraj su aj hugiesky dobre, stale mam dilemu, ci budem malu po kupani natierat niečim, kazdy hovori inak, vy co budete použivat ?

lunnka
14. apr 2012

@stvura ano od gyn. som dostala, ale ten asi nemal nic s doverou...
@rybarybata aj ja este beriem 3x500
@1982zuzka ja som si kupon vytlacila v dmke a tam mi hned pri pokladni dali knizku-taku predknizku bonusovu, ked sa babo narodi odosles nejake udaje aj cez net staci a dostanes dalsiu bonus knizku- teda donedavna som mala doniest ukazat rodny list, teraz to zmenili

lunnka
14. apr 2012

@danculka24 ja som kupila sebamed mlieko hydratacne... ze sa nemaju davat oleje ani mastne kremy (rada od dr.bukovskeho 🙂