icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lilianka1199
16. apr 2012

@kisasonka83 no,podla toho ako zareagovala moja gynekologicka,tak som sa zlakla aj ja 😒 .....ja som tam bola na obed a este aj najedena a krv mi vzala a hned poslala sestricku nech ide zaniest krv.....,takze popros lekara,nech ti tie testy urobi ...budes mat aspon istotu,ze to je reakcia na tehotenstvo,ovocie alebo tak....hlavne nech to nieje z pecene..... 😉

alohim
16. apr 2012

posledné 2-3 dni cítm kŕčovitú bolesť v podbrušku a tlaky v maternici, aj stvrdne bruško, Mg už neberiem, je to najmä večer, keď malý je aktívny, dosť sa hýbe a zapiera všetkým všade, no neviem prečo ma to až tak bolí.. je to normálka alebo sú to poslíčkovia? už mi šibe :D neviem, čo si myslieť 🙂 som zvedavá na poradňu v nemocnici, čo mi povedia, no neviem kedy tam mám ísť..ktorý deň, mám iba výmenný lístok d mojej gyn., a na ich stránke som nenašla ordinačné h.

alohim
16. apr 2012

@pifina Ahoj, ako pozerám, si z KE okresu...do akej nemocnice sa chystáš rodiť?

lucyfuk77
16. apr 2012

@danculka24 neva,skocim tam cez tyzden 🙂

lilianka1199
16. apr 2012

@alohim
@pifina
aj ja som okres KE a idem do Sace 🙂

janusha33
17. apr 2012

@alohim Sa musis objednat.Ja idem dnes tiez do porodnice uz na poradnu.Mne na listok napisala aj cislo na ktorom sa mam objednat.Ak ides rodit do starej tak ti mozem napisat cislo a skus tam zavolat a sa objednat

janusha33
17. apr 2012

@lilianka1199 Takze sme cca 4 Kosicanky?

lunnka
17. apr 2012

@janusha33 ja nosim polovicnu kosicanku 😀 idem aj ja na poradnu a monitor, tak sa drzme, nech neporodim cestou 😝

janusha33
17. apr 2012

@lunnka No daj pokoj......take som mala sny s porodom ze hroza.....ze niekde v suterene ma este mamina kolegyna testovala na syfylis a kvapavku a potom ma zobrala niekam prec a v nejakej zastrcenej ulicke ma nejaka kocka strihala a potom zrazu odisla a uz sme sa ponahlali po Moyzesovej ulici v KE spat do nemocnice....ze peso.... a potom som uz zrazu sedela na nejakom oddeleni a nejaka zenska sedela vedla mna v takom kresle a jej davali nejake mokre ci studene vankusiky za chrbat.A ja nic,ja som len sedela a cakala.A potom som uz zrazu bola na operacnej sale a som hovorila doktorovi ze uz ked ma rozreze tak nech mi vyberie aj trocha tuku z brucha nech nemusim platit liposukciu a on mi vyrezal taky kus a este sa ma pytal ze ci dost.......no katastrofa.....a to radsej nepisem tie ostatne bludy co sa mi snivali potom.napr. Ze nam niekto ukradol zadol nohy zo svinky a ona chudinka sa len tak trapila na dvore ze sa tahala prednymi.No neviem co to malo znamenat.

oxiba
17. apr 2012

@danculka24 na antolskej vyberu za teba, to co je najlepsie pre babo, menej zatazujuce pren je spinalka, po cisare aj tak lezis na infuzkach s pieskom na bruchu.. Je pravda, ze nesmies pohnut hlavou, lebo by ta velmi bolela hlava, mne davali pit kofolu cez hadicku, aby sa rychlo vylucilo anestetikum z tela 😉

danculka24
17. apr 2012

@janusha33 Janka ja tu ranajkujema citam ta, sa rehocem jak blazon ze vyberte mi tuk rovno, si ma na rano hned pobavila

danculka24
17. apr 2012

@oxiba ja si spinal teda predstavit neviem viem ze je to lepsie ale aj tak ☹

oxiba
17. apr 2012

Dobre ranko, kočky tiez vas tak strasne bolia bedra? Ja mam pocit, akoby mi chceli odpadnut nohy v bedrach, krce v slabinach, ze by to bolo to roztahovanie lonovej spony?

lunnka
17. apr 2012

@janusha33 😀 divoke, ja som zas nemohla od 3.00 spat, tak som si v hlave premietala brusny lis ako sa robi.. a odpredu odzadu porod aky asi moze byt..

lunnka
17. apr 2012

@danculka24 ani nehovor o ranajkach, zvyknem sa riadne rano najest, teraz nemozem ked idem na krv :( mi vyhrava 😒

lunnka
17. apr 2012

@danculka24 inak ja nemam planovany sc, ale aj tak spinalu sa hrozim- psychika- neviem si predstavit ze som vlastne hore len sa dole necitim a tam amm rozrezane brucho 😨 to radsej zaspat a zobudit sa ako mama

lunnka
17. apr 2012

@oxiba to mavam vecer ked si lahnem, bedra, cela panva boli

danculka24
17. apr 2012

@lunnka jaajj tak nebudem provokovat ☹, no ja by som sa toho spinalu asi viac bala

janusha33
17. apr 2012

@danculka24 To som rada ze som ti zlepsila naladu.Ta ked uz budem musiet ist na ten cisarsky ta asi preto ma to nejak v tom sne napadlo alebo co 😀

ada6947
17. apr 2012

@verula30 vsak mne tiez az pred troma tyzdnami povedal dr.ze to bude dievcatko....a ako mas velkych chalanov?? tesia sa na babo?? moj ma 5 ale moc stastny nieje 🙂

janusha33
17. apr 2012

@lunnka Ja sa snazim nejak neriesit ten spinal....beriem to tak ze mi pichnu injekciu.....ja sa skor bojim toho ze co ak mi trafia miechu alebo co a ochrniem.Aj ked viem ze to tak nie je....ale predstavivost pracuje naplno....a este ked poznam dobre anatomiu.....ja keby som bola doktorka ja by som aj pocas porodu kybycovala toho porodnika 😀

janusha33
17. apr 2012

@oxiba Jaaaaj mna bedra bolia uz davno.....najprv ma bolelo iba prave ale to vyslovene ze z krizovej kosti mi vyrazalo...som chodila jak kalika.....a teraz tak obcas citim ich take bolave ......ked idem spat tak si davam vankus medzi nohy aby boli nohy v rovine a tak netrpia az tak velmi klby a nebolia az tak.

janusha33
17. apr 2012

@oxiba No parada takze si pekne vezmem knizku a budem citat knizku kym nebudem moct sa pohnut.lebo som zvazovala ze ci ju vobec brat,ci budem mat cas na knizku ale asi bduem a ked nie tak ja si ho urobim.

pifina
17. apr 2012

@alohim @lilianka1199 ja sa chystam do novej, akurat dnes tam idem na prvu poradnu 😅
@janusha33 urcite nas je viac, len niektore chodia len do sukromnej temy 😅

lilianka1199
17. apr 2012

@janusha33 tak zatial 🙂...este sa mozno niekto pripoji 🙂

oxiba
17. apr 2012

@janusha33 neviem, neviem, ci sa ti bude v tej polohe dat citat.. My sme boli na izbe 3 po SC, tak sme sa rozpravali... Prisla sestricka, co nam davala infuzku, aby nam startlo vetry a ja vravim, baby to nas tu bude nafukovat ako vakuoly... Tak sme sa pucili od smiechu, ze sme si museli drzat brucha, aby nam stehy nepraskli 😉

nena13
17. apr 2012

Zdravím vás žienky,dlhšie som tu nebola-ako sa máte a koľko máme už bábatiek?🙂
@oxiba Mna už nenormálne bolia kĺby-dokonca už pár mesiacov a k tomu ešte aj tá lonová kosť-ja si už bez toho ani noc neviem predstaviť....
@janusha33 Som sa poriadne na tom tvojom sne pobavila-v tomto počasí to človeku padne parádne🙂

ada6947
17. apr 2012

@verula30 a daj mi vediet ako si dopadla, ja idem zajtra na krv a do poradne

nena13
17. apr 2012

@oxiba No vy ste dnes sam forik-nevládzem vás ani dočítať,čo sa tu tak rehocem🙂

nena13
17. apr 2012

@miskahanesova Ja síce ešte nemám potvrdený cisarsky,ale ak pôjdem,tak sa tiež neviem rozhodnuť,mam z toho poriadne nervy🙂