Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
posledné 2-3 dni cítm kŕčovitú bolesť v podbrušku a tlaky v maternici, aj stvrdne bruško, Mg už neberiem, je to najmä večer, keď malý je aktívny, dosť sa hýbe a zapiera všetkým všade, no neviem prečo ma to až tak bolí.. je to normálka alebo sú to poslíčkovia? už mi šibe :D neviem, čo si myslieť 🙂 som zvedavá na poradňu v nemocnici, čo mi povedia, no neviem kedy tam mám ísť..ktorý deň, mám iba výmenný lístok d mojej gyn., a na ich stránke som nenašla ordinačné h.
@danculka24 neva,skocim tam cez tyzden 🙂
@lilianka1199 Takze sme cca 4 Kosicanky?
@lunnka No daj pokoj......take som mala sny s porodom ze hroza.....ze niekde v suterene ma este mamina kolegyna testovala na syfylis a kvapavku a potom ma zobrala niekam prec a v nejakej zastrcenej ulicke ma nejaka kocka strihala a potom zrazu odisla a uz sme sa ponahlali po Moyzesovej ulici v KE spat do nemocnice....ze peso.... a potom som uz zrazu sedela na nejakom oddeleni a nejaka zenska sedela vedla mna v takom kresle a jej davali nejake mokre ci studene vankusiky za chrbat.A ja nic,ja som len sedela a cakala.A potom som uz zrazu bola na operacnej sale a som hovorila doktorovi ze uz ked ma rozreze tak nech mi vyberie aj trocha tuku z brucha nech nemusim platit liposukciu a on mi vyrezal taky kus a este sa ma pytal ze ci dost.......no katastrofa.....a to radsej nepisem tie ostatne bludy co sa mi snivali potom.napr. Ze nam niekto ukradol zadol nohy zo svinky a ona chudinka sa len tak trapila na dvore ze sa tahala prednymi.No neviem co to malo znamenat.
@danculka24 na antolskej vyberu za teba, to co je najlepsie pre babo, menej zatazujuce pren je spinalka, po cisare aj tak lezis na infuzkach s pieskom na bruchu.. Je pravda, ze nesmies pohnut hlavou, lebo by ta velmi bolela hlava, mne davali pit kofolu cez hadicku, aby sa rychlo vylucilo anestetikum z tela 😉
@janusha33 Janka ja tu ranajkujema citam ta, sa rehocem jak blazon ze vyberte mi tuk rovno, si ma na rano hned pobavila
@oxiba ja si spinal teda predstavit neviem viem ze je to lepsie ale aj tak ☹
Dobre ranko, kočky tiez vas tak strasne bolia bedra? Ja mam pocit, akoby mi chceli odpadnut nohy v bedrach, krce v slabinach, ze by to bolo to roztahovanie lonovej spony?
@danculka24 ani nehovor o ranajkach, zvyknem sa riadne rano najest, teraz nemozem ked idem na krv :( mi vyhrava 😒
@danculka24 inak ja nemam planovany sc, ale aj tak spinalu sa hrozim- psychika- neviem si predstavit ze som vlastne hore len sa dole necitim a tam amm rozrezane brucho 😨 to radsej zaspat a zobudit sa ako mama
@lunnka jaajj tak nebudem provokovat ☹, no ja by som sa toho spinalu asi viac bala
@danculka24 To som rada ze som ti zlepsila naladu.Ta ked uz budem musiet ist na ten cisarsky ta asi preto ma to nejak v tom sne napadlo alebo co 😀
@lunnka Ja sa snazim nejak neriesit ten spinal....beriem to tak ze mi pichnu injekciu.....ja sa skor bojim toho ze co ak mi trafia miechu alebo co a ochrniem.Aj ked viem ze to tak nie je....ale predstavivost pracuje naplno....a este ked poznam dobre anatomiu.....ja keby som bola doktorka ja by som aj pocas porodu kybycovala toho porodnika 😀
@oxiba Jaaaaj mna bedra bolia uz davno.....najprv ma bolelo iba prave ale to vyslovene ze z krizovej kosti mi vyrazalo...som chodila jak kalika.....a teraz tak obcas citim ich take bolave ......ked idem spat tak si davam vankus medzi nohy aby boli nohy v rovine a tak netrpia az tak velmi klby a nebolia az tak.
@alohim @lilianka1199 ja sa chystam do novej, akurat dnes tam idem na prvu poradnu 😅
@janusha33 urcite nas je viac, len niektore chodia len do sukromnej temy 😅
@janusha33 tak zatial 🙂...este sa mozno niekto pripoji 🙂
@janusha33 neviem, neviem, ci sa ti bude v tej polohe dat citat.. My sme boli na izbe 3 po SC, tak sme sa rozpravali... Prisla sestricka, co nam davala infuzku, aby nam startlo vetry a ja vravim, baby to nas tu bude nafukovat ako vakuoly... Tak sme sa pucili od smiechu, ze sme si museli drzat brucha, aby nam stehy nepraskli 😉
Zdravím vás žienky,dlhšie som tu nebola-ako sa máte a koľko máme už bábatiek?🙂
@oxiba Mna už nenormálne bolia kĺby-dokonca už pár mesiacov a k tomu ešte aj tá lonová kosť-ja si už bez toho ani noc neviem predstaviť....
@janusha33 Som sa poriadne na tom tvojom sne pobavila-v tomto počasí to človeku padne parádne🙂
@miskahanesova Ja síce ešte nemám potvrdený cisarsky,ale ak pôjdem,tak sa tiež neviem rozhodnuť,mam z toho poriadne nervy🙂

@kisasonka83 no,podla toho ako zareagovala moja gynekologicka,tak som sa zlakla aj ja 😒 .....ja som tam bola na obed a este aj najedena a krv mi vzala a hned poslala sestricku nech ide zaniest krv.....,takze popros lekara,nech ti tie testy urobi ...budes mat aspon istotu,ze to je reakcia na tehotenstvo,ovocie alebo tak....hlavne nech to nieje z pecene..... 😉