Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@nena13 napr. www.chrapanie.sk
@janusha33 no ja idem do novej, na poradnu mam st v priehu tohho tyzdna a Dr. mi ziadny cislo na vymenny nedala aj dost zhon bol tak som sa nestihla opytat, a na ich stranke nic nie je...preto sa pytam a citim ako blba 😀 neviem co dalej
@pifina, takze ides tiez do novej - ako je to s poradnou? objedavala si sa? ci sa da ist len tak alebo su ordinacne hodiny? napis potom ako to prebiehalo🙂 velka vdaka, lebo tiez mam teraz ist
No ja neviem co robit ☹ .....lekarka mi vcera povedala,ze mam ist dnes do nemocnice a ked som tam dnes volala,tak ma objednali na 27.4. a ja mam termin 15.5......ved to je strasne neskoro na prvu poradnu v nemocnici.Mam tam ist osobne,zase budu zazerat.....neviem,normalne som z toho v strese....
@lilianka1199 ja tiez neviem co robit, idem do novej, no a mna nieze objednaju az na zaciatok maja 😀 podla mna to objedanie je hlupost...mali by byt nejake ordinacne hodiny. Ved tam sa ma chodit kazdy tyzden... pridem na prvu poradnu a D. mi povie, ze uz rodim :/
@alohim mne bolo az do placu,taketo veci ma dokazu rozhadzat,pojdem tam zajtra a budem musiet zaplatit...bohuzial,nemozem si asi vyberat.....bojim sa koli tym krvnym testom,co nemam dobre,inak by som to neriesila....
@lilianka1199 ja som tiez v strese, pripadam si ako blbec 🙂 tiez mi daju len vymenny listok a neviem co dalej...neboj, drzim palce, nech to dobre dopadne!
prave som sa vratila od lekara...mala je stale neotocena a vraj sa mam pripravit na to, ze sa zrejme ani neotoci, pretoze momentalne je vraj vzpriecena krizom. Tak uvidime, co povedia o tyzden v nemocnici, ci dostane rozum alebo nie 🙂
Baby ahojte,mam taky mensi problem,vidim ze tu sa bavite o hocičom a snad mi budete vediet poradit,mate niektora leukocity zvysene na 13,7?mam sa niecoho obavat?
@lilianka1199 co mas s krvnymi testami?ak sa siem spytat
@oxiba ahoj zevraj to je normalne tie bolesti,uz v nasom stadiu tehu 🙂 aj ja mam s tym problem,lebo maly uz ma velmi nizko hlavičku
@simmmiiiii Myslim ze sa nemusis bat....tiez som mala ten problem,obvodna stresovala ze leukocyty nemam dobre a neviem co a gynekologicka povedala ze to nic ze to je v tehotenstve normalne,pretoze telo si musi vytvarat obranne latky aj pre plod aby chranili aj plod preto ich musi byt aj viac.
No tak sme z poradne doma.Doktorka sa vyjadrila ze maly sa neotocil a ze sa ani necuduje lebo ze taky vajcak ma problem sa poriadne hybat a nie este aby sa otocil.Ze je mozne vsetko,ze sa stalo ze sa dieta otocilo aj v den porodu ale ze moj je velky tak to nepredpoklada tak nech si len pekne urobim predoperacne.Nastastie som vymakla svoju gynekologicku.Inac bolo vsetko ok,o tyzden idem znova.
@janusha33 Dakujem za radu,som sa zlakla nato mi dneska brali na CRP tym padom ze som mala zvysene leukocity tak dufam bude ok
@simmmiiiii mne ani lekarka nepovedela,co presne mi je, len ze sa mam hlasit dnes v nemocnici,lebo nieco nieje ok a aj ked ma pozrela zospodu tak si zadudrala...no treba ist do nemocnice, ja som hned bola v strese,vraj som dost chudokrvna,ale ci to je len ten problem neviem....tak uz som sa rozhodla,idem zajtra do nemocnice a zaplatim si,nech ma vysetria.....
a to chodite na poradnu len do porodnice,alebo stale len k svojej doktorke? mna ta moja este nikde neposlala iba na pasy...
@zlobinka ja chodim aj k svojej obvodnej gynekologicke,aj do nemocky na ktg aj sono,na prietoky a tak a to uz poctivo kazdy tyzden
ja mam ist na pasy az v sobotu, ale neviem ci nepojdem zajtra, lebo mam bolesti uz 2 dni, tak nech sa na mna kukne. Vecer som ani zaspat nemohla, kazdych 15 min bolest a tvrdnutie brucha. Uz som aj chcela ist do nemocky, ale radsej som pockala a nejako to preslo. Ale dnes neviem ani chodit ani sediet, vsade ma tlaci.
@lilianka1199 aj ja som bola najskor chudokrvna to mi liecila doktorka so sorbiferom,neskor aktiferin a teraz to mam uz ok ale mam zase zvysene leukocity,krcok zatvoreny.....len ma boli strasne spodok a to z toho ze mi tam maly velmi tlaci hlavickou
@janja2502 aj ja mam take podobne ale doktorka ze na porod to este nevyzera ze tento tyzden este nie....
@simmmiiiii a kedy mas termin?
@janja2502 podla pohybov prvy na 27 aprila a drhy podla menstruacii na 16 maja a podla sona na 6 maja,ale mne hrozil aj pedcasny porod
@simmmiiiii tak to aj mne hrozil, v 25tt
normalne nechapem, ze som to az tak dlho vydrzala 🙂
@janja2502 aj mne od 24 tyzdna,doktor vtedy hovoril ze ak sa narodi nebude dobre a malinky uz je skoro v 37
@janja2502 a mavala si aj bolesti lebo ja ano niekedy neskutocneeee
veru tak, ja som uz zacala 39tt. S mamkou sa smejeme, ze nakoniec budem aj prenasat. 😀
@simmmiiiii bolesti ani nie, iba pri tvrdnuti brucha. Ale teraz ich uz mam.

No baby tak ja odchadzam na poradnu.Dufam ze tam bude doktorka a nie doktor....a ked tam bdue doktor tak sa ho opytam na ten tuk.....ci sa to da pri cisarskom vybrat.Ved liposukcia je jaka draha.A tak budem mat dva v jednom 😀 😀