icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
17. apr 2012

No baby tak ja odchadzam na poradnu.Dufam ze tam bude doktorka a nie doktor....a ked tam bdue doktor tak sa ho opytam na ten tuk.....ci sa to da pri cisarskom vybrat.Ved liposukcia je jaka draha.A tak budem mat dva v jednom 😀 😀

nena13
17. apr 2012

@1982zuzka Kde sa dá požičať ten baby monitor?

1982zuzka
17. apr 2012
alohim
17. apr 2012

@janusha33 no ja idem do novej, na poradnu mam st v priehu tohho tyzdna a Dr. mi ziadny cislo na vymenny nedala aj dost zhon bol tak som sa nestihla opytat, a na ich stranke nic nie je...preto sa pytam a citim ako blba 😀 neviem co dalej
@pifina, takze ides tiez do novej - ako je to s poradnou? objedavala si sa? ci sa da ist len tak alebo su ordinacne hodiny? napis potom ako to prebiehalo🙂 velka vdaka, lebo tiez mam teraz ist

lilianka1199
17. apr 2012

No ja neviem co robit ☹ .....lekarka mi vcera povedala,ze mam ist dnes do nemocnice a ked som tam dnes volala,tak ma objednali na 27.4. a ja mam termin 15.5......ved to je strasne neskoro na prvu poradnu v nemocnici.Mam tam ist osobne,zase budu zazerat.....neviem,normalne som z toho v strese....

alohim
17. apr 2012

@lilianka1199 ja tiez neviem co robit, idem do novej, no a mna nieze objednaju az na zaciatok maja 😀 podla mna to objedanie je hlupost...mali by byt nejake ordinacne hodiny. Ved tam sa ma chodit kazdy tyzden... pridem na prvu poradnu a D. mi povie, ze uz rodim :/

lilianka1199
17. apr 2012

@alohim mne bolo az do placu,taketo veci ma dokazu rozhadzat,pojdem tam zajtra a budem musiet zaplatit...bohuzial,nemozem si asi vyberat.....bojim sa koli tym krvnym testom,co nemam dobre,inak by som to neriesila....

alohim
17. apr 2012

@lilianka1199 ja som tiez v strese, pripadam si ako blbec 🙂 tiez mi daju len vymenny listok a neviem co dalej...neboj, drzim palce, nech to dobre dopadne!

cobhan
17. apr 2012

prave som sa vratila od lekara...mala je stale neotocena a vraj sa mam pripravit na to, ze sa zrejme ani neotoci, pretoze momentalne je vraj vzpriecena krizom. Tak uvidime, co povedia o tyzden v nemocnici, ci dostane rozum alebo nie 🙂

simmmiiiii
17. apr 2012

Baby ahojte,mam taky mensi problem,vidim ze tu sa bavite o hocičom a snad mi budete vediet poradit,mate niektora leukocity zvysene na 13,7?mam sa niecoho obavat?

pifina
17. apr 2012

@alohim ja mam vybratu porodnicku a chcem, aby mi aj poradne robila ona, takze som sa musela objednat, ale ak nemas nikoho konkretneho, tak potom neviem, ako to je ... na stranke porodnice su telefonne cisla, tak skus zavolat tam - je tam cislo na poradne ...

simmmiiiii
17. apr 2012

@lilianka1199 co mas s krvnymi testami?ak sa siem spytat

simmmiiiii
17. apr 2012

@oxiba ahoj zevraj to je normalne tie bolesti,uz v nasom stadiu tehu 🙂 aj ja mam s tym problem,lebo maly uz ma velmi nizko hlavičku

janusha33
17. apr 2012

@simmmiiiii Myslim ze sa nemusis bat....tiez som mala ten problem,obvodna stresovala ze leukocyty nemam dobre a neviem co a gynekologicka povedala ze to nic ze to je v tehotenstve normalne,pretoze telo si musi vytvarat obranne latky aj pre plod aby chranili aj plod preto ich musi byt aj viac.

janusha33
17. apr 2012

No tak sme z poradne doma.Doktorka sa vyjadrila ze maly sa neotocil a ze sa ani necuduje lebo ze taky vajcak ma problem sa poriadne hybat a nie este aby sa otocil.Ze je mozne vsetko,ze sa stalo ze sa dieta otocilo aj v den porodu ale ze moj je velky tak to nepredpoklada tak nech si len pekne urobim predoperacne.Nastastie som vymakla svoju gynekologicku.Inac bolo vsetko ok,o tyzden idem znova.

simmmiiiii
17. apr 2012

@janusha33 Dakujem za radu,som sa zlakla nato mi dneska brali na CRP tym padom ze som mala zvysene leukocity tak dufam bude ok

lilianka1199
17. apr 2012

@simmmiiiii mne ani lekarka nepovedela,co presne mi je, len ze sa mam hlasit dnes v nemocnici,lebo nieco nieje ok a aj ked ma pozrela zospodu tak si zadudrala...no treba ist do nemocnice, ja som hned bola v strese,vraj som dost chudokrvna,ale ci to je len ten problem neviem....tak uz som sa rozhodla,idem zajtra do nemocnice a zaplatim si,nech ma vysetria.....

zlobinka
17. apr 2012

a to chodite na poradnu len do porodnice,alebo stale len k svojej doktorke? mna ta moja este nikde neposlala iba na pasy...

simmmiiiii
17. apr 2012

@zlobinka ja chodim aj k svojej obvodnej gynekologicke,aj do nemocky na ktg aj sono,na prietoky a tak a to uz poctivo kazdy tyzden

janja2502
17. apr 2012

ja mam ist na pasy az v sobotu, ale neviem ci nepojdem zajtra, lebo mam bolesti uz 2 dni, tak nech sa na mna kukne. Vecer som ani zaspat nemohla, kazdych 15 min bolest a tvrdnutie brucha. Uz som aj chcela ist do nemocky, ale radsej som pockala a nejako to preslo. Ale dnes neviem ani chodit ani sediet, vsade ma tlaci.

simmmiiiii
17. apr 2012

@lilianka1199 aj ja som bola najskor chudokrvna to mi liecila doktorka so sorbiferom,neskor aktiferin a teraz to mam uz ok ale mam zase zvysene leukocity,krcok zatvoreny.....len ma boli strasne spodok a to z toho ze mi tam maly velmi tlaci hlavickou

simmmiiiii
17. apr 2012

@janja2502 aj ja mam take podobne ale doktorka ze na porod to este nevyzera ze tento tyzden este nie....

janja2502
17. apr 2012

@simmmiiiii a kedy mas termin?

simmmiiiii
17. apr 2012

@janja2502 podla pohybov prvy na 27 aprila a drhy podla menstruacii na 16 maja a podla sona na 6 maja,ale mne hrozil aj pedcasny porod

janja2502
17. apr 2012

@simmmiiiii tak to aj mne hrozil, v 25tt

janja2502
17. apr 2012

normalne nechapem, ze som to az tak dlho vydrzala 🙂

simmmiiiii
17. apr 2012

@janja2502 aj mne od 24 tyzdna,doktor vtedy hovoril ze ak sa narodi nebude dobre a malinky uz je skoro v 37

simmmiiiii
17. apr 2012

@janja2502 a mavala si aj bolesti lebo ja ano niekedy neskutocneeee

janja2502
17. apr 2012

veru tak, ja som uz zacala 39tt. S mamkou sa smejeme, ze nakoniec budem aj prenasat. 😀

janja2502
17. apr 2012

@simmmiiiii bolesti ani nie, iba pri tvrdnuti brucha. Ale teraz ich uz mam.