icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

danculka24
20. apr 2012

@lucyfuk77 no asi si idem nastudovat kedy su falosne a kedy utekat do porodnice, ja mam stale obavy že to neodhadnem 😀

alohim
20. apr 2012

@kwatka vitaj medzi nami 🙂 ...ja sa chystám rodiť na Terasu. aj prvé bábo si rodila tam? Akú sú skúsenosti? Máš krásneho chlapčeka...aj my chceme dať nášmu meno Tomáško.

pokito
20. apr 2012

@lucyfuk77 20minut? a kolko krat sa uz zopakovali? Manzel este nestresuje? Drzim palceky a ticho zavidim ze to uz budes mat za sebou. Ale my mame este cas, aj @danculka24

pokito
20. apr 2012

@danculka24 aj moja je skor a tych kludnejsich, tu citam ako sa inym babatka vrtia a mne to pride ze mojej sa moc nechce. To je OK, nemusime sa obavat, niekto ma v brusku futbalistu a niekto baletku 😉

tinci
20. apr 2012

nooo pomaly ale isto sa to tu zacina rozbiehat s porodmi, dufam ze nas baby pri vsetkom tom zhone okolo babatiek neopustite a budeme si dalej pomahat a podporovat sa v mamickovskych veciach ved to vlastne vsetko len zacina...

danculka24
20. apr 2012

@pokito ano este mame urcite cas, no az moc kludasku ja mam, len potom sa bojim či je vsetko v poriadku, neraz som sa chystala už že idem na pohotovost

pokito
20. apr 2012

@danculka24 no to hej, aj ja som mala uz take stavy ked som celý den necitila ziaden pohyb, ale vecer mi to potom vynahradila a nedala mi spat.

lilianka1199
20. apr 2012

@alohim no,to bola ona,taka mila doktorecka,vsetko mi povedala,pokecali sme a tak 🙂

lucyfuk77
20. apr 2012

@danculka24 z toho mam strach aj ja 🙂

lucyfuk77
20. apr 2012

@pokito najprv boli asi 3 30 minutove, potom 4 20 minutove, teraz zasee nic asi 40 minut... Takze nic sa nedeje... Alemala som dnes poradnu a Dr., ze vcerajsie dohovaranie pomohlo, ze len treba pokracovat 😉

lilianka1199
20. apr 2012

Joj babenky, uz zanedlho je maj,uz zacneme stresovat,kontrakcie,nemocnica - ist -neist...joj....a zacneme tu davat fotecky malickych, ak budeme stihat,to bude ake pekne 😉 😉 😉 😉 😉 .........

lilianka1199
21. apr 2012

inak je cas na predporodnu pripravu,nikto nechodi???

janusha33
21. apr 2012

Joj ta co som dnes taka podrazdena a nervozna a smutna a mam chut plakat a vsetko mi vadi.Asi preto ze uz chcem porodit.A este do toho mama vyryva ze nevysavaj(jakeby to bola neviem ako namahava robota pobehat s vysavacom po plavajucej podlahe) a sadni si.Uz mi to ide krkom,uz som aj na nu vyskocila ze nie som malomocna ani chora a nemozem tolko sediet.Ja najlepsie poznam co mi je dobre a sedenie to urcite nie je.Asi to bude vsetko s tym ze uz chcem porodit a do toho sa nam nakopili nejake problemy ale som si povedala ze zial toto budem riesit az po porode.Teraz to uz aj tak nijak nevyriesim a su to take veci ktore ja ovplyvnit neviem.Aj mozno z toho som nervozna ze sa to nijak nehybe.

oxiba
21. apr 2012

@danculka24 cau cau 🙂 nastastie mi krce kus ustupili, bedra stale bolia, no co uz asi sa spona roztahuje... Moj maly je stale velmi akcny a dava o sebe casto vediet, vypuli ritku, chrbatik, paticky, ci pasticky, je to skratka maly zivel.. 🙂

cobhan
21. apr 2012

@janusha33 nic si z toho nerob, ja som taka nervozna uz par dni a niektorych ludi by som najradsej v zuboch rozniesla 🙂 pre uplne prkotiny. To robia tie hormony..ked od teba niekto nieco chce, ta sa ti zda, ze co otravuju, preco nemozu brat ohlad na to, ze si tehotna...ked ti chcu ini pomoct, tak mas pocit, ze sak ved tehotenstvo nie je choroba a nemusi ti nikto behat za zadkom a tak sa to pekne strieda z extremu do extremu 🙂

lucyfuk77
21. apr 2012

@oxiba
@pokito
@danculka24 takze vcera to bol len plany poplach :( uz som sa tesila, ze to budem mat za sebou... Teraz by sme sa chceli trafit na 25.4, nech este aj tie datumy maju moji chlapi rovnake ... ( vsetci su na M a manzel aj syn su v 25 dni ) ....

janusha33
21. apr 2012

@cobhan No asi tak nejak. A jak mna dnes bolia bedra.Som sa v noci zobudila ze nemozem ani na jednom ani na druhom boku spat lebo ma bolia bedra,potom som sa otocila nejak na bok a kus som si asi brucho prilahla lebo som sa zobudila ze lezim skoro na bruchu tak som sa rychlo chcela pretocit na druhy bok lenze to bolo tak tazke sa rozhybat a pretocit ze som skoro plakala od bolesti.Mozno aj preto som taka podrazdne.Ale bedra neprestavaju boliet ani teraz.A uz som sa tesila ze mi bolo tak nejak lahsie.a zase ma vsetko boli.

kwatka
21. apr 2012

@alohim ahoj,nie Tomina som rodila v Prešove ale teraz chcem ísť do Košíc. Mam na terase jednu známu sestričku tak preto tam. A Dr.máš vybratého nejakého?

petka296
21. apr 2012

@janusha33 no ved to a fajci a pije cele tehotenstvo takze to babo nema uz teraz nejaky extra zivot. Ale ked jej niekto dohovara, tak sa urazi a nebavi sa

janusha33
21. apr 2012

@petka296 Uffff uuuuf tak to mu dava pekne zabrat.....ale ked si tak vezmes nase spoluobcianky to tiez robia cele tehotenstvo a nic ich detom nie je.Ale ja by som to neriskovala.

petka296
21. apr 2012

@janusha33 presne tak, ani ja. A ty sa mas ako?

leonna
21. apr 2012

@zlobinka Uz sme konecne doma z porodnice...Pridavam fotecku nasej lasky... 🙂 Baby je to neopisatelny pocit. Drzim palce a vsetkym Vam zelam taky rychly a pohodovy porod ako som mala ja. 🙂

leonna
21. apr 2012

@danculka24 Tak ja som to veru neodhadla. Od jednej v noci do siestej rano som si nahovarala, ze je to plany poplach. Predsa len som mala este 3 tyzdne do porodu. No o siestej sa mi zrazu zacali kontrakcie kazdych 5 min. a poviem vam mala som co robit aby som sa vobec dokazala obliect a leteli sme do porodnice 🙂 Na prijem sme dorazili o nejakej pol siedmej, otvorena som bola na 3 psty a za desat minut uz na 7. Nestihli mi dat ani klistyr ani epidural, hned sme leteli na salu a o 8:10 bola uz nasa princezna na svete 🙂

adikasala
21. apr 2012

@leonna parada blahozelam....aj ja chcem taky rychly porod 😝 😝 😝 😝

petka296
21. apr 2012

@leonna blahozelam, vela zdravicka obom 🙂

babush
21. apr 2012

@leonna gratulujem aj ja, vela zdravicka obom a maminke k tomu aj vela mliecka 🙂 paradny porod, dufam v taky aj ja 😎

cimage
21. apr 2012

@leonna gratulujem a prajem vsetko najlepsie. Malinka je nadherna, jaaaj, uz aj ja chcem mat maleho pri sebe

danculka24
21. apr 2012

@leonna jej gratulujem krasna je

cobhan
21. apr 2012

@leonna gratulujem. Malinka je nadherna, prajem vela mliecka a pohody obom 🙂

danculka24
21. apr 2012

@leonna tak tomu sa hovori rychlovka teda 😀, tak už doma pekne si na seba zvykate ?