icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

tiuska77
21. apr 2012

@leonna ..je prekrásna 😵 ...úprimne zavidim ten pôrod 😎 ...gratulujem..a prajeme nech je všetko perfektne 😉

janja2502
21. apr 2012

aj ja sa pridavam a gratulujem. Ja som dnes bola na pasy aj na poradnu a dohodli sme sa, ze v pondelok sa mam hlasit v nemocnici. Uz som si myslela, ze dnes budem mat po, no ale nechali sme to na pondelok, ak sa to nedostavi v nedelu 🙂

lunnka
21. apr 2012

@leonna gratulujem malicka je paradna 🙂 vela zdravicka vam obom prajem

leonna
21. apr 2012

dakujem vsetkym 🙂

leonna
21. apr 2012

@danculka24 Zvykli sme si na seba v prvej sekunde ako ju na mna polozili. Bol to ten najuzasnejsi pocit a stale pretrvava.... 🙂 Klopem na vsetko okolo seba, aby bola taka uzasna stale ;)

oxiba
21. apr 2012

@leonna pridavam sa ku gratulantom, wau mas daky speci recept na tak rychly porod? 😉
Mala je sladka 🙂 taak nech sa vam obom skvele dari a nech ste raz dva zohrana dvojka 🙂

leonna
21. apr 2012

@oxiba Ver mi, ze keby som male nejaky recept hned vam ho sem s radostou pisem 🙂 No treba mysliet pozitivne. To je zaklad vsetkeho ;)

oxiba
21. apr 2012

@leonna taak kiez by som i ja mala taku skusenost.. Moj krpec uz ma viac ako 3,5 kg tak si to neviem zatial predstavit, u mna to tak ruzovo nevyzera, mam sa pripravit na potencialnu SC.. Kde si rodila?

alohim
21. apr 2012

@kwatka nemám vybratého Dr., ani nebudem si zazmluvňovať...poznám jednu Dr. v Šaci ale tú mám trochu od ruky, preto Terasa.

alohim
21. apr 2012

@leonna gratulujem...maličká je krásna...paráda, že taký rýchly pôrod 🙂

alohim
21. apr 2012

@janusha33 uplne ta chapem...ja som dnes tiez totalne mimo a sa dnes citim totalne na porod, nevladzem chodit - kebyze mam aj kontrakcie, stresujem, no je to "iba" taka ostra bolest v panve a aj brusko pokleslo este viac. Som zvedava co mi na poradni po usg povedia, ci to nebude skor. Ale ja tak chcem majovciatko 😉

ss225
21. apr 2012

@leonna no to je uzas, blahozelam z celeho srdiecka a prajem hlaven vela zdravicka a mliecka, je to uzas pre nas co sme na rade precitat si take pozitivne spravy 🙂 Drzkajte sa...bol to tvoj prvy porod?

petra1209
22. apr 2012

@leonna Gratulujeme!!!! Veľa veľa zdravíčka a radosti! 🙂

katkamiki
22. apr 2012

@leonna Gratulujem aj ja!!!! nech mala robi len a len radost a kiez by sme vsetky mali taky porod ako ty 🙂 Vela zdravicka 🙂

svetlusska
22. apr 2012

@leonna juuuu gratlujem, krasna princeznicka 🙂

janusha33
22. apr 2012

@alohim No moj je zatial absolutne spokojny takze to vyzera ze to bude fakt v maji.Uvidim co mi povedia na poradni.Nedbala by som keby to naplanovali aj na prvy majovy tyzden.Len mna vcera este aj mama vytocila lebo jej asi mierne hrabe a uz na to nemam nervy takze sme si s manzelom povedali ze toto je nase prechodne bydlisko.Zrejme budeme stavat lebo ja odmietam zit pri rodicoch za cenu vecneho stresu ze co sa im zase nebude pacit.Takze aj z toho mam tak troska nervy....teda z toho ani nie ale z mamy.

zlobinka
22. apr 2012

@leonna je nádherná.....veľa preveľa zdravia obom...všetko dobré prajem... 🙂

lucyfuk77
22. apr 2012

@leonna pridávame sa ku gratuláciám 🙂 prvý a taký rýchli, že waw 😉 prajeme veľa zdravíčka !!!!

janja2502
22. apr 2012

@janusha33 nestresuj sa, niekedy vedia mamy vytocit aj po telefone 😀 Ale nemyslia to zle 😉

janusha33
22. apr 2012

@janja2502 No ved hej to robi sestre.....to nic ona teraz nekomunikuje ale vo stvrtok idem k nim do prace na poradnu takze vtedy bude uz urcite komunikovat ze co a ako s malym.....len je otazne ci budem ja komunikovat.Nech si uvedomi ze ja nie som hracka s ktorou si bude manipulovat ako ona chce.

lilianka1199
22. apr 2012

@janusha33 ja byvam na dedine,asi 10km od mamky,ale stale ked pride,no toto treba,toto treba a ja len hodim usmes a poviem mamka nechaj nas, aj tak si to urobime jak chceme, chytim ju okolo ramien a poviem- nechaj tak....

janusha33
22. apr 2012

@lilianka1199 No tak ona napriklad sestre do KE vola takmer kazdy druhy den aby sa jej opytala ako sa ma a co ma nove.Ja chapem ze sa teraz nudi,nema co robit lebo deti ma odrastene ale tak nechapem co sa nejde niekam prejst,k tetke na kavu alebo sa nezacne venovat veciam ktorym sa nemohla venovat kedysi lebo nebolo kedy.Nie ona bude riesit to ze nase auto by malo byt teraz uz doma(ma ho svokor pozicane pretoze ho potrebuje),len nechapem naco mi bude auto ked manzel bude v praci.Si zavolam sanitku a jaky problem ked to pride,vcera sa urazila lebo sa jej moj manzel neopytal co treba pomoct.on sa pytal mna a ja som nevedela tak oddychoval,tak ja neviem ci mal ist langose vypekat ci co,lebo ona mu nebude rozkazovat.....tak som jej povedala ze sory ale my nevieme citat myslienky.No proste uz druhykrat je taky problem ze sme nieco bude urobili alebo neurobili a i tak bolo zle.Tak som si povedala ze dost.....sice by sme usetrili keby sme ostali byvat u nasich ale nestoji mi to za to psychicke vypatie ktore by som musela prezivat ze co zas kedy bude zle.Oni nedokazu ocenit ani snahu,teda mama nie......iba vysledok.Ale na kopec veci velmi rychlo zabudli co sme poriesili my a oni s tym nemali ziadnu starost.Ale my sme to brali tak ze dobre sak daco poriesime my,daco oni ne.....ale aj tak sme zly.Tak ja toto trpiet nebudem.

lilianka1199
22. apr 2012

@janusha33 no tak to hej,ono je to asi o to horsie,ze ste spolu,lebo ja tym ze byvame trochu dalej,tak mamina,chodi len raz za cas a vola tiez len obcas🙂 a moj manzel sa tiez na mna obcas hneva,ze drzim pri nej a to sa snazim pozerat stale na obe strany,aby sa necitil,ze ho vyuzivam.... Dnes ked tu bola,som jej rovno povedala,mamka,pochval plot,co urobil a nenachadzaj chyby 🙂....Mamka ho pekne pochvalila,muz spokojny a ja tiez 😉 ....

cobhan
22. apr 2012

@janusha33 nic si z toho nerob. Moja mamina mala obcas obdobia, ked mala tendecie mi dirigovat zivot, ale potom ju to zase preslo. Oni rodicia si niekedy myslia, ze nam treba neviem ako pomahat, lebo my nic nevieme a nemame dost zivotnych skusenosti a podobne. Najlepsie je urcit si jasne pravidla hned na zaciatku,aby sa predoslo nedorozumeniam. V nasej rodine je taky expert mamina sestra, ktora ma pocit, ze vsetko vie najlepsie a kazdy sa musi riadit podla jej rad lebo inak to s nim/ nou zle dopadne. Po priamom strete s mojim manzelom sa sme boli dorozpravani asi na rok 🙂 ale teraz sa zacala ozyvat ako keby sa nic nestalo a chova sa relativne normalne. Tak si hovorim, ze to asi aj bolo treba, aby sa druha strana trosku spamatala, ze co robi.

miskahanesova
22. apr 2012

Tak kocky zajtra budem dalsia v poradi ja ...Zajtra nas o 8:00 caka cisarsky tak nam drzte palceky 🙂

janusha33
22. apr 2012

@cobhan No asi po porode jej budem musiet razne povedat ze menej starostlivosti je niekedy viac a nie som uz 15 rocna soplana.A asi nas bude cakat rodinna porada kde si stanovime jasne pravidla a hotovo.Lebo takto to dalej nepojde.Zatial varime spolu ale ja chcem co najskor svoju kuchynu.Takze si budeme varit samy.lenze ked bdueme stavat dom tak nebudem riesit nejaku kuchynu.Ale takto to dalej nepojde ze pri kazdych jej kramoch bude trpiet cela rodina.Si ju nebudem jednoducho asi vsimat a ona dolezie. a manzelovi tiez poviem nech ju berie jednym uchom dnu a druhym von.

janusha33
22. apr 2012

@miskahanesova No pockaj ze budem dalsia po tebe na buduci tyzden idem na poradnu a tiez nas caka cisarsky tak by to mohli naplanovat na prvy majovy tzyden.

katkamiki
22. apr 2012

@miskahanesova Drzim palce!!!!! Potom napis ako ste na tom 🙂 Boze, ja by som to uz tiez chcela mat za sebou :(

michalienka25
22. apr 2012

@leonna Gratulujem, malinka je naozaj nadherna. Drzte sa!

michalienka25
22. apr 2012

@miskahanesova drzim palce, nech ste obidve v poriadku.