icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

ss225
22. apr 2012

@miskahanesova vela stastia tfuj tfuj tfuj a potom cakame spravicky 😎

jarabica123
22. apr 2012

@leonna Gratulujem, veela zdravicka hlavne, malinka je nadherna

jarabica123
22. apr 2012

@miskahanesova Tak sa drzte, budeme na vas mysliet, vela stasticka

miskahanesova
22. apr 2012

michalienka25katkamikidakujeme pekne kocky...dame o sebe vedet 🙂

miskahanesova
22. apr 2012

@ss225 dakujeme ..urcite dame vedet o sebe 🙂

janinkad
22. apr 2012

@jarabica123 ahoj,tak ako si dopadla v nemocnici na poradni??

danielka1982
22. apr 2012

maminky vraj dietatko kope menej ked sa blizi termin...no nasa bambula sa dnes cely den vrti,prevaluje z boka na bok sem tam az bolestivo a do terminu mame este 31 dni...mam tomu pripisovat nejaky vyznam alebo zbytocne stresujem?

lilianka1199
22. apr 2012

@danielka1982 nestresovat,ja to vobec neriesim,niekedy mam pocit,ze spinka v kuse a niekedy tancuje,ked je dlhsie kludny,tak pohladkam brusko a hned je akcny,kazda sme ina a zalezi aj kolko ma babo miesta a aky je velky 😉

janusha33
23. apr 2012

@danielka1982 Tiez si myslim ze je to zbytocne stresovat pretoze aj nas niekedy kope cely den a inokedy takmer cely den prespi,obcas sa ozve aby som sa nebala ze je tam a ze je v poriadku a vecer mi potom neda spat.Babatka uz teraz nemaju vela miesta a vraj aj vela spinkaju.Takze bud kludna.

jarabica123
23. apr 2012

@janinkad Ahooj, tak v celku fajn, a uz som aspon spokojnejsia, tak ze krcok sa mi skracuje a ze vyzera, ze to bude o tyzden a mozno aj o dva skor, urobil sono, ze placenta je este troska nizko, ale ze to nie je az take vazne, ze by som nemohla rodit normalne. A aj vyter na toho stafylokoka mi urobi on, a ze tam uz mozem chodit do konca tehotenstva, tak teraz idem zase v stredu. A pytal sa ma na odber pupocnikovej krvi, ja neviem, ja mam na to svoj nazor, podla mna ide len o biznis, vela som o tom precitala, pytala sa na to, a viac som pocula negativa ako pozitiva, a pytala som sa aj odbornikov. a tiez ide o otazku penazi, museli by sme si brat na to pozicku alebo si od niekoho pozicat, a to este nemame ani nas bytik zariadeny:( Peniazky stale chybaju. Este nie sme rozhodnuti ci ano alebo nie, stale to za mnou chodi, ty si si dala odobrat pred tym?? A teraz??
A ako ste dopadli v nemocnici s malickym?? Vsetko ok?? Uz mate aspon za tym, Tak sa drzte, papaa 😉

janusha33
23. apr 2012

No tak dnes to bude zase den...zamracene az skoro tma....joooj.....ja by som uz isla rodit....to uz su tie take posledne dni ked uz mam vsetko nachystane aj psychicky som pripravena aspon si to teda ja myslim ale viem ze nie som a nemam ani co robit len cakat kedy sa drobcekovi zaraci prist na tento svet.A ja sa uz tak nanho tesim a neviem sa ho dockat jooooooj.

janusha33
23. apr 2012

@jarabica123 ja si tiez nedavam uschovat ale odobrat ju dam a darujem ju do verejnej banky.....mozno niekomu pomoze a nam ju dufam nebude ani treba.Je to dost drahe a tie peniaky tiez potrebujeme inam momentalne.

200283
23. apr 2012

@janusha33 presne tak neostava nam nic ine len cakat kedy sa im uraci prist na tento svet 🙂 🙂 🙂

petra1209
23. apr 2012

Tak včerajšia nedeľa - pracovná. Konečne je detská izbička zložená, vyumývaná a všetko je na svojom mieste 🙂

jagu81
23. apr 2012

@leonna srdečne gratulujem k princezničke, nech ti ten nádherný pocit vydrží poriadne dlho, veľa zdravíčka prajem 😉

jagu81
23. apr 2012

@janusha33 nechcem dráždiť, ale u nás je modré nebo a slniečko, tak hádam to v priebehu dňa príde aj k vám na východ 🙂
ja sa už malinkej tiež neviem dočkať, ale zas nech ešte vydrží do budúceho týždňa, manžel ide cez víkend do Talianska, tak by sme mohli počkať na neho.

janusha33
23. apr 2012

@jagu81 No tak u nas cakam kedy zacne liat.....ale aspon nemusim polievat zahradku.Len to ze je tak tmavo ze sa cloveku az nic nechce robit a najradsej by lahol spat do postele.

jagu81
23. apr 2012

@janusha33 ja tiež nemám rada také tmavé dni, presne najlepšie ľahnúť a driemať, lebo aj tak nie som schopná normálne sa prebrať a fungovať, len chodím ako taká mátoha. ale ešte zajtra a potom by sa malo teplovať a svietiť slniečko, takže hurá bude pekný záver týždňa 😉

janusha33
23. apr 2012

@jagu81 A navyse ked este ani nemas co robit.....to je to najhorsie.....v telke nic nejde a uz ma ani nebavi.....a nemas ani kam sa ist potulat nic.Knizku mam uz takmer docitanu, to si nechavam na vecer keby som nevedela zaspat.....hroza...

jagu81
23. apr 2012

@janusha33 neboj ešte budeme spomínať na tieto dni nudy s úsmevom. Keď sa nám narodia detičky už asi nuda nehrozí, tak si to ešte užime, aj keď je to niekedy už aj otrava 😉

janusha33
23. apr 2012

@jagu81 Hej tiez si to hovorim ale ked ja radsej budem skakat cely den a robit co treba jak necinne sediet a cakat. 😀

jagu81
23. apr 2012

@janusha33 no však aj ja, tiež dlho neobsedím 😒 Ešte keď je muž doma tak je to iné, ale takto keď som sama, hneď ma chytá nervozita a dačo si vymyslím robiť - najčastejšie upratujem, aj keď moc netreba, ale aspoň prejde čas a unavím sa 😝

jarabica123
23. apr 2012

@janusha33 Tiez ju darujem, snad raz niekomu pomoze, mna uz dnes tri krat prehnalo, neviem ci mam brusnu chripku, alebo co:( Este aj malinka sa nejak extremne hybe, snad je vsetko ok, na poradnu idem v stredu, uvidim ako sa budem citit, keby nieco pojdem radsej k dr. Ale asi ma uz malo miestecka, ale takto sa este nikdy nehybala. A ty si v kolkom tt?? A co cakate??

janusha33
23. apr 2012

@jarabica123 My cakame chlapca Riska a som v 37 tyzdni.Ale uz sa neviem dockat.Na velku potrebu chodim aj ja teraz nejak castejsie ale to sa vraj aj pred porodom telo ocistuje takze to moze byt aj z toho.A som nejak castejsie hladna ako predtym....asi mi lepsie a rychlejsie travi alebo co.

zlobinka
23. apr 2012

baby mate to tazke s tymi mamami a svokrami..ja chvalabohu taketo problemy nemam...moja mamina sice byva asi 8minut peso odo mna...ale sama ma dost roboty doma,lebo pride z roboty neskor,navarit este aj pre brata so svagrinou...a plus zahrada..pomahat mi nechodi...teraz mi skor pomoze s velkym nakupom a my mame taky kamaratsky vztah...samozrejme,keby som cosi potrebovala,tak by mi hned prisla pomoct,ale ona je ten typ,co sa do nas nechce starat-kym vidi,ze sme s muzom v pohode...jedine si planuje zobrat na tyzden dovolenku,ked porodim,aby mi pomohla..nech sa troska zotavim....comu sa hrozne tesim....aspon nebudem sama...a svokra ta byva hned vedla nas,lebo mi sme kupovali od manzelovej rodiny dom po starkych..ta je tiez v pohode...je to taka spravna zenska...

lilianka1199
23. apr 2012

@janusha33
@jarabica123 jedna kocka tu raz dala link na reporteri - STV a tam bolo,ze je to len o peniazoch vsetko,na SK za tie roky pouzili pupocnukovu krv len raz,aj to len na nejaku lahku liecbu,bolo to tam pekne vsetko povedane,preco to nieje dobre a vlastne to nevyuzivaju ani v CR,vraj ovela viac sa vyuzije od ineho darcu,odporucali tam verejnu banku......

leonna
23. apr 2012

@oxiba Rodila som na antolskej. Ta vaha je len orientacna. Mne tiez v stredu na poradni povedali ze ma 2900g a v sobotu ked sa narodila, mala 2520g. No a bola tam jedna holka co porodila 3500g babatko dokonca bez nastrihu. Mne ho robili aj ked bola taka mrnava. Takze vsetko je to individualne 🙂 Kazda sme ina...

janusha33
23. apr 2012

@lilianka1199 Preto ju aj davam do verejnej banky.Niekomu na svete moze pomoct.

janusha33
23. apr 2012

@leonna V prvom rade usg nie je vaha......takze oni si to mozu merat z akej strany chcu ale presne to nikdy neodvazia.az po narodeni.Moj mal tiez pri poslednom usg udajne 2900 g ale ja to beriem aj tak s rezervou.

leonna
23. apr 2012

@ss225 Hej bol to moj prvy porod a kazdej taky zelam 🙂 No hlavne je, aby boli deturence v poriadku a zdravucke...Ostatne sa da zvladnut ;)