Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@janinkad Ja som vzdy chcela Ninku, ale tu uz ma sestra🙂) Tak to bude Emmka, aj to sa mi vzdy pacilo, a aj Livia je krasne meno, ono vsetky mena su pekne.
Sestra ma ist teraz s malickou na vyberanie tych drenikov co ma v usku, co ma aj tvoj drobec, ono sa to po pol roku vybera a zvazuje ci ma ist do To nemocnice, lebo co sa tyka tej starostlivosti, tak katastrofa. A chuda tak ju tam trapili, az na piaty kraz jej zaviedli chirafleku, cele rucicky mala dopichane a pri tom ma tak krasne zilky. A v ten den vas aj hned pustili domov??
poradna a monitor za nami, vsetko OK, ale som zatvorena..mohla by vydrzat do maja a potom sup-sup 🙂
@jarabica123 nakoniec mu tie dreniky ani nedavali,len mu to vycistili a ze urobili väcsie dierky,dali mu kvapky do nosa a dnes mu ta tekutina fajn vyteka,ze sa to cisti.inka som bola spokojna,az na salu som s nim isla,pokial ho neuspali som bola pri nom..a potom si odospal a isli sme asi o pol 3 domov.
baby máte niektorá zrelosť placenty 3? dnes mi to povedali pri prietokoch...začína mi 37tt a dr mi nič nepovedal tak hádam tobude ok...
ahoj holky chcem sa spytat...dnes som bola na poradni a znova sa mi objavila moja ,,oblubena" mykoza a doktor mi predpisal tableky do zo spodku, a krem. ale moja mama mi vravela ze si to nemam davat ze to prej teraz neni moc dobre...aky je vas nazor?ja totiz budem velmi rada ked sa mykozy zbavim ale tak zas nechcem nejak uskodit malemu alebo co...som v 36 tyzdni...
Tak dnes prva poradna v nemocnici za mnou vse oki a ze som otvorena na spicku prsta... je to vela v 35.tt??? mate to prosim vas niektora? lebo ako nic blizsie k tomu mi Dr. nepovedal, snad je to v norme...
@svetlusska No vies co ja by som teraz radsej asi posluchla toho lekara.Si predstav ze si to nebudes davat,sa ti to zhorsi a cez take mykoticke porodne cesty ma vyjst babatko?Co ak sa ta mykoza pri tom porode prenesie aj nanho?To ze si v 36.tt neznamena ze ides na buduci tyzden rodit takze aj ked teraz budes brat tie tabletky do porodu bude vsetko ok.Ja by som ich radsej vybrala.Babatko to neovplyvni, iba prelieci mykozu v tych cestach.Ja by som sa bala ze sa to moze zhorsit a poskodit babatku.
@janusha33 jjj to je tiez moj nazor len som sa chcela poradit 🙂
@svetlusska ahoj, aj mne nastúpila mikóza lebo som musela brať antibiotiká (keď som bola v 33tt) .. dali mi to v nemocnici keď som bola hospitalizovaná a ako hovorí janushka33 rodiť s mikózou pre bábetko neni sranda.. a samotné tabletky mu nemožu nijako ublížit, tiež som sa na to pýtala keď mi ich predpísali... može mu však ublížiť ak ho nechtisc nakazíš počas porodu, takže ich určite ber aj dober hlavne celú dávku ako je predpísaná. Ja som ich chcela posledné dva dni vysadiť (teda si ich nezaviesť) lebo mi už všetko prešlo ale Dr ma na to upozornil že je zo veľmi zlé, lebo by sa to mohlo nedoliečiť..
joj ja mam asi poslickov...uz treti den ma pobolieva odspodu, tvrdne mi brucho celkom dost...a dnes co mala stvara...to ako kope...normalne take kopceky...manzel len chodi a pozera,ze riadne je aktivna.....a prevaluje sa sprava do lava a nazad, ze mi celym bruchom hybe...taky extrem...dufam,ze je v poriadku...zajtra mam chvalabohu poradnu..tak uvidim,co povie doktorka....joj zacinam mat depku z porodu...cim sa to blizi,tym je to horsie..uz aby to bolo za nami...
@svetlusska aj ja som brala viackrat pocas tehu, myslim ze naposledy v tom tyzdni ako si teraz ty.. mne aj teraz po poslednej kultivacii zistili streptokoka, najskor chcel dat tabletky na vkladanie, ale uz sme to nechali tak, ze vyberiem antibio pred porodom- len mykoza je o niecom inom, aby si neriskovala nejaku infekciu, treba to vybrat, urcite to menej uskodi, ak vobec akoby si nebrala nic a len sa ti to zhorsi..nehovoriac o tom ze pri mykoze som nevedela normalne fungovat, nedalo sa obsediet, spat, nic..
No vlasky mam zafarbene a podstrihnute ,manzel a dedo su ostrihany takze sa moze malinky narodit. 😀
@iukapiuka ahoj 3 je uz na porod.....
juj kocky, ja som vcera zacala pomaly balit do porodnice, tak som stahovala oficialny zoznam porodnice a uplne ma dorazila polozka miska na polievku... To som sa citila ako daky Dunco... 🙂 🙂
Akoby nestacilo, ze si mam priniest toaletak a pribor... + pomaly vlastny trezor, lebo ma sestricky upozornili, ze niektore mamicky si radi prilepsuju kradezami...
@janusha33
@oxiba
@cobhan no presne aj mne robi take hrbceky,tak si myslim,ze sa asi otaca...na jednej strane by som bola rada,keby bola mala uz tu,na druhej strane by este mohla dva tyzdne pockat,kym este podorabam co som si naplanovala 🙂 ale rada by som mala ten porod za sebou...myslim,ze toto je najhorsie obdobie,lebo len omyslam..aby bola mala v poriadku, ci spoznam, ked mi odtecie voda, ci budem vediet co a ako..ci mam vsetko nachystane...ci to potom zvladnem...myslim,ze to kazda z nas ma take pocity...

@janusha33 ..no to nam je jasne...on je rozhodnuty, že sa už potom nevtáti...aj ked je to blbe lebo čakal dosť dlho na liečenie...a sa kludne môže stať, že bude ozaj len krátko...tak len dufať, že všetko bude ako ma byť..a všetko bude oki..a malička si počka na tatinka kym sa dolieči 🙂