icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

pokito
7. máj 2012

@cimage gratulujem, prajem vseeeeeeeeeeetko dobre 😀

lilianka1199
7. máj 2012

@janusha33 ahoj,ja som este v porodnici,zajtra mozno pojdem domov,tak dufam ze zltacka uz nebude🙂...,som na teba myslela,tak gratulujem,ja sa tesim z maleho Lea🙂

alohim
7. máj 2012

@cimage gratulujem k Miskovi! 🙂 pekne sa to tu rozbieha

milacik0106
7. máj 2012

@janusha33 suuupeer veľmi sa teším s Vami 🙂 som tu narýchlo čítala, že bábatká ste nemali automaticky na izbe? To fakt? Ešteže sa ti podarilo prehovoriť sestričky a tak si mala pri sebe bambulka Riška 🙂 Ja mám nastúpiť na budúci týždeň na spinál, detto maličký je KP otočený ale nevadí 🙂

bazulda
7. máj 2012

@cimage gratulujem vsetko dobre supeeer. 🙂

zlobinka
7. máj 2012

@cimage gratulacia velka...hodne zdravicka..

zlobinka
7. máj 2012

tak a sme den po termine...hadam si to bambulka rozmysli a pride skoro...

svetlusska
7. máj 2012

ahoj babenky,,, chcem sa spytat mavate niektora take tlaky v dolnej casti podbruska ako keby pred kramamy a troska aj take ako keby bolestive ale tak celkom prijemne...a tiez ma pocas dna pobolieva chrbat a tiez mam take tlaky na mocovy mechur ze koniec...sa vycuram a za minutu mam pocit ze musim zas lebo ho mam plny a pritom nic...som cca v 37 tyzdni...a aj maly je dnes akysi akcny vsade strka nozky 🙂

lunnka
7. máj 2012

@zlobinka akurat som sa chcela spytat a vy ako dokedy cakate? neposlali vas este do nemocky? ja mam ist hned na druhy den po termine

lunnka
7. máj 2012

@svetlusska ano 🙂

tinci
7. máj 2012

@svetlusska ano presne ako pred menzesom mozno trosku silnejsie a mam to coraz castejsie, povedala som to aj doktorovi a on mi iba povedal ze "ved uz ste v termine" takze to beriem ako signal bliziaceho sa porodu, nie je to moc prijemne, ale uz to nejako prekoname, tiez mi male nalieha hlavickou na krcok aj na mechur a som kazdu chvilku na zachode, ked chodim na dlhsie prechadzky s malou tak mam co robit aby som vydrzala 😒

mirkave
7. máj 2012

@lunnka mna to s tym sypanym docela bavi.volakedy som si kupila take to kovove sitku-uzatvaratelnu gulicku a konecne ju aj vyuzijem 🙂

lunnka
7. máj 2012

@mirkave mna nebavi to stale cistit, dost nechava povlak a maze mi moj oblubeny hrncek na sypany caj 😀 ale ano je to taky maly ritualik 😉

danculka24
7. máj 2012

@svetlusska ahoj ja mam tlaky a bolesti od utorka ale velmi neprijemne a bolestive až ma skruca, dnes chvalabohu sa to trochu ukludnilo

mirkave
7. máj 2012

ja vam normalne trosku zavidim 😅 ja okrem tvrdnutia bruska nemam nic.ja viem,ze je este trosku cas,ale uz som taka netrpezlivaaaaaaa 😀
a dnes aka sranda 😀 😀 😀 zabudla som si doma mob a ked sme sli zo skolky,tak som simonku nahovorila,aby utekala po chodbe a strasne buchala a zvonila riskovi na dvere(bol skor doma z roboty,ako my zo skolky).ten otvoril a sima mu vravi: "maminka je v porodnici" 😀 chudiatko,skoro ho natiahlo medzi dverami.som nevydrzala a zacala som sa smiat.ten chaos,ktory sa mu urcite honil v hlave,skoda,ze som mu nevidela vyraz v tvari po tejto vymyslenej sprave 😀 jak sa zlakol chudiatko moje krasne milovane.vazne si myslel,ze sme v porodke 😀

mirkave
7. máj 2012

@lunnka presne-ritualik 🙂 vzdy tobinkovi poviem,ze ideme pit ten mnamky cajicek 🙂

lunnka
7. máj 2012

@mirkave potvory ste 😀
aj ja som uz velmi netrpezliva, moje boliestky su take male menstruacne, inak stale rovnako, menej mi tvrdne brusko ako kedysi..mozno ten caj to tlmi hmmmm

lunnka
7. máj 2012

inak tu zienkam sa deju rozne prsnikove zmeny, ja mam minutu pred porodom a prsia sa tvaria ze ich sa toto tehotenstvo netyka..absolutne ziadna zmena ako pred otehotnenim...cudnee 😕

dedena
7. máj 2012

Ahojte baby,je tu niektora z vas majovka ktora sa chysta rodit na antolskej? 🙂 kedy mate termin? 🙂

pokito
7. máj 2012

@lunnka moje tiez nic, max. stmavli 😅

lunnka
7. máj 2012

@pokito moje sa okolo bradaviek obsypali mini zanmienkami.. sila 😅

mirkave
7. máj 2012

@lunnka mne ostali hned na zaciatku po otehotneni vsetky podprdky male.prsia sa mi "nafukli" a podla toho mi baby v robote vestili,ze som urcite tehulko 😀
pockaj po porode ked sa naleju mlieckom 😉 pre istotu si ich natieraj,aby nepopraskali a neostali ti na nich strie

lunnka
7. máj 2012

@pokito tak taka malinka zmena je -okolo bradaviek sa mi dali mini znamienka.. sila 😅

lunnka
7. máj 2012

@mirkave joj nervy mam co mi to tu blbne 😀 😀 natieram snazim sa ale cim daĺej som lenivejsia, ked si pomyslim ako som vsetko strasne vazne brala na zaciatku a teraz.. lazo-plazo

mirkave
7. máj 2012

@lunnka tieto prsne zmeny su normalne.simonka si vsimla,ze mi stmavli.a ze preco? no aby ich uvidel aj tobinko,ked sa narodi 😀

mirkave
7. máj 2012

@lunnka v pohodeeeee.mne sa nechcelo vcera natierat a ani dnes sa mi nechce.mam strasne tvrde brusko,tak to nechcem este viac podporovat......
a tie miniznamienka maju tiez svoje opodstatnenie.su to asi montgomeryho hrbolceky ,ktore vylucuju sekret na premazavanie bradaviek(to som si teraz precitala v knizke) 😀

tiuska77
7. máj 2012

@mirkave ja som na tom podobne žiadne náznaky že idem rodiť, cítim sa úplne v poho...až na vstavanie z postele to sa už musím prevaliť ako tuleň 😀 ...Miri ty nemáš zľutovanie nad tým Tvojim mužíčkom xixi... 😀

pokito
7. máj 2012

@lunnka no to som zvedava ake budu po porode. Nepotrebujem ich mat jak Pamela, len nech mame vela mliecka.
Mojej tete sa ani nezvacsili ale mliecko tahala asi aj z paty, strasne vela ho mala a nevedela co s nim 😉

lunnka
7. máj 2012

@pokito duuufam ze aj u mna to tak bude, ved nakoniec aj tie kojenecke podpirky co som kupila o cislo vacsie su mi stale velke..pockam snad bude nejaka zmena.. ano nezalezi na velkosti prs ale na velkosti prsnej zlazy

pokito
7. máj 2012

@mirkave tak to pocujem prvy krat, zaujmave, my zeny mame vselijake zlepsovaky 😉