icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
alohim
16. máj 2012

@stvura tak musím ten klystír aj ja skúsiť 😀 síce ho nemám, ale idem niečo spapať čo preháňa😉

verca007
16. máj 2012

@alohim ja som teraz skusala glycerinovy cipok, odvar zo skorice a prave som vysla z teplej vane 🙂
Bohuzial nic 🙂

janusha33
16. máj 2012

@milacik0106 Nooo vies co nasi mi kupili Drobcek cele balenie ale som sa vysypala na tvari.Neviem ci to bolo z tej vody,alebo to bolo z ich vody alebo z coho vlastne.Netusim preco som vlastne tak zareagovala,mozno aj na nejake lieky neviem.

milacik0106
16. máj 2012

@janusha33 fuuha .. verím, že to potom prešlo

stvura
Odpoveď bola odstránená
janusha33
16. máj 2012

@milacik0106 Hej ked som prisla domov.Aj to ma v nedelu brali domov,mama ukecala kolegyne nech ma pustia tak s hranicnymi hodnotami bilirubinu nas pustili domov.a sa mi zlepsila aj tvar aj bilirubin nam zacal pekne klesat a teraz uz sme obaja v uplnom poriadku.Ak nepocitam ze Risko zacina vymyslat a v noci sa usmieva a cez den spi ako anjelik.

tinci
16. máj 2012

@alohim a ako vedia ci je voda infikovana? To sa asi neda zistit ked samovolne neodteka, no dufam ze to nebudeme musiet riesit a do pondelku sa male konecne vypyta na svet.

stvura
Odpoveď bola odstránená
tinci
16. máj 2012

@stvura tak drzim palce nech ti to vyjde, to je inak sranda tretie dieta by malo z teba vyletiezt a nie je to tak...
No to akurat teraz musi odist prec, ale pri mojom "stasti" sa tomu ani velmi nedivim, ale uz pomaly zacinam mat ten pocit ze mi je jedno s kym budem rodit, hlavne nech rodit budem 😉
Tak ti prajem nech sa tu zo 4 dni neukazes a uz budes mat potom...

alohim
16. máj 2012

@tinci no to ano, iba ak odteka ale na usg mozu zistit ci nie je placeta prezreta a to uz nie je dobre a vtedy je aj riziko ze aj voda nie je ok.

@stvura drziiiime silno palce! nech sa podari, v dobrom zaaavidim

petka296
16. máj 2012

@200283 Wau tak to bol krasny porod 🙂 Myslis, ze ma este nejaky zmysel u mna zacat pit ten caj? som v 38tt

milacik0106
16. máj 2012

@janusha33 najdôležitejšie je, že ste zdravučkí

fide
16. máj 2012

Ženičky potrebujem súrne poradiť.... moj manžel ma od vianoc problemy s ľadvinami 23.12 padol na schodoch a od vtedy ma časte bolesti v krížoch bol parkrat na urologii prvykrat mu potvrdil dr. že ma zapal a dal mu ATB no nezlepšovalo sa to a po čase tam šiel znova ...ani sono mu neurobil a hodil nejake ATB čo znova na chvílu pomohlo ...no ked po dobrati ATB nebolo dobre šiel k obvodnej dr. ta mu zobrala krv a zistila ze ma vysoky zapal tak mu dala nejake sirokospektralne lieky a poslala zo žiadostou ultrazvuku k urologovi. Ten zistil ze tam nema len zápal ale aj kamen velkosti ryže..samozrejme dalšie ATB teraz asi 2t po dobrati liekov ma znova bolesti a teplotu...v poslednom zazname ma napisane ze ak sa to nezlepší že ma isť na hospitalizaciu do NR nemocnice.. no len ja mam v utorok termin na SC a neviem si predstavit ze potom tu zostanem sama s 2 detmi bez auta 30 km od najbližsej civilizacie. Tak sme sa dohodli že po všetkom pojdeme k mojim rodicom na vychod a tam on pojde na hospitalizaciu....otazka je ale, že čo mu možem dať od bolesti dokial pojdeme na vychod...aby to nezatazovalo ale utlmovalo bolesti ladvin....
v žiadnej z tem tu na mk neviem nič take najsť. Manžel pije aj 4-5 l urologickeho caju denne a moc po vysetreni je dobry ...už neviem co mame skusat....

bublinka76
16. máj 2012

@fide najlepsie asi urobis, ked sa opytas priamo magistry v lekarni. Vacsinou su velmi ochotne.

janusha33
16. máj 2012

@milacik0106 No hej len akurat ma soplik v nose a ten nas trapi lebo odsavacku mu do nosa este pchat nechcem a vatova tycinka s physiomerom sa mu uz nepaci a s tym je to problem troska vybrat.Ale inac pohodicka.babka dnes skonstatovala ze sme sa natiahli a pozorujem to aj na dupackach ze mu zacinaju byt male.

janusha33
16. máj 2012

@fide Asi tiez by som ti poradila sa opytat rovno v lekarni.Takto ma nic nenapada.

danculka24
16. máj 2012

@fide tak nech zajde zajtra k Dr nech mu na tie dni niečo predpiše zatial kym nepojde do nemocky

milacik0106
16. máj 2012

@janusha33 tak to je suupeeer .. rastie krásne z mliečka 🙂 a kedy máte poradňu?

janusha33
16. máj 2012

@milacik0106 No pediater bol hned v pondelok na prvu navstevu a prvu poradnu mame 29.5.Tak som zvedava ake budu miery.

milacik0106
16. máj 2012

@janusha33 to koľko ste boli doma keď došiel pediater?

fide
16. máj 2012

@danculka24 no ale on bude moct ist do nemocky o mesiac.....

danculka24
16. máj 2012

@fide ved prave preto je najlepsie sa poradit s lekarom si myslim, drahemu rozbijali kamene a potom mu nieco predpisal ak by ho chytili bolesti

gugolina
16. máj 2012

ahojte dievcence mam taku otazocku, niektore ste tu spominali nejaky zakrok ktory moze dr urobit aby vam pomohol sa otvarat, vcera som bola u Dr. po prebdenej noci a falosných kontrakciach a Dr. ma vysetroval zospodu a hovori ze otvorena len na 1-1,5cm a potom pockajte este a zase siel do mna a to uz dost bolelo, povedal ze budem krvacat ze to aby som sa nezlakla je normalne a uz mal aj on rukavice od krvi, cely den som vcera mala taky hnedasty vytok a mam pocit ze mi odisla aj hlienova zatka, dnes som tiez este trosicku spinila... myslite ze to bol ten zakrok na otvaranie? ci len bezne vysetrenie? mozem aj po beznom vysetreni krvacat? lebo doteraz som vobec nikdy po vysetreni nekrvacala.... moze to teraz aj nejako posurit porod?

janusha33
16. máj 2012

@milacik0106 Heheh v nedelu si nas doviezli domov a v pondelok prisiel lebo v piatok bol za nim manzel ze uz sa Risko narodil a ze asi v nedelu nas pustia domov.Tak povedal ze v poriadku ze sa zastavi cez tyzden.A dosiel hned v pondelok.

janusha33
16. máj 2012

@gugolina To bude len vysetrenie.Ja tiez ked som bola tyzden pred porodom na poradni a ma vysetrovala tak som mala potom hnedasty vytok....a o tyzden som potom rodila.A ked ma pred porodom vysetrovala tak to som uz krvacala troska viac.

milacik0106
16. máj 2012

@janusha33 rýchly ako strela 🙂 ja ti potom napíšem ako to bolo u nás 🙂

gugolina
16. máj 2012

@janusha33 Dakujem za odpoved 🙂 som uz o cosi mudrejsia 🙂 je to strasne ked sa takto clovek sleduje a uz len zistuje ci to uz je nejaky priznak porodu alebo co to je 🙂

janusha33
16. máj 2012

@gugolina Nooo to pozname......ja som "isla rodit" uz od Velkej noci 😀 😀 .A potiahla som to az do maja.A ked to uz prislo tak som to takmer ani neriesila len pre pokoj svojej duse som isla na poradnu o den skor a uz ma ani domov nepustili.

janusha33
16. máj 2012

@milacik0106 Joj tak on je super.....ma toho sice vela lebo co nam hovoril co s nimi urobili tak mu to nezavidim.Ale zrejme nemal vtedy deti tak prisiel hned.