Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@janusha33 ja mam presne ale presne toto iste, dokonca mi uz ruka trpla, som niekedy nevladala s nou pohnut....."dokopala" som sa na masaz, maserka vravela, ze mam teda riadne hrce medzi lopatkami, riadne to teda bolelo, kym mi to rozmasirovala, pomohlo mi to dost.......mam ist este cca 3-4 krat a bude to OK.....ale citim sa teda ovela lepsie.....ja odporucam masaz 😵
No ja som si už kúpila 2 kupony v zľave na masáž tak už len isť :D ... Môj chrústik už je zaočkovaný tak uvidíme ako prežijeme noc, troška poplakala statočnica je... 😵
@lilina22 no my sme na tom podobne...ja ju kojím 90% v ľahu jednak preto, že mám pravdepodobne silný tok mliečka a ona strašne hltala a potom ju hneď po kojení bolelo bruško, tak v ľahu jej tečie zrejme pomalšie lebo sa to úplne odstránilo a druha vec, že ona vkuse kope nožkami a keď leží sa tak netrepe xixi.. no len ten problem je, že posledné dni kojím tesne pred spaním lebo inak cicku ani keby čo bolo nechce musim ju nechať už troška driemkať a potom jej ju nasilu dať do pusy 😕 😀
@janusha33 moja lasenka už bubka... som jej na noc dala obklady na nožičku, a nič viac som kúpila nurofen pre istotu uvidím aká bude noc, ale mne prišlo, že jej pichli niečo aby bola ešte živšia ako doteraz bola xi .. júj lasenka moja 😵 .. ale vravela mi lekárka, že tiež mám v prípade teploty najprv dávať veľa tekutiny potom obklady a ak nezaberie, že až potom nurofen...tak uvidíme 🤐
@kimi2 my smě len kojeny a maly má 3 mesiace a 7 kg posledny měsíc pribral 1400g,takže neries váhu, vsetko je úplné v poriadku.Lekari zabudaju, ze maminka aj tak najlepsie vie,co je pře dieta najlepsie. Predsa si nenechas rozkazovat cudziemu člověku co má jest tvoje dieta. Takto dufam nezblbnes. Moj je na prsniku skoro stále, aspoň vtedy mam klud od zbytku rodiny a s tabletom v ruke Mo zem pokecat s maminami.
Baby, neviete mi poradit co na hnacku? Ja mam hnacku celu noc , este aj teraz a bojim sa , aby to nedostal maly :( Co si mozem dat? Banan mi nepomohol a neviem, ,ci mozem cierny caj. Dakujem
@katkamiki Borovnice su dobre na hnacku,cierny caj si myslim ze mozes lebo nas maly ked mal hnacku tak nam odporucila doktorka cierny caj taky slaby ench mu urobim a doktorka z infekcneho povedala mame nech mu dame banan.Ale ja som jedla aj borovnice,respektive cucoriedky su na hnacku.
Úžasná noc za nami malý spinkal od 20:00 do 05:00 rána 🙂 🙂 🙂
@petra1209 No my sme mali tiez uzasnu noc.....Do 22 30 sme bojovali,oci mal jak pomlcky ale nie a nie zaspat nakoniec som rezignovala a vzala ho k sebe do postele sa ukludnil a zaspinkal ale boze chran aby som ho dala do postielky.O pol stvrtej rano som ho uz ale dala do postielky a konecne si troska pospala o siestej bol uz ale hore vysmiaty ako slniecko.
@katkamiki ja mam letak co sa doporucuje pri hnacke od dr., pred otehotnenim som mala brutal tyzden v kuse. takze:
prvy den sa odporuca hladovka, len mineralka abo cierny caj
2.-3. den caj, starsie pecivo, postupne soleny vyvar z ryze, alebo ovsenych vlociek, nemastny soleny masovy vyvar a zemiakovu kasu. dobre posobi stava zo surovej mrkvy, kasa z bananov, struhane jablka s citronovou stavou. uplne vynechat mlieko, vajcia a surove ovocie. treba viac solit, tekutiny ani moc studene ani teple. maso podavat az od 4. dna ochorenia.
vypit 3-3,5l tekutin! (mineralku bez bublin, cierny caj mierne sladeny, vela cukru zhorsi hnacku; nepit mlieko!)
zelenina-mrkvu vo vsetkych formach; spenat duseny; mlady hlavkovy salat nadrobno s citronom;
ovocie- postruhane jablko bez supky; zrele banany;
bezmasite jedla: makky tvaroh, netucny
tak snad si z toho nieco vyberies, skore uzdravenie 🙂
@danculka24 ahoj, pediatricka vravela ze podla vysledkov z odberu sa uvidi ako budeme dalej pokracovat, mame prist o dva tyzdne. tak neviem, ale vravela ze stale do konca 4. mesiaca mame cas na ockovanie

@suzan1111 ja som u obvodnej bola a ta mi dala odporucenie na rehabilitacie, bolo to par rokov dozadu v priebehu 5 rokov som 2 krat absolvovala rehabilitacie a mala by som pravidelne cvicit na moj chrbat, chod k lekarke a nech ta odporuci toto mozem poradit