icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
18. okt 2012

@tiuska77 Hej ja som rada ze som zacala skor s prikrmom,zatial nemal s nicim problem akurat zo zaciatku s kakanim ale to som mozno len ja mala ten pocit,lebo som bola zvyknuta ze kaka kazdy den.A teraz nekaka kazdy den.Teraz napriklad nekakal dva dni a ked sme vcera prisli na ortopediu s nozickami,zakon schvalnosti Risko dokakany jak dabel.Ale ta co ja za to nemozem,som ho poutierala a hotovo.Este dobre ze nezacal kakat ked mu doktor robil ultrazvuk 😀 .Teraz je uz aj kakanie uplne v pohode.

janusha33
18. okt 2012

Jeeeej ja mam dve nozicky

janusha33
18. okt 2012

Ta to jak fajne si vylozit nozky hore......ved sa tolko narobia.

oxiba
18. okt 2012

@janusha33 aka pekna babika 🙂 ci skor babik 😉

oxiba
18. okt 2012

@suzan1111 ja obcas chodim s Maxikom v autosedacke von, je mu sa tam paci viac ako v sportaku.. On je totiz taky maly riaditel zemegule a chce mat o vsetkom prehlad 🙂🙂

janusha33
18. okt 2012

@oxiba Babika s pipikom cize babik 😀

suzan1111
18. okt 2012

@oxiba no tak to potom ako ten moj,aj ten si tak rukou hadze a rozkazuje a na vsetko musi vidiet 😀

suzan1111
18. okt 2012

@janusha33 no moj sa tak rovno vtedy pokakal aj pocikal,na uzv klbikov ked bol prvy raz a ortoped,ze cele to tu mam zlte,utrite to..jak keby mam sest ruky aby som vsetko stihala upratovat,asi sa zlakol,ze mu to tam necham..ti chlapi su hrozni 😀

suzan1111
18. okt 2012

@pifina ako sa kaka do vedierka 😕 🙂

lilianka1199
18. okt 2012

Dnes som sa rozhodla, ze sa idem ucit piect torticky, trvalo to 6 hodin, tri piskoty v kosi, polovica marcipanu tiez, ale tak dobojovala som, na prve narodeniny chcem upiect tortu ja 🙂 .....

janusha33
19. okt 2012

@lilianka1199 Jeeeej ta je krasna.Si sa inspirovala relaciou Najlepsie torty?Upiect tortu nie je problem ale urobit z nej umelecke diele je uz nieco ine.Aj suseda pecie torty a tiez samouk a ma z toho celkom dobry biznis.

lunnka
19. okt 2012

@tiuska77 ahoj aj ja sa stale pytam ci rozpoznam hnacku 😀 moja je plne dojcena a kaka len riedke. od zltej cez zeleno hnede, obcas take hlienovite.. tak sa necit blbo ;)

lunnka
19. okt 2012

my uz skusame na styri 🙂 dviha ritku aj hrudnik s bruskom a pohupuje sa tak dopredu-dozadu; prevaluje sa brusko- chrbatik. uz bude musiet byvat asi len na zemi ..

lilianka1199
19. okt 2012

@janusha33 nepozeram ten serial o tortach, len ja nejako potrebujem nieco robit, skusala som hackovat, teraz torty, uz ma napadlo, ci by som neskusila malovat obrazy 😀 😀 😀 , neviem co sa so mnou deje a to som doma len pol roka 🙂

katkamiki
19. okt 2012

@lunnka tak vy ste riadne sikulky 🙂 Parada 🙂 No my si na toto este pockame, nas je dostatocne lenivy 🙂 drzkajte sa

janusha33
19. okt 2012

@lilianka1199 To zrejme vsetky mamicky na materskej potrebuju nieco robit,je to zrejme pre nas forma nejakeho relaxu alebo coho.http://www.inspiracie.wbl.sk/NAVODY---papi... toto si neskusala?Je to super,ja mam doma dva take kosiky od kamosky

lilianka1199
19. okt 2012

@janusha33 pozerala som, ale ja som nasla navod na kabelku z casopisu 🙂 a fakt pekna, tak som zvedava kedy sa do toho pustim.... 😀

lunnka
19. okt 2012

@katkamiki dakujem, len cumime co vyvadza. mala v nedelu 5 mesiacov a vtedy nam to vsetko prvykrat predviedla 🙂 zato vecerne zaspavanie sa posuva a posuva.. vy inak ako? zdravi ste?

petra1209
19. okt 2012

tak sme dnes objavili prvý biely kopček v ústach 🙂

janusha33
19. okt 2012

@petra1209 My mame take dve ciarocky biele,pediater v utorok povedal ze zubky kazdu hcvilu sa ukazu,uz len nech vylezu,uz ma aj stolicu taku makksiu ale hnaca to este nie je,teplotky stale take 37,3-37,5,mrzuty,podrazdeny,nervozny obcas,len teraz nejak menej slinta,doteraz sintal jak bernardin a dnes dajak pomenej ako sledujem a keby mohol tak by si aj rucky rozcmulal

petra1209
19. okt 2012

@janusha33 no aj ten náš je riadne mrzutý už nech to čo najrýchlejšie vylezie

petra1209
19. okt 2012

Takto ja už parádne sedím 🙂

katkamiki
19. okt 2012

@lunnka no ste a riadne sikovnicky 🙂 my budeme mat az buduci stvrtok 5 mesiacov, ale to urcite nas nedokaze, este nervaci ked je na bruchu, takze uvidime 🙂 ale inak sme ok, uz nam vysiel jeden zubok ale celkom to zvladol. Kedy idete k doktorke? My ideme az 28.11 to uz bude mat maly po pol roku, tak neviem ci nezacnem skor s prikrmami, uvidime 🙂 drzkajte sa 🙂

pokito
19. okt 2012

@janusha33 naaaaaaaaaaaaaaaaadherny je 🙂

pokito
19. okt 2012

@petra1209 sikulko a fesaaak 😀

michalienka25
20. okt 2012

@petra1209 fakt je nadherny chalanisko jeden!a ako krasne si uz sedi!to ta moja opica sa este ani neotaca, o sedeni ani nehovorim... 🙂

michalienka25
20. okt 2012

kočky, jedna otazocka. kojim a prikrmujem - zeleninkou, obcas masko. dnes sa mi mala vykakala, a bolo to zelenej farby. takej bledej zelenej farby. je to normalne, ci mam zas stresovat? 🙄

tiuska77
20. okt 2012

My sa najnovšie takto vozíme 😀

tinci
20. okt 2012

chutnučká je aspoň ma lepsi prehlad co sa deje okolo 😉 inak aj my mame tuto bundicku a velmi rada jejju davam.
Nasa zase zacala neskutocne reagovat na starsiu sestricku, ked tancuje a spieva tak sa doslova nahlas rehoce, vyhladava ju pohladom a najlepsie je, ze sa takto smeje aj ked Pajka place, nakoniec jej plac prejde do smiechu a smejeme sa vsetci 😀