Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@lilianka1199 Jeeeej ta je krasna.Si sa inspirovala relaciou Najlepsie torty?Upiect tortu nie je problem ale urobit z nej umelecke diele je uz nieco ine.Aj suseda pecie torty a tiez samouk a ma z toho celkom dobry biznis.
my uz skusame na styri 🙂 dviha ritku aj hrudnik s bruskom a pohupuje sa tak dopredu-dozadu; prevaluje sa brusko- chrbatik. uz bude musiet byvat asi len na zemi ..
@janusha33 nepozeram ten serial o tortach, len ja nejako potrebujem nieco robit, skusala som hackovat, teraz torty, uz ma napadlo, ci by som neskusila malovat obrazy 😀 😀 😀 , neviem co sa so mnou deje a to som doma len pol roka 🙂
@lilianka1199 To zrejme vsetky mamicky na materskej potrebuju nieco robit,je to zrejme pre nas forma nejakeho relaxu alebo coho.http://www.inspiracie.wbl.sk/NAVODY---papi... toto si neskusala?Je to super,ja mam doma dva take kosiky od kamosky
@janusha33 pozerala som, ale ja som nasla navod na kabelku z casopisu 🙂 a fakt pekna, tak som zvedava kedy sa do toho pustim.... 😀
tak sme dnes objavili prvý biely kopček v ústach 🙂
@petra1209 My mame take dve ciarocky biele,pediater v utorok povedal ze zubky kazdu hcvilu sa ukazu,uz len nech vylezu,uz ma aj stolicu taku makksiu ale hnaca to este nie je,teplotky stale take 37,3-37,5,mrzuty,podrazdeny,nervozny obcas,len teraz nejak menej slinta,doteraz sintal jak bernardin a dnes dajak pomenej ako sledujem a keby mohol tak by si aj rucky rozcmulal
@lunnka no ste a riadne sikovnicky 🙂 my budeme mat az buduci stvrtok 5 mesiacov, ale to urcite nas nedokaze, este nervaci ked je na bruchu, takze uvidime 🙂 ale inak sme ok, uz nam vysiel jeden zubok ale celkom to zvladol. Kedy idete k doktorke? My ideme az 28.11 to uz bude mat maly po pol roku, tak neviem ci nezacnem skor s prikrmami, uvidime 🙂 drzkajte sa 🙂
@suzan1111 napr. takto: http://static0.asmira.com/photo/78/27978/articl... 😀
@petra1209 fakt je nadherny chalanisko jeden!a ako krasne si uz sedi!to ta moja opica sa este ani neotaca, o sedeni ani nehovorim... 🙂
kočky, jedna otazocka. kojim a prikrmujem - zeleninkou, obcas masko. dnes sa mi mala vykakala, a bolo to zelenej farby. takej bledej zelenej farby. je to normalne, ci mam zas stresovat? 🙄
chutnučká je aspoň ma lepsi prehlad co sa deje okolo 😉 inak aj my mame tuto bundicku a velmi rada jejju davam.
Nasa zase zacala neskutocne reagovat na starsiu sestricku, ked tancuje a spieva tak sa doslova nahlas rehoce, vyhladava ju pohladom a najlepsie je, ze sa takto smeje aj ked Pajka place, nakoniec jej plac prejde do smiechu a smejeme sa vsetci 😀

@tiuska77 Hej ja som rada ze som zacala skor s prikrmom,zatial nemal s nicim problem akurat zo zaciatku s kakanim ale to som mozno len ja mala ten pocit,lebo som bola zvyknuta ze kaka kazdy den.A teraz nekaka kazdy den.Teraz napriklad nekakal dva dni a ked sme vcera prisli na ortopediu s nozickami,zakon schvalnosti Risko dokakany jak dabel.Ale ta co ja za to nemozem,som ho poutierala a hotovo.Este dobre ze nezacal kakat ked mu doktor robil ultrazvuk 😀 .Teraz je uz aj kakanie uplne v pohode.