icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lilianka1199
27. okt 2012

@oxiba to ma nenapadlo 😅 , tak som myslela, ze to je najmensie zlo, ved to aj papame, ale tak bolo to strasne 😀 😀 😀

oxiba
27. okt 2012

@lilianka1199 a zislo to, ci je este stale smolko?

lilianka1199
27. okt 2012

@oxiba tak z tvare som to dala dole hned,ale ruka bola modra trochu dlhsie, uz to je len pod nechtami....

oxiba
27. okt 2012

@lilianka1199 viem si zivo predstavit tvoje zdesenie 🙂 neboj este bude vela krusnych chvil, mne Petko zjedol Labelo a nic sa mu nestalo😉

svetlusska
27. okt 2012

@oxiba hmmm zo studeneho vina no skusim lebo on to tam tiez ma ked sa ti podari teda 🙂

svetlusska
27. okt 2012

@oxiba noo veru hruza dufam ze to skoro prejde lebo ma picne :(

lunnka
28. okt 2012

@oxiba ahoj, nie som, prednasku nam robil v ZA

janusha33
28. okt 2012

No baby ako znasaju vasi drobci tu zmenu casu?Na Riskovi to je viditelne...cely den je umrncany a stale rozmyslam kolko je vlastne prenho hodin....aj teraz je 16 hodin a uz je umraucany a on o 17 chodil spat a teraz je sice iba 16 ale on ma uz 17.Boooze to nechcem vediet co bude vecer a aj ked pojde skor spat tak ano bude tym padom skor hore.No to bude huste.

suzan1111
28. okt 2012

caute kocky,dlhsie som tu nebola,lebo ako dokoncujeme domcek tak je toho na nas vela,nestiham..chcela som sa spytat co by ste mi poradili pre malinkeho ked ma zapalene hrdielko..tak chrapci a ani nechce velmi plakat, niekedy papa a potom sa rozplace..je nejaky sirupcek alebo nieco??? 😕 ☹

svetlusska
28. okt 2012

@janusha33 noo nas to znasa katastrofalne, ako vravis cely den je umrcany a teraz vecer nevedel co zo sebou bolo 6 hodin vecer ale u neho 7 a on uz sa vtedy kupe a spinkat tak hotovo....a k tomu sopliky a zubky a mame postarane :(

michalienka25
28. okt 2012

@janusha33 no ja som sa toho strasne obavala, kedze moja mala uz o siestej povodneho casu lezala na spanie, ze ako to dnes uhram...ale boli sme dnes na navsteve, a isli sme odtial o piatej (cize o siestej), a kym sme prisli,kym som jej dala papat, prezliekla ju, pohrala sa s nou, bolo sest. tak som to pekne natiahla, a asi sa mi podarilo ju nasmerovat na novy cas...ale je to riadna hovadina, ved doobeda som jej dala namiesto cicika tuhu stravu, som bola tiez z toho domylena, rezim doprehadzovany...tak snad zajtra to uz bude ok. Drzim palce, aby sa to aj vam podarilo 😵

janusha33
28. okt 2012

@michalienka25 No nas teraz vymysla lebo teraz je uz prenho v podstate takmer osem hodin co uz davno spi ale on nevie zaspat teraz..Tak uz ej aj podrazdeny tak idem znova skusit mu dat prsnik a snad uz teraz zaspi kedze je sedem hodin a o siedmej on chodil spat.Mozno sa nasmeroval aj sam. 🙂

petra1209
28. okt 2012

Tak u nás prebehla zmena času celkom v pohode. Ráno vstal o 6 pol hodinky si pohundral v postieľke potom sa napapal od 8 spal do 10, na obed sa napraskal a spal od 12 do 14:30 a poobede ešte zdriemol hodinku vonku v kočíku a teraz išiel spať pekne o pol 8, dúfam, že v noci bude dobre spať 🙂

milacik0106
28. okt 2012

@lilianka1199 ahoj Lilianka ... ty máš Brio kočík ... už ste v športiaku alebo ešte vo vaničke? Ja mám dojem, že kvôli fusaku sa do vane nevojde môj chrústik .. ďakujem 😉

lilianka1199
28. okt 2012

@milacik0106 Ahoj, ja som skusala aj jedno aj druhe, moj drobec ma uz 8kg a vo vanicke sa mu uz moc nepaci a vo fusaku je tam tak natesno, ale zase rychlo zaspinka a ked som bola na prechadzke v sportaku, tak sa zosuval a kedze nejde uplne do lahu, tak sa mi zdalo, ze je to take nepohodlne, kedze stale viac v kociku spinka ako pozera....Takze to mam tak, ze mam poruke obe casti a raz sme tak a raz tak, ked viem, ze budeme dlho, tak stale radsej vanicka, ale uz maximalne mesiac 😉

bambulla
28. okt 2012

@svetlusska aj nam zabral ten Sinupret ,aj cebion sme davali. a este echineaceu su to homeopatika tiez mame take vodove sopliky od rana a zajtra nas caka druhe ockovanie uvidime co povie ci nas zaockuje alebo pocka najradsej by som bola keby mame uz potom ale co uz 😒 uvidime co bude zajtra na poradni

milacik0106
28. okt 2012

@lilianka1199 a máš originál fusak Brio alebo iný?

svetlusska
28. okt 2012

@bambulla tak me sme z vodovych presli na troch hustejsie a maly jak vidi odsavacku a pocuje vysavac ta koniec...nech uz je potom...

zlobinka
28. okt 2012

juj tak aj nas tie sopliky neminuli..muz chory,ja som chora a mala uz tiez..mame nadchu, chytene hrdlo a drobcek to od nas chytil,dnes chudatko revala,lebo mala sopliky..odsavacku ked vidi..hystericky reve,lebo to neznasa...dala som hej libenar do nosteka,zvysili sme hej matrac a zajtra s nou pobezim k doktorovi..chudatko moje...

svetlusska
28. okt 2012

@janusha33 a este som zabudla dneska vobec nechce papkat prkrm co inokedy sa nevie dojest...

zlobinka
28. okt 2012

@janusha33 no ja som este kasu nedavala,ale mne doktor medzi recou hovoril,ze tu kasu od 4.mesiaca a dat umele mlieko alebo materske do toho,ale mam od hami kasu a tam sa pise,ze len s vodou..len to sme sa skor bavili o prikrmoch a mala potom zacala mrnkat,tak neviem ci som ho dobre pocula....skusim sa o este popytat....ty myslis detsku krupicu?

lilianka1199
28. okt 2012

@milacik0106 mam original brio, ale mam aj lodger bunker, zatial sme v lodger a ten tam este ako-tak ok 🙂

zlobinka
28. okt 2012

@svetlusska nasa tiez papa ale iba mrkvicku zatial a dva dni za sebou nechcela,potom zase papala..asi nemala chut alebo co...

milacik0106
28. okt 2012

@lilianka1199 ja mám Emitex - tak vyskúšam .. vďaka .. 😉

svetlusska
28. okt 2012

@zlobinka no je to dost mozne, zrejme nemal chut

petra1209
29. okt 2012

Tak náš drobec spal od 20:00 do 05:00 bez prestávky 🙂 Asi ta ryžová kaša zabrala 🙂 🙂 🙂

svetlusska
29. okt 2012

@petra1209 vaaav klobuk dole 😉

janusha33
29. okt 2012

@zlobinka Nie ja som myslela kukuricnu krupicu.Ale tiez davam tu od hami s vodou co sa rozraba.Kukuricna sa da aj s vodou aj s mliekom ale s vodou je to vraj kentus tak pockame kym bude pit aj obycajne mlieko a potom budeme robit aj taku.

jagu81
29. okt 2012

@petra1209 my už spinkáme od cca 19 do cca 6 každú noc 🙂 ale to už sa nekojíme vyše 3 mesiacov 😒

svetlusska
29. okt 2012

juu tesim dneska fusak dorazil a mozem ho vyskusat :D len jedna chybicka krasy nevojde sa mi do kocika uplne cely ale tak to poriesime a hlavne maly by sa mi tam inac nevosiel kebyze je kratsi :(