icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

katkamiki
11. nov 2012

@svetlusska aha, dakujem pekne, to som nevedela, ze aj take su, no musim to popozerat, ale mas pravdu, ked este nevedia sediet, tak by to nebolo moc dobre, keby som ho do toho nutila 🙂 Dakujem

svetlusska
11. nov 2012

akoze toto svet nevidel, napisala som koment k jednej otazke a hned nato mi napisala jedna rozhorcena mamicka ze co sa navazam do inych, ze mam vyjadrit svoj nazor a nie navazat sa..tak ja sa navazama ona si da tu namahu aby mi napisala takuto spravu, akoze nech sa zamysli co pise..konkretne ju rozculilo to ze som napisala ze nerozumiem tomu ako moze niekto odstavit 3 mesacne dieta od nocneho krmenia? toto ju rozculilo ale mozem ja zato ze tomu nerozumiem.... 😨

alijaska
11. nov 2012

@katkamiki ja to budem tiez riesit o chvilku pretoze mala mi nechce byt uz vo vajicku a ani tam uz nevychadza ale urcite kupim 0-18kg take som mala aj pri starsich dcerkach. a potom uz deticky tak rychlo nerastu.

petra1209
11. nov 2012

Tak sme prešli na Bebu 2 na večer z nej robím kukuričnú alebo ryžovú kašičku a malý spinká jak hodiny už vyše týždňa od 8:00-04.30h no super 🙂

tinci
11. nov 2012

@svetlusska tak tomu by som ani ja nerozumela, my sa urcite budeme v noci krmit dokedy budem kojit, to by som teda tiez chcela vysvetlenie...jednoducho si to netreba pripustat, ja si v takychto chvilkach poviem "pro hlupaka kazdy hloupy".

svetlusska
11. nov 2012

@tinci tak pravdu povediac ja si to ani inac predstavit neviem, :D uz som si na to normalne zvykla 🙂

janusha33
12. nov 2012

@janja2502 Ja uz tiez zacinam zvazovat biely jogurt.....ved uz pomalicky aj bdue moct....pribinacika a dracika velmi este nie lebo tam je tvaroh a ten je tazsie stravitelny....no a jogurty budeme vylucne slovenske som si povedala.....sabinovske su super mnam...

janusha33
12. nov 2012

@svetlusska No ja tomu tiez nerozumiem tak pokial mam mlieko tak preco by som mu nedala aj v ncoi cicnut?preto aby som sa ja vyspala?ved nevstavam do prace.....aj ked som niekedy potom cez den ako matoha ale sa ked spinka maly pospim si aj ja....ved prach na polickach mi neutecie,spinave pradlo z kosa tiez nie,vyprate tiez nie....a vsetko toto mozem porobit ked si oddychnem.....ale zeby som ja mala maleho odstavit od nocneho krmenia.....sak to by aj pre mna bolo zle....

janusha33
12. nov 2012

@katkamiki My mame od brata pozicane romer vajicko,je do 13 kg takze nam este chvilku posluzi ale ked ho teraz naobliekam tak tiez len tak tak ho tam nasukam....ale predpokladam ze na jar uz budeme kupovat vacsiu a to by som chcela tiez taku romer kupit,hoc nie uplne novu ale aj z bazaru by nam stacila.....alebo uvidim ako bratovim detom bdue treba ale oni teraz kupovali chlapcom nove takze tak skoro im nebude treba.

svetlusska
12. nov 2012

@janusha33 no ved to ze do prace nechodim, a maly je maly len raz a okrem toho ze si 15 min pocuca a spi dalej je dobre aj pre mna lebo sa mi aspon prsia nenalivaju velmi

katkamiki
12. nov 2012

@janusha33 no ja chcem tiez romer, ale moje vajicko je len do 9 kg alebo 9 mesiacov, ale kedze moj ma uz vyse 9 kil, musim mu nieco vymysliet.

svetlusska
12. nov 2012

@katkamiki mna len stve jedna vec ze su hrozne drahe tie autosedacky nato ze my napr.pouzivame len ked idem k rodicom alebo do skoly

janusha33
12. nov 2012

@svetlusska No ved my tiez.....preto sme boli radi ked nam vajicko pozical brat....a preto chcem tu druhu uz kupit nejaku taku ktora bude na dlhsie,velmi dlhsie.....alebo ju potom mozno strelim......sice nie,my chceme este jedno babo,takze az po nom.Muzova sestra sice ma jednu sedacku ale ta je taka brudna lebo ju nevycisti,detiska ju zbrudia bo furt v nej daco jedia.....takze tu nechcem.....aj kocik nam nukala svoj,ze po dvoch detoch a vyzeral jak po piatich,brudny zniceny....takze sedacku od nej urcite nechcem.

svetlusska
12. nov 2012

@janusha33 noo tak to je teda...ja by som sa hanbila s takym kocikom chodit a zvlast ked sa to da vycistit..no my tiez chceme druhe tak preto som poriesila novu lebo co som kukala tu na mb tak niektoe boli fajn ale tak niektoe huza

janusha33
12. nov 2012

@svetlusska Ma jedno stastie ze kocik jej uz netreba,preto ho nukala nam ale na to ze je po dvoch detoch je velmi zniceny.My sme kupili kocik z bazaru a je tiez po doch detoch ale vyzera velmi dobre.

alohim
12. nov 2012

@svetlusska @tiuska77 Puzzle sme dostali, musím sa opýtať švagrovcov.

Od soboty skúšame mrkvičku a zatiaľ nám nechutí, včera síce zjedol úspešne 4 lyžičky a dnes 3 lyžičky no tie vygrckal. Snáď si rýchlo zvykne 🙂 Včera sme skúšali dať na večer i ryžovú kašičku, no zmohol sa na 3 lyžičky pri ktorých vraštil čelo a zvyšok s radosťou dojedol manžel 😀 Nie je kašička skoro? Moja mama, že už mu mám dať kašu s lepkom a hneď by mu chcela všetko naraz dať, i kašu, i ovocie, polievku. Radšej však na to pôjdem pomaly, veď nad všetkým vraští čelo 😀

katkamiki
12. nov 2012

@svetlusska no to mas pravdu, ani mi ju nevyuzivame moc casto :( asi pozriem aj bazar.

janusha33
12. nov 2012

@alohim Ja som s kasou zacala az po ovoci.....ovocie by malo ist zhruba mesiac po zelenine a medzi tym mu zarad lepok,mozes mu dopoludnia dat troska rohlika nech olizuje.Lepok by sa mal zaradit medzi ukoncenym 4.a 7.mesiacom.

alohim
12. nov 2012

@janusha33 diky za tip..tak jasne, nic nechcem unahlit - kasicku som mu chcela dat na dokrmenie lebo mam pocit ze je viac hladny a papa cez den castejsie, i v noci.

janusha33
12. nov 2012

@alohim Ja ked som zacinala prikrmovat tak som davala najprv iba zeleninku na obed ale potom som ho este dokojila,potom som pridala ovocie popoludni ked vstal ale prsnika sa odmietal vzdat tak som pomedzito aj kojila a ked som mala pocit ze vecer sa mi casto budi ze mu nestaci moje mliecko na veceru tak som zacala s kasickou(kupujem z Tesca Hami,chcela som si doma varit ale bojim sa ze ryzova by ho zapchala co dostat u nas kukuricnu krupicu tak mi mama hovorila ze z tej nebude dobre,ze to sa velmi dlho vari a pridava sa tam aj mlieko,tak som to vzdala a kupujem a chuti mu) a potom ked ide spinkat tak mu dam este prsnik kedze zaspavame s prsnikom lebo cumel odmieta.Teraz zvazujem ze co na desiatu ale asi pockam este tento mesiac a zacnem na desiatu nejaky biely jogurtik.

zlobinka
12. nov 2012

babenky velmi dobra stranka kde sa da kupit autosedacka je velkoobchod-kojenecke obleceni..treba tam len zaregistrovat zivnostnika a podmienka je nakupit viac ako za 120eur maju tam rozne veci inak tato sedacka vychadza 47 eur http://velkoobchod.kojenecke-obleceni.eu/zbozi/... ak sa to niekomu hodi....mozno ak by sa dohodlo viac mamiciek...ak mate zaujem pozriem vam aj ine ceny...nakolko sa ukazu po zaregistrovani...

kika7786
12. nov 2012

@michalienka25 Miška ani Lucaskovi sa nejak nechce. čítam tu pokroky detičiek a rozmýšlam šak drobček sa ešte riedane ani nepretočí, nožičky si začal až dnes obzerať a dočahovať, zúbky nič, tak ja tiež neviem, asi to bude tým dátumom 🙂 ... ale všetko dobehneme.

michalienka25
12. nov 2012

@kika7786 Ahoj Kristínka, to vážne?No asi bol vtedy fakt nejaký divný den, rodili sa "lenivé" detičky 🙂 .

kika7786
12. nov 2012

@michalienka25 .... lenoškovia 🙂

kika7786
12. nov 2012

mamičky bola som u lekára minulý štvrtok / už pred tým týždeň tiež/ drobček tak chrapľavo dýcha- vraj angína, tak sa liečime- Fenistil, ale čo ma dorazili doc mi povedal budúci týždeň už prídte na očkovanie, nevadí ak bude ešte chorý, ak nemá teploty treba očkovať - teda tento týždeň máme ísť, ale stále tak chrapčí, nejdem mám strach, ale každý doc má iný názor na očkovanie na príkrmy/ od 4 mi kázal dávať kašu, nezačínať zeleninou- ešte sme vôbec nezačali/, kto sa má v tom potom vyznať čo je najlepšie.

svetlusska
12. nov 2012

@kika7786 hmmm no neviem ja by som asi nedala ockovat ak by chrapcal....normalne by som mu povedala ze ho dam zaockovat az ked bude zdravi....

kika7786
12. nov 2012

@svetlusska tak aj urobím.
....inak neviete poradiť ako mu môžem pomôcť, mám pocit že mu nejak ten Fenistil nezaberá

danielka1982
12. nov 2012

@kika7786 my sme mali ísť na očkovanie ešte 17.10 ale stále sa ten termín posúval,raz bola poštípaná od komára,raz malá pokašliavala,a teraz naposledy sa to posunulo lebo mala mierne zaparený zadoček...Ale už aj doktorka hovorí,že je najvyšší čas očkovať tak dúfam,že to teraz vo štvrtok vyjde...

danielka1982
12. nov 2012

@kika7786 my sme dávali mucosolvan junior na radu doktorky a prešlo za dva dni.

kika7786
12. nov 2012

@danielka1982 fakt, tak to skusim teda, ten je asi aj bez receptu. moc ďakujem