icon

Pôrod v máji 2014

emilia25
18. aug 2013

ahojte este som tu teda tuto temu nevidela tak dufam ze pomaly sa to tu bude zaplnat krasnymi tehulkami.

jankaferancova
24. sep 2013

@marfuska87 moja,no na zaciatku tehotenstva vzdy,aby dr.vedel aka je hodnota a potom sa to sleduje ci pekne stupa,hodnoty HcG vedia vela napovedat,ci sa dobre tehu vyvija a pod. tu si pozri link s hodnotami.Berie sa krv zo zily
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

martinkastanko
24. sep 2013

@isabellaa aj ja prosím pridať do súkromnej témy.

martinasenajova
24. sep 2013

čaute májové maminky. ja mám predbežný termín 5.5. ale myslím si že to bude neskôr , tak sa pridávam už oficiálne s májovkám . 🙂 zbežne som čítala čo píšete a všetkým ktoré sú ešte len v očakávaní držím palce najviac na svete!!!! 🙂

lutsine
25. sep 2013

ahojte,aj ja prosim o pridanie do sukromky,dakujem

zuzkamilko
25. sep 2013

@isabellaa ahojte,aj my cakame babatko v maji,prosim o pridanie do sukromnej skupiny,dakujem 🙂

evelinx
25. sep 2013

Ahojte, pridavam sa k vam. Posledna MS bola 11. augusta, 16. septembra som bola u lekara, lebo mi vysli pozitivne testy, no ten tam zatial nic nevidel, iba zvysenu sliznicu a objednal ma na 1. oktobra. Testy mam vsak stale krasne pozitivne. Ak to potvrdi lekar, vychadza to na maj... 🙂

evelinx
25. sep 2013

@isabellaa prosim taktiez pridat 🙂

hawajcanka
25. sep 2013

Ahojte...pridavam sa k vam dievcence ak mozem

hanical
27. sep 2013

ahojte, prosim o pridanie k Vam ...termin 1.5...;) dakujem

cucu2
28. sep 2013

@isabellaa aj ja poprosim pridat su sukromnej skupiny, som v 10tt

dulkagabulka
28. sep 2013

Pozývam vás vo štvrtok 23.10.2013 o 20,00 hod. do Kvapky na Slnečnej 32 v Trnave v rámci kurzu rodičovstva, na prednPozývam vás vo štvrtok 23.10.2013 o 20,00 hod. do Kvapky na Slnečnej 32 v Trnave v rámci kurzu rodičovstva, na prednášku o úľavových nemedikamentóznych technikách pri pôrode s certifikovanou dulou, certifikovanou laktačnou poradkyňou a predsedníčkou OZ Ženské kruhy v jednej osobe-teda so mnou emoticon . Oteckovia sú vítaní a majú vstup zdarma. Budeme sa rozprávať aj o prirodzenom pôrode, dojčení, bodningu, poradím, ako ho dosiahnuť v pôrodnici, tiež vzťahovej výchove a iných zaujímavých témach.
v prípade záujmu napíšte na zenskekruhy.oz@gmail.com

martinasenajova
29. sep 2013

prosím o pridanie do súkromky 😎 9. máme další ultrazvuk, teraz by sme mali byť v 8tt

brezkicka
30. sep 2013

@isabellaa možeš ma prosim pridat do sukromnej skupiny 😉

mischelin
30. sep 2013

baby, co je s to sukromkou?stake ziadna odpoved,ste tam?

suncana
30. sep 2013

@mischelin sukromka funguje, skus este raz napisat @isabellaa mozno ta prehliadla, alebo pockaj chvilku nie je kazdy den na nete 😉

dulkagabulka
1. okt 2013

žienky, teším sa na vás vo štvrtok 3.10.2013 o 20,00 v Kvapke na Slnečnej ulici v Trnave.. preberieme úľavové nemedikamentózne techniky k pôrodu 😉 , oteckovia sú vítaní a majú vstup zadarmo..

evamaria1
2. okt 2013

Ahojte, tak už aj ja patrím medzi vás 🙂, termín mám koncom mája, mohla by som sa aj ja dostať do súkromnej skupiny? Ďakujem

evamaria1
2. okt 2013

@isabellaa Ahoj, prosím ťa môžeš ma zaradiť do súkromnej témy, termín mám koncom mája. Ďakujem

evamaria1
2. okt 2013

@alchemilkazltozelena Ahoj, aj ja mám termín 30. mája a tiež som chcela rodiť v máji, tak dúfam, že nám ten termín vyjde, teším sa s tebou 🙂

michala33
2. okt 2013

ahoj aj ja sa k vam pridavam ..termin mam 26 maja ,ako sa pridam k vam do skupiny?

janulik72
3. okt 2013

@isabellaa ahoj aj ja by som poprosila o zaradenie do skupinky medzi vás 🙂

cvikla969
3. okt 2013

fuuu je vas tu dost 🙂 aj ja sa rada pridam k majovkam..

livia1
3. okt 2013

@zuzkamilko Ahoj mám pocit, že mi sme spolu boli aj v augustovkách 2009. Vyzerá to tak že sa opäť stretávame. 10.10 idem ku doktorke aby potvrdila akciu srdiečka, ak bude všetko v poriadku dnes by som mala byť 5+7tt.

livia1
3. okt 2013

Ahojte takže ak môžem pridám sa k vám k Májovkám, termín by sme mali mať 29.5.

livia1
3. okt 2013

@isabellaa
Ahoj môžem poprosiť pridať do skupiny? Dakujem

monstos
4. okt 2013

@isabellaa aj ja poprosim pridat do sukromky

suncana
4. okt 2013

@michala33 napis spravu @isabellaa a ona ta prida 😉

ica86
5. okt 2013