icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

majoslava
30. máj 2011

@mysti jeee super... som rada že je všetko OK 🙂 🙂

majoslava
30. máj 2011

@danka89 ahoj idem do KE lebo som mala zlé výsledky triple testu... bola som na genetike v LC pri takej nepríjemnej doktorke a odmietla som amino test... v KE je odborník na vrodené chyby tak mi to doktor vybavil 🙂

majoslava
30. máj 2011

@eviiinka ďakujem 🙂) aj ja Vám gratulujem 🙂 konečne už môžem kupovať vecičky 🙂

mysti
30. máj 2011

@majoslava ahoj Majka a kedy ides do KE? V LC si bola u Kvasnicovej? Dufam, ze Ti vsetko dobre dopadne
🙂

luci66
30. máj 2011

@lianka7 Aj ja mam triple az 6.6 uz odratavam kazdy den, nech uz viem, ci je vsetko ok. Stale sa ukludnujem tym,ze NT screening bol v poriadku tak snad aj toto tak dopadne.

sranda
30. máj 2011

@micicka Mici mam 37...nie som ten typ, zeby som bola zo vsetkeho pototo, ale takto je to istota, cakame druhe bejby a za tych 5 rokov mam toho tolko napocuvaneho napozeraneho...vlastne sa to samo lepi na kazdeho kto ma dieta...ze radsej idem a budem mat istotu, viem ze je to riziko, ale riziko je aj ked sadnem do auta, alebo lietadla. Myslim pozitivne a verim dr. A v zivote sa mi potvrdilo, ze ked som si nieco dopredu pripravila, tak ma to nikdy nedobehlo. Su to skusenosti a taaaak. Hodinku si polezim jdu dom 🙂 . Paa

sranda
30. máj 2011

@trinka Nešla? ja sa nebojim, robim to pre svoju istotu...mam na to vek a krv nevie u mna na stopero potvrdit vsetko...ja viem ze z amnio sa neda zistit napr. autizmus, alebo slepota....Apropo, dnes to robia ako na beziacom pase a idem k dr. ktory ma vyamniocentezovane ruky.

sranda
30. máj 2011

@mymimi Fiiiha tak to by si dost riskovala, lebo ja po postihnutom dieťati vôôôbec netužim. Zajtra budem vediet kedy idem. ked bude vsetko o.k. napisem sem.

sranda
30. máj 2011

Uf baby a s menami to je u nas sodoma-gomora. Chlapec je jasný, ale dievča? to je katastrofa. Uz rozmyslam, ze radsej nech je to chlapec a bude pokoj aj s menom. Mne sa pačia niektoré dievč. mena ale tych je milion....

lolinkamaminka
30. máj 2011

@eviiinka nie nepracujem momentalne, som nezamestnana ale uz si ani nehladam, budem robit drahemu asistentku, takze v podstate budem pracovat az kym neporodim 🙂 my sme vybrali to meno lebo sa hodi k priezvisku, je to take ako keby ruske..ale koniec-koncov, zatial sa hovori u nas len o dievcatku, takze chlapcenske mena isli zatial celkovo do uzadia 🙂 u nas je to s tym vytlacanim z postele naopak 🙂 keby sme nemali postel medzi stenami tak sa kazde rano zobudim na zemi 😀 co sa tyka spanku, spim sice malo (lebo vela cikam 😝 ) ale odkedy som tehotna sa mi kazdu noc nieco sniva.. stale mam sny a vzdy si ich pamatam a inokedy sa mi tak casto nesnivalo...dokonca mi drahy hovoril ze casto rozpravam alebo sa smejem zo spanku..ty nemas podobny problem?

majoslava
30. máj 2011

@mysti ahoj pred týždnom som u nej bola.... doktor ma objednal na 9.6. do KE... teraz v piatok idem do poradni tak mi všetko nachystá 🙂 verím že všetko bude OK... tým testom sa nedá veriť, prečítala som si o tom strašne veľa článkov 🙂

danka89
30. máj 2011

@majoslava ahá...no aj ja držím palce nech to dobre dopadne v KE ...teraz sa aj ja bojím...mna to čaka budúci týždeň..tie testy
@mysti tak to je milé 🙂 aj moj mm má priezvisko na 4 písmenka...

majoslava
30. máj 2011

@danka89 neboj 🙂 všetko bude OK

eviiinka
30. máj 2011

@majoslava teším sa 😀

eviiinka
30. máj 2011

@lolinkamaminka presne ako píšeš, pokial som nebola tehotná veľa snov som si nepametala, teraz sa mi sníva skoro každu noc niečo a vždy si to pametám 🙂 no mne sa drahý smeje, može si lahnut hocijako ja si vždy najdem sposob ako ho vytlačiť ☹ ale je zlatýýý, ked sa ráno zobudím skor a najdem ho spať na takom kusočku malinkom, tak sa ho vždy opýtam prečo ma nezobudil alebo neposunul, tak mi povei, že ma nechce zobudiť lebo teraz je doležité, ba som sa ja s drobcom vyspala dobre 🙂

danka89
30. máj 2011

@majoslava presne tak...všetko bude v poriadku 🙂 ...nesmieme mysliet hned na zle ..lebo si to privolávame...Budem čakat na dobre správičky 🙂 🙂

majoslava
30. máj 2011

@danka89 presne tak 😀

majoslava
30. máj 2011

@danka89 už som si začala užívať tehotenstvo 🙂 načo sa trápiť 🙂 doma sa kus nudím ale čo už.... musím oddychovať teraz 😎 lebo pri bieťatku si to nebudem môcť dovoliť 😀

janap24
30. máj 2011

@majoslava Ahoj ides k Dr. Dankovcikovi? On je fakt dobry odbornik. Prajem vela vela stastia alen same dobre spravy. Ja som tam tiez bola ked som mala zle AFP testy..a teraz ked cakame babo sme tam boli na UTZ uz v 13 tyzdni vsetko nam krasne ukazal a vysvetlil..Ja som vravela ze k inemu na tie hlavne ultrazvuky nepojdem uz nas aj objednali na ten v 20tt. Tak este raz drzim prsty.

trinka
30. máj 2011

@sranda no, ja by som sa bala viac komplikacii. A ak by mi aj niečo zistili tak potom co? No neviem...
Ale každopádne ti budem držať palce, hlavne nech to dopadne na 100% a bez komplikácii. 😉 😉 😉

majoslava
30. máj 2011

@janap24 ďakujem 🙂 ano ku nemu 🙂 teším sa dúfam, že mi dá nejaké fotečky alebo záznam 🙂

janap24
30. máj 2011

@majoslava Ak bude vsetko ako ma byt urcite ti jednu fotku da..mne dal a ani som nepytala v tom prvotrimestralnom skriningu je jedna foto v cene 🙂 neskor neviem ako to je ale asi rovnako..Vela stastia

majoslava
30. máj 2011

@janap24 ďakujem 🙂

dominika_sk
30. máj 2011

inak baby, sme sa malo snažili, zatial tu nemame ani jednu čo by čakala dvojičky 😀

eviiinka
30. máj 2011

držtre nám zajtra palce, ideme hodiť reč s DR. 🙂 ešte raz ide pozrieť bábetko či je v poriadku a dohodnut sa na tom či treba isť na odber plod.vody alebo nie ☹ tak nám držte palčeky nech netreba, nech je všetko v poriadku ! 🙂

kiribaby
30. máj 2011

Ahojteee, dnes sme boli na 3D - čistá komercia 😒 Som trochu sklamaná a závidím tým šťastným, ktoré sa dočkali ústretového prístupu a záujmu vo všeobecnosti zo strany lekára... V súkromnom centre by som očakávala úplne iný prístup. Nemalo to žiaden diagnostický charakter, morfológia = nula.
Máme fotečky na pamiatku (podarilo sa spraviť 3 ostré, zvyšok machule..). A bohužiaľ bábätko bolo v zlej polohe (videli sme iba od pása nahor), takže to - na čo sme sa najviac tešili, sme sa nedozvedeli....

luseta2000
30. máj 2011

dnes som mala vysledky z triple testu negativne . juchu tesim sa ... 😀

micicka
30. máj 2011

@sranda ahoj 🙂 ja mám 34, preto ma zaujímal tvoj vek a možno aj dôvod. je to tvoje rozhodnutie, nedovolila by som si ho spochybniť, určite to je logické rozhodnutie a založené na určitých informáciách. priznám sa, ja osobne toto všetko nemám detailne naštudované, len ma na všetkých týchto testoch metie to, že aj napriek zlým výsledkom sa narodia zdravé detičky. samozrejme neviem aký je percentuálny podiel správnosti výsledkov.
a s tým rizikom, že sa niečo môže stať máš úplnú pravdu - príchodom na tento svet sa denno denne vystavujeme nejakému riziku, ani sa nedá povedať, že by sme nemohli na ulicu výjsť, pretože aj doma na nás všeličo číha.
veľmi ti prajem, nech všetko dobre dopadne a hlavne, aby boli výsledky na jednotku 🙂

sonitta
30. máj 2011

Ahojte baby, tak pridávame sa k Vám aj my (: Som z Podunajských biskupíc, termín mám 22.11.2011 zatiaľ, predpokladám, že sa to poposúva.. som v 15 tt a už sa teším na moment kedy sa dozviem čo čakáme.. 7.6. idem na druhú poradňu a na odbery.. Prajem Vám dobré výsledky a aby babatka posluchali a krásne rástli.

danka89
30. máj 2011

@sonitta vitaj medzi nami 🙂