icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

celasapremenim
14. aug 2014

ahojte
no tak ved to popozeram, to si potom cez net objednam, zatial ma to netlaci.....casu dost na vsetko este a dakujem za tipy

petkael
14. aug 2014

@martynnka no ale tak nález sa pohol ..tak do konca víkendu to dáš 😉

celasapremenim
14. aug 2014

@martynnka ze styri cm.....drz sa🙂))))

martynnka
autor
14. aug 2014

@celasapremenim pri prvom mi asi vtedy niekedy praskla voda 😀 Ale povedala Ondackova, ze pri druhorodickach to takto moze byt. Ze uz sa stalo, ze aj prenasala jedna a museli jej vyvolat porod pri taktomto naleze 🙂
Nasa mala asi caka, kym sa svagrina vrati v sobotu do BA, aby som aj ja bola bez stresu, co s Misikom 🙂

martynnka
autor
14. aug 2014

jaaaaj a ozaj, ja som sa pytala Ondackovej, ze keby prideme k porodu a mame so sebou synceka a chcela by som a bola by volna izba, ci moze byt chvilu na tej izbe so mnou a muzom, nez si ho dedko vyzdvihne. Tak mi popritom spomenula, ze teda musela by byt volna izba, co napr. ze teraz momentalne je, ale ako bude, ked pridem rodit, to sa nevie. To ja len, ze teraz nemaju az tak plno 🙂

celasapremenim
14. aug 2014

to je super, ze nie je tak plno 🙂 ale ked sa my tu rozrodime tak dovidopo :D:D:D:D
mne sa vcera snazil maly pretocit, ani nejdem popisovat tie tlaky pri tom :D dostal sa do polohy od boku ku boku a do rana bol znovu hore hlavou, naozaj som zvedava na ultrazvuk v sobotu v kochu, co to ako je

celasapremenim
14. aug 2014

baby, po cisarskom reze, ked ma niekto spinalku, ako dlho sa to akoze nemoze zena hybat??? aby nemala bolesti hlavy...? a dufam, ze cloveka polohuju a babatko je pri mne..kym je tam muz aspon a donasaju ho sestricky na dojcenie
ak by som skoncila cr, tak prvy den by sme asi nechali manzela pri mne, nech mozem byt s malym

petkael
14. aug 2014

@martynnka môj brat sa má vrátiť z dovolenky v sobotu a keby bolo treba donesie maminu ..volali mi aj z Chorvátska nech do soboty ešte vydrzime . . Tak som sa smiala , že možno aj do septembra vydržíme :-/ 😀
@celasapremenim noo tak sa pekne snaží malý, možno sa mu to naozaj podarí samému 😉

lucifera12
14. aug 2014

@petkael ja som dnes vybavila aj gyn aj novu pedinu, takze mozno budeme prve dve ambulantne v Kochu 🙂

lucifera12
14. aug 2014

@celasapremenim Ja mam tiez Didymos Indio pevno, aj ellevil Jade pevnu, jednu elasticku. Alpino a mei tai. Ked to po sebe citam, tak si pripadam ako nosiaci maniak 🙂

Ale ono staci, ze si satku zle dotiahla a krpcovi sa tam nemuselo pacit, teba z toho mohol chrbat alebo krize boliet.

Ja budem na zaciatku striedat elasticku a pevnu a kedze pevne mam 2, tak Ti jednu mozem na chvilku aj pozicat, nech vyskusas a ked tak kup az potom. Predsalen, dobra satka je investicia.

Na jar asi predam elasticku a jednu pevnu satku a tie nosice a kupim si Kibi nosic, ak mi bude sediet. Musim u niekoho vyskusat. Ale vraj je vyborny.

A ratam, ze dcerka sa bude dlhsie nosit ako syn... nebude mat inu možnosť. Si neviem predstaviť nahanať ho po uhrisku s kocikom, on ma vrtulu v zadku, teraz ya nim nestihame 🙂

petkael
14. aug 2014

@lucifera12 noo vyzerá to tak 😀

celasapremenim
14. aug 2014

@lucifera12 ja nemam problem s celou chrbticou alebo krizami, ale s krcnou chrbticou
idem ppozerat vsetko, co pises :D dakujem za ponuku, asi by som ju aj veru vyuzila 🙂

lucifera12
14. aug 2014

@celasapremenim kludne sa ozvi do ip a dohodneme sa

celasapremenim
14. aug 2014
lusipe
15. aug 2014

Kocky tak my stale nic...ani to podla mna nevyzera..dnes poobede poradna u Kocha ale myslim ze ma znovu poslu domov...jaj toto prenasanie ma znici🙂

martynnka
autor
15. aug 2014

Tak nic, musim si kupit uz asi piate balenie caju z maliny 😀

@lusipe daj vediet, ako si dopadla 🙂

@lucifera12 k tym satkam a nosicom este 🙂 Predvcerom ma napadla taka vec, ako som vystupovala z auta s malym. Len na postu som rychlo chcela skocit, ze ci budem v tom viazani taka zrucna, ze zaparkujem na ulici, malinku rychlo naviazem do satky a mozeme ist aj s Misikom... Alebo by bol na to vhodnejsi nosic, ked to sa len pripne. Lebo tak posta je vybavena za 5 minut a potom ju zas rozvazovat a ukladat do auta...

celasapremenim
15. aug 2014

@martynnka asi nebudes, ani ja nebudem
ale videla som daco, pockaj vyhladam ti to, v com je dieta asi ako v satke a zda sa mi to pre neviazacky take pohodlnejsie, ale aj tu satku vyskusam
uvidim, ci mi to krcna chrbtica vobec znesie

my sme dost turisti a urcite potom od tristvrte roka budeme riesit profesionalny turisticky nosic, ale to je skor do hor a nevlacim to ja

lucifera12
15. aug 2014

@martynnka tak na taketo rychlovky je naj nosic, ale to az od takych 4 mesiacov. Alebo potom so satkou taky uvaz, ze naviazes na seba doma, ked vybehnes z auta, sdas tm babo, dotiahmnes a ides. Pozri dvojkriz, ten je taky, ze sa takto da. Ja som sa vedela poviazat aj za 30 sek bez toho aby spm satku povlacila po zemi, chce to len cvik 🙂

martynnka
autor
15. aug 2014

@lucifera12 vidis, to je dobry tip, ze naviazem na seba uz doma a dam ju do toho len 🙂 No, bude to chciet prax 🙂 Pozrem ten uvaz 🙂 A od kolkych mesiacov sa ten dvojkriz moze pouzit?

celasapremenim
15. aug 2014

@lucifera12 ty si profik 🙂))ze za tridsat sekund
ale je dobry napad si to dopredu nachystat

lucifera12
15. aug 2014

@martynnka mozes aj hned, len treba riadne utiahnut a vytiahnut satku tak, aby babu hlava nepadala

celasapremenim
15. aug 2014

@lucifera12 ak si posielala link na to moxovanie, neviem to najst
a tie cigy strasne smrrrdiaaa aj nezapalena, my asi budeme musiet ist az na dvor :D:D:D:D

celasapremenim
15. aug 2014

@lusipe ako na poradni????
drzim palce, nech sa ti to co najskor spusti, prenasanie musi byt psychicky narocne, ale nejak sa nastav pozitivne, bude dobre urcite

lucifera12
15. aug 2014

How to turn Breeched Baby - Moxa Stick:

https://www.youtube.com/watch?v=K1jF8f981mA

Smrdi to pekelne. Len vonku to robte, lebo je to peklo 🙂 a potom bud radsej v klude.
A dakujem za tortu, hned sme sa do nej pustili, vyborna 🙂

lusipe
15. aug 2014

@celasapremenim prave sme prisli domov..a nic sa dolu nemeni..lne na monitore som mala vysoky tep malinke a nevedela sa ukludnit...tak mam prist o 20.00 znovu a urobia moňitor..ak sa neznizi tep tak si ma tam nechaju a budu sledovat..inak v utorok na prijem a v stredu budu vyvolavat...ach jaj..tak sa bojim toho tepu..

alexandra2222
15. aug 2014

Dievcata, ja rodim az v oktobri, ale chcem sa spytat , ze vraj maju u kocha teraz natresk. Vela porodov. Je to tak? Zvladaju to tam?

kobolova
15. aug 2014

@alexandra2222 podla mna sa to meni z tyzdna na tyzden... Minuly tyzden mali takto v piatok naraz 6 porodov, dnes som tam bola a nic... ticho, pokoj, klud... Takze zavisi... 😉

celasapremenim
15. aug 2014

@lusipe neboj sa, o osmej uz moze byt vsetko v poriadku
si lahni teraz do spalne a skus dychat tak do brucha nosom pomaly aj vydychuj
musite sa ukludnit
vsetko bude fajn, je dobre, ze ta pozreli a si v dobrych rukach

celasapremenim
15. aug 2014

@lucifera12 sa tesim, ze vam chutilo 🙂 manzel mi ju pred asi dvomi hodkami doniesol domov
inak my sme kecali a on tam trcal 7 minut :D:D
cakam kym doprsi a ideme to urobit na dvor, ja nemam balkonisko

prosim ta este, a to si si moxovala na obe dve strany zaroven, ci ako dlho na jeden prst/??????

lusipe
15. aug 2014

@celasapremenim dakujem velmi pekne za podporu...idem to vyskusat...dam potom vediet 😉