icon

Rodíme v sanatóriu Koch v auguste 2014

martynnka
23. júl 2014

Pripadne v juli, v septembri 🙂 Ktore sa tam mozno stretneme? 🙂 Mozeme si pisat ako prebiehali poradne, u akych lekarov, ci sa chystate niekoho zazmluvnit, pripadne teda, ze uz idete rodit, mozno zistime, ze sme tam niektore sucasne naraz 🙂

O niektorych viem z "Augustoviek 2014" alebo zo skupiny "Porodnica GPN Koch Bratislava", tak som si dovolila vas sem pridat 🙂

@petkael
@jajao
@zdenulkam
@lusipe
@cmelinka06
@michaleja_west
@uhnakova

lucifera12
23. aug 2014

@jajao ved mala vie kedy je jej cas a moze sa to uplne znenazdajky pustit, neboj, dockas sa 🙂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
martynnka
autor
23. aug 2014

@celasapremenim na 1. poschodi som a ty? Dnes v noci tu bol aky klud, len babatka boli pocut. Noc predtym tu vsetko buchalo, trieskalo, stale niekto behal hore-dolu. Ale dnes som aj spala. Normalne ta nasa buchticka zaspala o 23:00, ja o 5:00 hore a ona nic, no o 7:00 som ju uz dala na prsnik, som videla, ze v spanku ho hlada 🙂 Uz si aj poprehltala, trosku uz mlieko zacina 🙂 A kedy by ta mali pustit?

@jajao tak som zvedava ako to bude na poradni zajtra. Mozno to este celkom "fyzicky" nie je na porod nachystane, tvoje telo vie najlepsie co robit 🙂

martynnka
autor
23. aug 2014

@celasapremenim inak ta doktorka, co dnes robila gynekologicku vizitu, ta sa ako vola? Taka starsia, s ciernymi vlasmi?

jajao
23. aug 2014

@lucifera12 ved raz to musi prist 🙂...no som zvedava, ci fakt z nicoho nic

@celasapremenim to je fajn, ze by ta pustili 🙂...super, ze sa tak zotavujes...ako sa ma drobcek?
Chcu ta pustit dnes, ci zajtra?

@martynnka ved hej 🙂, som zvedava na zajtra...malinka zlata, chcela nechat maminku vyspat 😉

Snad stihneme este v auguste 😉, aj ked uz budeme mat pannu.

martynnka
autor
23. aug 2014

@jajao no to je pravda, oddnes uz je panna 😀 My sme to uz spominali, nasa to ledva stihla, boli by sme panny obe 😀 Nejaka je ospala, aj teraz spi. Vcera doobeda len prsnik mala, som nemala ani ranajky kedy zjest, sanitarke to uz tretikrat bolo blbe sa prist spytat, ci to moze upratat 😀 A dnes takto vyspava... Mne sa aj taka nazltnuta zda, este som myslela, ze by jej zltacka zacinala a bola ospala z toho... Ale mala dobre hodnoty rano...

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jajao
23. aug 2014

@celasapremenim takze zajtra domko 🙂, jaaaaj tesim sa s tebou...uz budete vsetci pokope doma si uzivat rodinnu pohodu
Ja uz sa neviem dockat zajtrajska, ci nastal daky posun u nas, bo vcera vecer aj dnes rano ma odspodu tak pichalo, az som parkrat takmer podskocila

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jajao
23. aug 2014

@celasapremenim no praveze ja v pohode oblezim...normalne som, okrem 2 navstev WC, prespala celu noc. Ale chcem verit, ze sa to pohlo...uvidime zajtra, mi bude robit aj CTG 🙂

martynnka
autor
23. aug 2014

@celasapremenim a kolko musi mat pri prepusteni hmotnost? Nasa mala 3480g a akurat ju vazili pri kupani 3110g. Ale uz pije trosku, aj kaka uz mliecko. Akurat spala celu noc, cely den, a teda mohla by aj viac papat, ale neda sa ani zobudit ako tvrdo spi. Neviem, co je taka ospala.
Aj ku tebe dnes prisiel Cupanik? Len tak som si tu na izbe a on sem prisiel, taky v normalnom obleceni, nebol v sluzbe. A ze ci som spokojna, ci mi nic nechyba, ci nic nepotrebujem 🙂 A poprial mi pekny den 😀

martynnka
autor
23. aug 2014

@jajao normalne som zvedava na tu tvoju zajtrajsiu poradnu 🙂

jajao
23. aug 2014

@martynnka no sak ja tiez 😝...dam potom info

leuskahrosik
23. aug 2014

ahojte, tak ja som tu strávila pekný večer pri čítaní celej vašej diskusie, strašne sa mi páčilo ako z diskusie tu boli neskôr fotečky bábetiek. Ste úplne skvelé 🙂 Nás to čaká za týždeň, možno dva tiež, no v piatok nám povedali, že krpatá sa stále neotočila, dosť som z toho v strese + som mala menej plodovej vody, zajtra idem na pásy a v utorok na poradňu, tak uvidíme. 😖 Ja chodím k doktorke Šebíkovej a tiež je úplne super, ozaj sa stará a na všetko dáva pozor.
Pekný večer 🙂

martynnka
autor
23. aug 2014

@leuskahrosik ahoooj 🙂 Vidis, ja ani neviem, ktora je doktorka Sebikova! Ale neviem si predstavit, ze tu by bol nejaky lekar iny ako skvely... 🙂 Drzim palce, nech sa ti tam nejak popretaca este!

leuskahrosik
23. aug 2014

@martynnka taká trošku silnejšia, okolo 40, taká sympatická. Síce ju nebudem mať zazmluvnenú, no dúfam a spolieham sa na to že vraj každý lekár je tam úplne super. Teba kto rodil nakoniec? A majú to tam teraz natrieskané?
ja som prvorodička, tak všetko je pre mňa také nové, tak dúfam, že aj pred aj počas aj po pôrode tam budú mať na mňa nervy 🙂
NO mohla by sa popretáčať ešte, lebo je strašne aktívna, no už tam nemá toľko miesta, tak preto uvidíme čo bude 😖

uhnakova
23. aug 2014

@martynnka blahozelam k dcerke, tak aj ty mas super zazitok z porodu 🙂. Ja som bola tiez spokojna, mne nestihli vodu prasknut, praskla spontanne a par minut nato sa mi uz mala narodila 🙂. A tiez som bola spokojna, ze ma nenastrihli, sice som sa natrhla, ale s nastrihnutim a natrhnutim pri prvom porode sa to neda porovnat, teraz to bolo omnoho menej devastacne. Prajem ti prijemny zvysok pobytu v Kochu a skore prepustenie domov. Mna pustili uz treti den po porode 🙂.

uhnakova
23. aug 2014

@martynnka presne, aj mna strasne bolelo stahovanie maternice prve dni po porode, vzdy ked sa mala prisala. Neboj, postupne to nebude take intenzivne. Pri prvom som tiez nic take necitila.

uhnakova
23. aug 2014

@lusipe blahozelam k malinkej 🙂. Aj ja som rodila s Marcisovou a tiez som uplne spokojna 🙂.

martynnka
autor
24. aug 2014

@leuskahrosik o tom som presvedcena, ze kazdy lekar he tu skvely pri po porode. Ja som mala Marcisovu a som jej vdacna za to, ze bez nastrihu, pretoze masirovala hradzu okolo hlavicky a velmi ma povzbudzovala, aby som malinku pretlacila. Neviem, ako plno maju teraz, ale vo stvrtok v den mojho porodu bolo plno, sestricky si hovorili, ze uz idu davat po dve na izbu. Ono sa to asi meni kazdym dnom...

@uhnakova uz treti den po porode? Ved to som dnes 🙂 Mne este nikto nic o prepustani nespominal, tak ci tak som myslela, ze az na stvrty den, co je zajtra. A necakali, ci zacne priberat? Preco ta tak rychlo pustili?

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
uhnakova
24. aug 2014

@martynnka mne to povedali az treti den na vizite len tak medzi recou, ze ak chcem, mozem ist naobed domov. Mala nedostala zltacku a zrejme uz pribrala, lebo doktorka z novorodeneckeho bola spokojna. A ustupil jej ten exem, ktorym sa vysypala hned prvy den po porode. Chvalabohu teraz uz ho nema vobec, doma jej to hned preslo. No a este ma mozno pustili tiez preto, ze mali plno a zaberala som apartman 🙂.

uhnakova
24. aug 2014

@celasapremenim urcite netreba mat porodnu hmotnost, v prepustacej sprave sme mali nizsiu, ale nie ovela 🙂
@martynnka

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
uhnakova
24. aug 2014

@celasapremenim no a ako si na tom, da sa cisarak prezit? Vies, ja som po mojom prvom porode, ked som skoncila tak priserne dostrihana a dotrhana, rozmyslala, ci by ma cisarak nakoniec nebolel menej. Jasne, pre babo je lepsi prirodzeny porod, lenze zase skapata mamicka placuca cele sestonedelie tiez nie je pre dieta ziadna vyhra :/. Tento druhy porod by som ale za cisarsky nemenila.