♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ďakujem 🙂 veru dosť, mame s manželom aj favorita, len škoda, že každý iného... 😀
my si tiez nevieme vobec vybrat meno... a kazdy mesiac nam pribudnu nove do zoznamu 😀
normalne sa tesim ked sa dozvieme pohlavie, polovicu zoznamu totiz budeme moct skrtnut
Vitaj veronika tak aj nam sa paci Alexandra a druhe Martin,alke sme to nakoniec zmenili na Matuša 😉 idem spat,lebo dieta sa mi buri 😀 nejako kopcuje 😀
ja som strasne tuzila, aby bola mala po muzovi, aj meno sme mali vybrate po nom, on je stano, tak mala je stanka. a ked som ju prvykrat uvidela, tak jej to meno uplne aj sadlo, uplna jeho kopia.
a zasa kamoska cele tehu, ze maly bude bud dominik alebo damian a nakoniec sms, ze sa narodil maly misko 😀
baby, vas uz vazne kope??? ja som podla vypoctov v 17tt (podla UTZ par dni pozadu) a stale nemam pocit ze by som volaco citila... vlastne ani neviem ci rozoznam pohyby criev od pohybov babatka 😀
andelik, v 16tt o kopani este nemoze byt ani reci, babo ma do 10cm, cize to su len pohyby, nie kopanie. skor take ako presuvanie alebo bublinkovanie. a je to tvoje prve, takze este to nemusis citit aj dva-tri tyzdne. ja napr. teraz tiez babo necitim, len niekedy taky tlak ako na mechur, tak viem,ze to je male, ale viem to podla toho, ze som to mala aj pri stanke, ked uz bola podstatne vacsia a sedela mi na mechuri.to nebol zrovna prijemny pocit 😖
jéééj nový modrý koník..no budem si este musiet zvyknut...ale mi chybali tie dva dni bez diskusii 😀 😀 😀
konečne možeme pokracovat v tehulkovaní 😵
ahojte dievcata 😀
Ahojte tehuľky, pekne nám to tu zrenovovali, nie? Ako sa máte? Ja super - dieťa v postieľke, manžel s kolegami na pive a počítač je len môj 😀
drakva ... u nas si uz MM zvykol, ze NB je len moj 😀 ... ale obcas ho pustim, lebo jemu sa nikdy nechce rozbalit jeho vlastny NB, tak zneuziva ten moj ... ja uz som navarila na zajtra ... brokolicovu polievku, manzel uz papa a chvali 🙂 ... a ryzovy nakyp je v rure este ... mozno este po Panelaku umyjem kupelnu a MM zajtra povysava a mozeme vikendovat ... hlasia pekne pocasie, tak chceme niekam vypadnut, lebo uz som dlhoooo nikde nebola a mam z toho nerv
zuzanocka, si šikovnica, keď už máš navarené na zajtra... ja sa priznám, že u nás varí väčšinou manžel, ja sa stále zaúčam 🙂 ale zase počítač je jeho, veľký LCD monitor na pozeranie filmov a seriálov, to je jeho záľuba... ja sa zajtra chystám umývať okná, nie v celom byte, asi len tak piánko v detskej začnem, aby som tam dievke nalepila zajačikov veľkonočných na okno, čo sme dnes v tescu kúpili
Fiiha to je tu teda vynovené, kym sa tu zorientujem... 😅 😀 Vcera som oprala 7 praciek a dnes 3 a som out, za dva mesiace co mi bolo zle som nebola schopna nosit pradlo po schodoch do pracovne, tak teraz som to zvladla uz mi je konecne fajn a zacinam si uzivat tehu. 😵 🙂
Páni, mywiel a čo ste nosili tie 2 mesiace, to musíte mať riadne plné skrine 😀 Mne stále moc nevonia aviváž, tak žehlím len občas...
Mame handar tolko ze to ani za zivot nevynosime teda aspon mm ma tolko. 😀 😝
ahojte maminky!!!
iba vám chcem popriať všetko krásne, aby bábetka sa narodili zdravučké a vy ste boli v poriadku... 🙂 nepatrím k vám bohužiaľ, my sa trápime už 7 rokov a nič...ale 5 mojich kámošiek z rôznych koncov sú tiež tehotné a tri z nich čakajú bábo v septembri...ja neviem aké hviezdy to boli na Vianoce, že sa tak zadarilo!!! 😉 😵
BLAHOŽELÁM!!!! majte sa pekne....snáĎ raz budem aj v takejto témičke ☹ 🙂
oooooo 😲 nový koník, zdá sa mi menej prehľadný ako starý, ale asi to chce len zvyk.
Chcem sa Vám pochváliť, v pondelok mi robili triple test a je v poriadku, tak som si vydýchla, ale aj tak mám strach, či bude všetko o.k. To budem mať až dokiaľ nebudem držať moje bábo na rukách. 🙂
hmm.. tusim nam tu pridali hodne vselijakych vymozenosti..
jemine... ja som si dnes uplne zabudla zavolat kvoli vysledkom triple testu... to za to ze si nejako nepripustam ze by mohli byt zle. Tak snad ma intuicia neklame 😉
Tak som si nas dala do oblubenych tém 😉 😵 Ja som tiez volala v piatok kvoli AFP testom bolo to na trizomiu 18 a 21 a vysledky vysli super vraj nizke riziko 1: 5400 🙂 v 19tt mi budu znovu robit AFP testy ale tentokrat na spina bifida ci je neut. trubica uzatvorena ale to viem ze bude tiez ok kedze beriem kazdy den kyselinu listovu. 🙂
Co je super ze mozem pridat foto k prispevkom 😉
jaj baby, aj ja som si dala tuto temu do oblubenych 😀
ja som sa dnes rano premohla ponatierala sa, nejak to flakam 😒
inac mne uz chuti jest vsetko 😝
ahojte babenky, gratulujem mywiel a marian k super vysledkom triple testov 🙂
bohuzial ja som bola tiez na tychto testoch v pondelok a vo stvrtok mi volala sestricka od gynekologa (uz ked som videla, ze mi volaju, hned som vedela, ze je nieco zle ☹ vraj sa mam dostavit na druhy den a doktor mi urobi premeranie na sone.
tak som tam isla, merania urobil, povedal, ze plodov z downovym syndromom videl uz velmi vela a vie ich rozoznat uz v 12 tom tt, a vraj tieto testy su v drvivej vacsine nespolahlive a klamlive...super 😒 zavolal tieto moje nove merania do laboratoria, tam nahodili do PC nov hodnoty a vraj vysledky uz vysli ovela lepsie, len hodnota hcg sa im nezdala, ale vraj to moze byt aj tym, ze krv je uz starsia...tak v pondelok rano idem znovu na krv a uvidime...no panika riadna, mne islo srdce od strachu vyskocit z hrude, asi som taky strach este nezazila 😔
ozaj a podla tychto novych merani mi posunul termin z 1.9. az na 8.9. a vraj to vyzera na dievcatko 😅 takze sa zase asi zbytocne tesi cela rodina na chlapca 😀
rhodosbb, urcite to vsetko dobre dopadne
tie merania inac fakt netreba brat az tak vazne, ja ked som chodila uz pred porodom do poradne do nemocky tak som stale nutila doktora nech nas pomera, bo som bola zvedava kolko krpec vazi 😀 a tak mi povedal, ze tam moze byt rozdiel aj pol kila, nakoniec tyzden pred porodom nameral 3400g a v skutocnosti sme mali 3000g
okrem ineho baby, mne strasne casto treba cikat... ale fakt strasne casto, vecer kym zaspim tak idem hadam aj 5x cikat ☹
jej baby čaute toto tu jake nové šak sa tu v tom nejako nevyznam.....konečne slniečko vonku 🙂 hned je lepšia nalada
rhodosbb neboj určite to dobre dopadne 😉
dakujem babenky, aj ja verim, ze bude vsetko v poriadku...v pondelko idem na krv a dam vediet hned ako budu vysledky.
inac moje riziko co mi vyslo pri tom prvom zlom teste bolo 1:950, riadne vysoke oproti tomu co ma mywiel 1:5400 😒
idem ja upratovat, sofia je s nasimi prec, mm isiel lyzovat, a ja sa mozem realizovat v byte 😝
pekny slnecny dnik vam prajem 🙂
jeeej, je to tu vynovené🙂 nemám nič nové, len skúšam, ako to tu funguje.... 😎
Rhodosbb, zváž amniocentézu... budeš mať istotu... aj keď amniocentéza má svoje riziká.... Ja sa na ňu chystám kvôli veku. Veľa šťastia...
K tomu riziku pri prvom teste: 1 ku 950 je pokiaľ viem ešte v norme, problém je ak je to 1 ku 300 alebo menej...
Ahojte, noo je to tu nejaké novšie 🙂
Včera sme boli na 3D a vyzeráme ne chlapca 😀
Máme aj fotečky, tak som nejaké pridala a dala aj šípku na( asi) výbavičku drobca 🙂
Stále si šmátral medzi nožkami a bolo to strašne zlaté 😀
baby neviete ako pridám fotky do albumu?je tam síce pridaj fotky, ale vôbec mi o nejde 😖

veronika vitaj, pozeram, ze mate dost mien este na vyber 😀 my uz mame od zaciatku jasno.