♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja to mam za facku z akcie z ebay UK ale jeden som uz posunula braskovi kedze maju tiez malu 🙂
andzi ... na to odpoved nie je ... kazdy organizmus je iny a inak tehu znasa
agentka, dakujem 🙂 sofia ide do skoly v septembri, tak som zvedava, ci pojde ona skor do skoly alebo ja skor do porodnice 😅
monitor dychu som pri malej nemala, ale urcite si ho zadovazim, mywiel a co robis s tym druhym? 😀
no z aukcie som vydrazila pre brata 😉
myw
vidim ze u teba to ebay istí 😀
rhodos
tak hadam do takeho štádia sa nedostaneme.... podla mna je to v pohode prste su to vyky nalad za to mozu hormony .. 😅
zuzi mne to proste nedalo ja viem ze co sa ma stat stane sa ale ked to mali v porodnici tak mi to nedalo lebo moja mala mala reflux ked bola babo tak som sa bala aby sa mi v noci nedusila zvratkmi čoz sa aj raz stalo...
ano som ebay maniak na anglickom maju uzasné veci za facku a tie oblecenia NEXT pre babatka su uzas 😵
rhodos
tak uz ti začnu školácke povinnosti čo ? moja ide ešte na rok do školy takze som aj celkom rada ... 😵
školky som myslela
agentka ... sestra ani svagrina to tiez nemali a obe deti su v pohode ... ja to zatial neplanujem ... nechcem zbytocne rozhadzovat peniazky ... bude ich este treba na ine dolezite veci ... hlavne, ked budem na MD a moj prijem vypadne, kedze MM je bez prace
zuzi no ved jasne ved ja tiez este zvazim budeme zit z jedneho platu takze tiez si rozmyslim.... ja len ze keby to bolo za facku asi budem uvazovat pretoze to vzdy viem predat..
No ja som ako hotovy obchod tri kociky.... 😅 😀 ale kazdy ma iné pouzitie 😉 😝
andzi, bud rada 🙂 a urcite je to v poriadku, ked ti nic nie je 😉
agi, pre taketo pripady ako si aj ty mala je to urcite velky pomocnik
myw ty si normálne multifunkčná 😀 😀 😀 😀
😀 ale ja kupujem z aukcii takze nevyhadzujem akurat high trek som kupila novy je super do snehu a do lesa 😵
mywiel, musim sa zacat aj ja pohybovat na ebay, pocujem na to len same chvaly a hlavne ide o tie usetrene peniazky 😉
hej ebay je fajn len ked ja som ten typ že si veci potrebujem "omakat" ale cez matersku planujem nejake privyrobenie takže by som chcela robit s deckymi vecičkami v podstate celkovo s handrami zdroj mam uz len aby to všetko dobre dopadlo...ja sa potrebujem niečomu venovat inak by som zhynula 😀 ale zas nie privelmi ako sa mi bude chcet
myw ten link je super take niečo sa pači aj mne .. 😉
no tento mam je super 😉
myw jeej francuzske linky 🙂
no s touto myšlienkou som sa uz pohravala ale asi to ma ešte čas.... ale určite si potom necham od teba poradiť 😀
dievcata, idem este trosku telku pokukat a hajde do hajan.
dobru nocku vam prajem 🙂
aj pa pa 🙂
babulky aj ja sa lučim idem sa uz trošku natiahnut peknu nocku a sladké bublinkové sny 😵
ahojte... 😀 no ani ja som popravde nebola este na ziadnom vysetreni.pretoze tu v uk to robia trosku inac takze aj ja musim pockat kedy mi pride papier z nemocnice a to tiez az okolo 12. tyzdna takze tiez som nedockava a takisto nemam nejake extra tehotenske priznaky ani neviem (zatial) co su to ranne nevolnosti ani nic podobne.. 🙂 .akurat mam stale pocity v brusku ako pri mesiacikoch...inak nic ale aspon viem ze sa tam nieco deje....jediny moj problem je ze som starsne netrpezliva a chcela by som mat najradsej uz a po porode..... 😀 ....a mimochcodom testov som si spravila minimalne osem dve mi este na zaciatku vysli negativne a o dva dni nato dve pozitivne a na dalsi den styri pozitivne...takze suma sumarum ich bolo sest....ked som to povedala doktorke tak na mna len kukala..... 😉 😀
Ahojte 🙂 K tym monitorom dychu som chcela napisat. V SR nejaka zdravotna poistovna poskytuje monitor dychu na pol roka zadarmo, ak tam poistis dietatko. Len sa musim opytat kamosky ktora poistovna. 🙂
ahojte lucialen, daj potom vedieť ktorá poisťovňa to je...aj ja som zvedavá, inak koľko taký monitor stojí?
rhodoss, cez ebay sa neoplatí kupovať všetko, niečo je síce lacné ale ked pripočítaš poštovné tak je to veľmi drahé. No a kočík by som určite cez ebay nekupovala, to by som sa bála. Chcem nejaký kvalitnejší a chcem aj záruku.
Ahojte 🙂
my nebudeme kupovat asi novy kocik ... bud mi ho posunie sestra alebo svagrina ... a ked novy, tak urcite nie velmi drahy
lucialen, tak už som to našla je to poisťovňa UNION, takže táto poisťovňa nehrozí, že by som tam dieťa poistila
baby, a ký máte fin. limit na kočík, my sme si vybrali predbežbe jeden, ale stojí 500 €, to sa mi zdá tak maximum, ale je tam aj autosedačka. Mne bohužiaľ nemá kto posunúť kočík ani vecičky pre bábo.

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja odpadnem
ja som to pri ninke mala ale teraz neviem ako sa pohybuju ceny toho lebo pred 5 rokmi to bolo dost drahe mala som to nove a predala som to za par facek..