icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
20. jan 2010

myw keby tak mne nechutilo.... 😠 vitaminky musime 😉 to treba... inak rezervu mam aj ja len to ked viem ze som tehu tak si vzdy poviem že aáá šak možem..a je to tam...potom to dopadne tak že po každom dojedam 😀

janka0025
20. jan 2010

Tak a je koniec baby....dali ma nakoniec na sono a nič tam už nebolo....
Ale šla som už s tým pocitom, ja som to tušila...a viem aj kedy sa to stalo...
Viem, že to tak malo byť, aj keď cítim obrovskú bolesť....veľa šťastia....

agentkak
20. jan 2010

ježiš janiiiiiiiiiiiiii 😢 😢 😢 😢 😢 to mije lutooo.....
ani neviem čo povedať ☹ držala som ti palce a budem držat aj nadalej aby si to čo najlepšie zvladla...

mamicka2009
20. jan 2010

Janka, myslime na teba....Drz sa...

janka0025
20. jan 2010

HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora

Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN..............1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......7tt+3....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..6tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........7tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........7tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............8tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme

zuzanockamt
20. jan 2010

Ahojte 🙂

tak ja nic nove ... stale po starom ... citim sa fajn ... priznaky ziadne ... zda sa mi, ze mam dokonca aj viac energie ako predtym 😀
janka ... nejako to tam vydrz, mysli pozitivne 🙂

mariann2
20. jan 2010

janka je mi to strašne ľúto, aj ja som to prežila a ver mi, chce to len čas. Vraj sa to stáva, keď bábo nie je v poriadku, príroda to vyrieši sama. Neboj onedlho sa budeš znovu tešiť, držím prsty aby to bolo čoskoro.

lucialen
20. jan 2010

Jezis Janka, to je mi luto, ja som tym presla tiez, je to hrozne, ale lepsie teraz ako neskor, alebo by bolo babo chorucke. Chce to len cas. Za chvilku sa pustite do dalsieho snazenia. A nejdes na cistenie?

lulu723
20. jan 2010

boze Janka je mi to strasne luto,ze sa bublinka neudrzala.ja viem,ze to teraz vyznie kruto,ale radsej prist o to teraz ako ked o to prides v 5 mesiaci.to sa stalo jednej mojej znamej mala rizikove tehu a dcerka sa jej narodila v 25tt a mala len 31cm a okolo 680g.volala sa Marinka a po tyzdni im zomrela takze ta bolest bola o to väcsia.ale drzim ti palceky,aby sa vam coskoro zadarilo a urcite nam daj vediet ci ano oki 😉

no a baby ja som dnes uz utekala na wcko,ale nevracala som len ma 2x naplo.cely bozi den mi je na umretie,ale teraz uz mi je fajn tak aspon upratujem.a tak som si pochvalovala bezproblemove tehu.trosku sa mi to vypomstilo a bublinka si robi z mamu co chce 😠

no a na nafuknute brusko si davam espumisan ten zatial zabera,ale zabral aj activia napoj 😉

mywiel
20. jan 2010

janka prajem cim skor aby sa podarilo dalsie tehu a uz uspesné, zrejme nebolo nieco ok, ale raz sa to podari, musi to byt pre teba tazké teraz, rozluc sa s babom ono znovu pride ver mi. Moja svokra je samanka a svagrina takto potratila v 7tt, spojili sa s tou dusickou co odisla, bolo to dievcatko a povedalo im, ze nech sa netrapi, ze nebol spravny cas, ze pride opat za dva mesiace a aj tak bolo. Dnes ma to dievcatko meno Ileana a ma 5,5 mesiaca. 😵

hilaris
20. jan 2010

som vkuse unavena 😖

lulu723
20. jan 2010

hilaris ja ta teda obdivujem mat 9 mesacne babo a teraz cakas druhe no klobuk dole.ja som rada,ze Erika uz chodi a uz aj sama papka a nemusim sa stale snu namikat.

lucialen
20. jan 2010

Hilaris, nie si sama, ja sa snazim vydrzat este hodinku a letim do postele 🙂
Mywiel, zaujimave, s tym som sa este nestretla 😒

zuzuz1
20. jan 2010

juj dakujem za privitanie...ako vidim moje krce a bolesti su v poriadku...este sa vysporiadat s robotou a ude dobre.. teda akoze verim babam co robia v kancelarii je to dost tazke cely den lapet na zadku... baby ale ja robim v skolke s najmensimi krpcami ... juj a dnes som sa tak zlakla sme sa hrali na doktorov a jeden sptuplik mi buchol do brucha ze akoze operuje,.. teda nebola to ziadna sila ale predsa... ale nic asi som paranoik 🙂

johanka19
20. jan 2010

ahojte holky. ja som tu dlshie nebola - nie, nebojte, s bublinkou je vsetko v poriadku (ako som stihla preletiet, niektore to stastie, ze je vsetko ok nemaju, co mi je luto), dnes sme zacali siedmy tyzden. ale mamina za tie dni nebola OK. od toho minuleho piatku, ako som sa stazovala, som neprestala zvracat, bolo to dost zle, absolutne som nevladala. v pond. som bola u dr., tak mi predpisal torecan, takze chodim rano na injekcie, aby som v sebe udrzala jedlo, no hlavne vodu. je to trocha lepsie, cez den zvladam, ale vecery su blbe, aj vcera som 4x blinkala medzi osmou a jedenastou vecer ....
takze baby, zavidim tak vsetkym, co pisete, ze "zbodnete" co vidite (ja co zbodnem, o chvilu vidim znova), alebo ze nemate priznaky a neviete, ci je to dobre alebo zle .... menila by som 🙂
staci ze sa aj cez dve izby odo mna otvori chladnicka a mna napina a už tyzden ma neobjal poriadne manzel, lebo mu to nedovolim, vadi mi kazdy blizky dotyk a tlak a vôňa .....
kedze nie som uplne fit, nevladzem citat vsetky stare prispevky - chcela by som sa pridat do tabulky, ale neviem, co je 3. kolonka - tak mi to niektora pls ozrejmite a ja sa dopisem
tak asi tolko 🙂

johanka19
20. jan 2010

HHALINA.........6tt..........holčičku.........asi ano....... CALIBRUM BABY PLAN, kys.listová....15.9....ještě nevíme
Zuzanockamt....5tt+4.....dievčatko.......určite áno .............Acidofolan .......................15.9....Monika (zatiaľ)
Andzi....7tt......ja dievčatko, manžel chlapčeka......áno......kyselina listová.....10.9. ...........Matúš/Barbora
Lucialen.........5tt.........nezáleží..............áno....................Acidoflan...................21.9..........Rebeka-Mathias
Andullinka......7tt.........nezalezi............urcite ano..........CALIBRUM BABY PLAN........1.9..........este nevieme
mariann2.......8tt........dievčatko.............áno......................Calibrum baby plan............3.9.........nevieme
lulu723..........8tt........dievčatko.............áno....................nič................................3.9............zatial neviem
jana1411.......7tt+3....nezáleží................áno.....................kys.listová..................3.9...(Timotej/Tara mozno
mamicka2009..6tt.......dievčatko................?....................Prenatal, ky.list..............9.9....................nevieme
agentka..........7tt.........dievčatko.............ano................materna.......15.9.2010.....Nataša/Hanka/Filip/jakub lenina19..........7tt.........nezalezi..............ano....................kys.listova.....13.9............Patko/Sarinka
pipika............8tt..........nezáleží.............áno.....................Elevit............................7.9...............nevieme
johanka .......7 tt ... nezáleží/dievčatko? 🙂.... áno ............nič ...................8.9 ....... ?? zdenka /ešte nemáme

andullinka
20. jan 2010

Ahojte kocky, ja som zacala 9tt dnes... xjo, nejako to leti...
Johanka... presne ako keby som seba pocula ked ta citam... tiez mi je stale zle, zistila som ale ze Torecan mi pomaha pri vracani, len ho nechcem moc casto brat... Zajtra rano idem na krv, tak snad to nejako zvladnem...
Janka , je mi hrozne luto ze si o bublinku dosla, ale musis mysliet pozitivne... ono to v tom spravnom okamihu urcite pride a vsetko bude v poriadku 😉 Drzim palce!

lenina19
20. jan 2010

no johanka nezavidim ti to musi byt hrozne ....ale co narobis ja mam dost hoci mam len trosku nepokojny zaludok ale toto je silne kafe.... 😒 janka to mi je tiez luto neviem si predstavit ze by sa to prihodilo aj mne ale pravda je ze sa to moze stat kazdej z nas....ale hlavu hore nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie....je to tazke ale ako baby hovoria keby sa to stane v neskorsom mesiaci alebo nebodaj este neskor tak by to bolo este horsie.....to si radsej ani nepredstavujme..... 😒..hlavu hore treba dufat ze sa vam coskoro podari babenko a budete mat z neho radost..... 🙂 ....

inak ten moj zaludok si zacina tiez robit co chce akosi a nejako mi aj vsetko prestava chutit....neviem len dufam ze to nebude horsie uz aby sme mali tie tri mesiaciky za sebou..... 😀 😵 .....a dneska som si uz ani nemusela davat opasok.... 😀 😀 😀

janka0025
21. jan 2010

vcera vecer ma aj cistili, dali mi aj nejakú injekciu na zmenšenie maternice, ale to bolo strasna bolest. Maminy tie, čo ste tym už prešli, ako dlho nato, mohlo byt dalsie?

dakujem vsetkým, všetky tieto veci si uvedomujem, len mi je to luto, ...

maculienka123
21. jan 2010

adulinka,tebe pomaha torecan?mne teda moc nie

agentkak
21. jan 2010

čavte baby ako vas počuvam tak o sebe aj pochybujem...mne abssolutne nič neni... aj by som prijala nejaku nevolnost 😅 aspon malú... ja zas potrebujem za den už 4 chody a po dvoch porciách 🙄 no to neni buhvíco tiež uz som dost pribrala a najhoršie je to že mna tak vyhladujem že mam krče od hladu tak mi neostava nič ine ako sa najest...zajtra idem lekarovi tak som zvedava čo bude dufam ze bude všetko ok...
johanka tak sa drž už to nebude trvať dlho... 😉
lenina ja už by som za sebou chcela mat aj viac ako tri mesiačiky 😀
janka mala by byť pauza 3mesiace aby sa maternica dala dokopy a nebola slaba..lebo inak potom hrozi predčasny porod..pekne sa zregeneruj a potom šup do toho..držím palce..

andzi
21. jan 2010

Janka, viem, že akékoľvek slová útechy sú zbytočné, ale predsa, vydrž to a čoskoro budeš zase tehuľka! Po missed ab. skoro všetky baby otehotnejú rýchlo.

agentka, ani ja nevraciam, len mi smrdia niektoré potraviny, je mi ťažko od žalúdka.

agentkak
21. jan 2010

andzi mne trošku srmdia pachy ale jako prezijem nenapina ma... ale s tym jedlom to je katastrofa 😕

lucialen
21. jan 2010

Janka, mne po kyrete v nemocnici povedali, ze mozme skusat po dvoch cykloch, moja doktorka mi povedala cakat pol roka. Zacali sme skusat po dvoch mesiacoch, trvalo 9 mesiacov, kym som otehotnela 😒 Casto baby otehotneju hned, ale z dovodu infekcie a dalsieho potratu by som to neriskovala. Vacsinou sa podari otehu skoro, lebo maternica je precistena. Drz sa, hlavne aby si bola co najskor v psychickej pohode.
Agenka, mne ta chutilo pri prvom tehu, ja som za 2 minuty vyhladla, zacalo ma triast, keby sa hned nenajem, tak asi odpadnem, jedla som vela a vsetko. No teraz pre zmenu nie som hladna 🙂

andullinka
21. jan 2010

Maculienka, Torecan som si dala v utorok rano a nevracala som cely den, ani vcera... V pondelok som mala hrozny, ma napinalo este aj ked som nic v sebe nemala... takze myslim ze zabral, lebo v utorok mi tiez bolo zle...
Dnes je to zatial ok, len musim aspon kazde 2 hodky nieco zjest, aby ma zas nezacalo napinat...
Krvicku mi dnes zobrali, asi 5 ampuliek, ale zvladla som to ... teraz uz len cakat na 1.poradnu... 😅

potvorka88
21. jan 2010

Ahojte babulky

Janka je mi to luto a viem cim si prechadzas, mne sa to bohuzial stalo viac krat, ale na cisteni som bola iba raz. Mne odporucali cakat pol roka, ale skor kvoli psychike. Bola som na tom velmi zle. Otehu sa nam podarilo po 9 mesiacoch, ale zase to nedopadlo dobre. Teraz po skoro troch rokoch od prvej straty, dufam, ze to bude uz v poriadku a dotiahneme to do uspesneho konca. Drz sa.

Dnes idem k doktorovi tak som zvedava co nam povie a ci uz mame srdiecko. Dneska ma v aute niekolko krat natiahlo, ale negrckala som. Paradoxne sa tesim ze mi je zle 😀

agentkak
21. jan 2010

čav luci
no aj mne aj pri prvej chutilo ja neviem mne chutilo vzdy a všetko tak to bude asi tym .... neviem si predstavit ze by som vracala lebo take sa mi stalo fakt iba zopar krat za život....ale tak asi každa mame niečo jedna nevolnosti jedna stresy ..... baby až mi zima je ked čítam čo ste si uz niektore prežili....nikdy som sa nad tým ani nezamyslala...držím place každej jednej,... 😉

lulu723
21. jan 2010

Ahojte tak mne je uz dnes lepsie a aj koly tomu,lebo moja kamaratka co byva tu somnou mi oznamila,ze 26.9.bude mat tiez babetko tak sa tesim,ze budeme spolu kocarovat 😀 ona nema net inac by tu uz davno bola.takze takto budeme spolu prezivat tehulkovanie a trosku sa nam to tu v dedine rozrastie 😀

lulu723
21. jan 2010

juuuj zle som napisala ona nebyva somnou,ale u nas v dedinke 😀

agentkak
21. jan 2010

lulu
tak to maš super aspon maš sparingpartnerku 😉 tov ždy bodne dobre....