icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vranka6
26. jan 2010

a vy sa ako máte , agentkak?

agentkak
26. jan 2010

no top oznám prace kopa aj u mna.... asi by bolo dobre ak by si si dala poistenie PNky aleboniečo take aby sa to oplatilo byť doma,,,, lebo ja zvladnem ešte max. take dva tri mesiace...ved viem aké to je s tým cestovaním... 😒
dakujem za opýtanie...včera som si uuplne náhodou kupila tehu rifle 😀 taka som bola s nich vytešená že som sa potom ani učiť nemhola 😒 takže ja tak stresovo-premenlivo oblačno 🤐

mywiel
26. jan 2010

Ja si ani neviem predstavit chodit denne do roboty ked mam tie nevolnosti ale dnes to vyzera byt lepsie ako vcera, dnes si robim dalsi test aby mi to rychlejsie ubiehalo kym pojdem k dokimu. 😀 Ja by som chcela este v 2012 tretie babo stihnut to do 35ky 🙂 😵

vranka6
26. jan 2010

agentkak....tak sa drž, hlavne pri tom učení..nejako nám toto zlé, pracovno - učebné obdobie prejde a potom bude už snáď len lepšie.
jeeeej tehu rifle? aj ja by som už išla pobehať, aspoň popozerať obchody, ale keď som furt v robote, nemám ani na to čas 😠

mywiel....no ja vždy hovorím, že toho zvládne oveľa viac ako chlap a tak to aj je. ten môj len chodí do roboty, trošku ma pomojká, sem tam umyje riad. a ja všetko ostatné, do roboty musím chodiť ako on, len ja chodím busom on autom 😖 okrem toho domácnosť, varenie, upratovanie, nákupy..no hrúúúza, ale zase chápem, keď príde z roboty večer o 19.hod., že nemá chuť ešte lietať po potravinách, variť a upratovať. naje sa a zaspí.
toto je život..hrozné ☹ ale keď ho porovnám z iným chlapmi z okolia, vďaka Bohu, že mám takého chlapa akého mám 🙂

vranka6
26. jan 2010

mywiel...myslela som, žena zvládne toho viac ako chlap...

agentkak
26. jan 2010

vranka
Vieš čo už aby bolo leto už budem spokojnešia....tot je fakt hruza...ženy naozaj musia toho dosť zvladať a to nehovorim o tom jak sme ešte popri tom aj diskriminované... 😠
mywiel neviem či by som si trufla ešte na jedno 😅

vranka6
26. jan 2010

a toto vám baby závidím....
že vy čakáte už druhé, teda máte skúsenosti..no ja prvé...a viete si predstaviť, aké myšlienky ma napádajú...
či to zvládnem, bože stále vidím ako budem krpca kúpať a čo keď sa mi vyšmykne, keď bude plakať, a ja ho nebudem vedieť utíšiť, lebo nebudem vedieť, čo mu je....
že v noci budem každú chvíľu stáť pri ňom, či neprestalo dýchať, že zanedbám domácnosť, že zanedbám partnera, že to nebudem všetko stíhať...mám z toho všetkého hrozný strach, ale zase na druhej strane, radosť je oveľa oveľa väčšia, no vždy večer pred spaním ma napadne to, ako to všetko nezvládnem 😠

mywiel
26. jan 2010

No ja tuzim po troch s dvojrocnym alebo 2,5r. odstupom ci to zvladnem neviem, musim. 😵 Ved uz je to iné ked babo chodi samé a vie si vypytat co chce, moja sa aj zahra sama a so surodencom jej bude veselsie takze si viem predstavit este miminko. Mna najviac vycerpavalo kojenie kojila som 11 mesiacov a to bolo asi najtazsie lebo som bola ako dojacia stanica. 😀

andzi
26. jan 2010

Ahojte. Tak mám za sebou dnešnú návštevu u lekára. Videla som srdiečko, ako krásne bilo a aj mrňouska, vyzeral ako malý červíček. Mám aj fotku. No a to hlavné, už mám tehotenskú knižku! Baby, dnes je taký krásny deň! 🙂 🙂 🙂

mywiel
26. jan 2010

vranka to pride neboj naucis sa mu rozumiet nemaj pochybnosti je to tvoje babo a najlespie mu budes rozumiet ty to mi ver 😉

vranka6
26. jan 2010

andzi, gartulujem..krásny pocit, že? 😵

mywiel..to dúfam a spolieham sa nato, a hlavne si hovorím, že keď to zvládli iné baby, zvládnej to aj ja..no tak snáď nebudem čierna výnimka 😀

maculienka123
26. jan 2010

babenky,ja si tiez neviem predstavit chodit do prace,s tymi mojimi celodennymi nevolnostami by som to neprezila,by som vsade asi odpadla a vracala. 😲 vas obdivujem
andzi tesim sa s tebou
ja idem na poradnu prvu v piatok sa neskutocne tesim

mywiel
26. jan 2010

andzi supééér ja uz sa neviem dockat utorka tiez 😉

mywiel
26. jan 2010

andzi a mas aj fotecku? daj si do albumu 🙂

andzi
26. jan 2010

baby, ďakujem, ste zlaté. Mám fotečku, len neviem, ako to nafotiť tak aby tam bolo aj niečo vidieť.

mywiel
26. jan 2010

mozes zoskenovat ak mas? 😅

agentkak
26. jan 2010

andzi gratulujem 😉 😀
vranka tieto myšlienky asi prepadavaju každu ženu..to je normlane..ale neboj všetko budeš zvladať tak ako treba a ak nie tak je tu toto forum 😀 poradíme že mywiel ? 😝 inak čo sa týka tých detí mne asi dve postačia..to by môj muž musel byť backham aby som mohla mať tri deti 😀 myslím čo sa týka financiíí lebo to je tu na SR des....

mywiel
26. jan 2010

No des je to hlavne s tymi autosedackami tu musia byt do 12 rokov cize ziadne podstavce len riadna autosedacka v ktorej dieta je do 12 rokov zapnuté clovek tolko vysoli na to. 😖 Ale zase oblecenie tu vela nestoji takze tu je jedno ci dve ci tri. Akurat zdravotné poistenie ale to zvladneme, vsak este uvidim aky bude druhy porod...kedze prvy bol 22 hodinovy, mozno si to este rozmyslim. 😅 😀

agentkak
26. jan 2010

čoo? no to si neviem predstaviť že by som ako 12ročna mala sediet v autosedačke 😖 a aspon je to nejako preukazaná ta bezpečnost ked je takyto zákon??no oblečko už sa dnes da zohnať to je v pohode len si myslím že ten soc. systém u nas je trochu dosť slaby lebo ak si chorá sa možeš s prepáčením aj pokakať a ak si mamička na materskej tak to tiež...uplne od veci a potom že by ma niekto nahovoril na tretie..ufff ani za svet 😅

mywiel
26. jan 2010

No a ked ti poviem ze tu je materska 80% z tvojho platu a len pocas troch mesiacov?! 😒

jika80
26. jan 2010

caute baby
no ja chodim k mojej lekarke ako na klavir - kvoli mojim nevolnostiam a vracaniu
vcera mi ale dr predpisala super lieciky a uz den a pol som nemusela utekat na wc a do konca sa mi podarilo aj nieco zjest 😉 za posledny tyzden a pol som uz schudla 4kg
zajtra mi ide spravit lekarka akupunkturu, tak som zvedava, ci to pomoze
ja som teraz uz druhy tyzden na pn a este buduci urcite budem
dnes sme si pozreli zase drobceka, zase podrastol a dostali sme tehu knizku

mariann2
26. jan 2010

Andzi, pohlavie bábätka sa dá zistiť už okolo 12. tt., stačí poslať krvičku poštou, stojí to okolo 60 EUR. Skús pozrieť http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html

agentkak
26. jan 2010

mywiel to jako fakt ??? som bola v tom že ste na tom trochu lepšie ako SR 😒 tak to teda tiež není moc lukratívnee 🤐
jikaaa teda ty musiš byť aka spokojnáááá 😉 aké maš pravidelné info o drobcovi 😎 a už jaká panička s teba aj knižku máš teda gratulujem
mariann2 mne zistili pohlavie v 16tt v pohode krasne to bolo vidiet 😵

vranka6
26. jan 2010

jika, gratulujem ku knižke!
tak dufam, že už bude lepšie a lepšie s tými ťažkosťami, mne našťastie zle nebýva, ale ja mám zase peklo z toho dochádzania do roboty...no čo už, každá máme niečo 😒

ja som sa včera vážila a pribrala som 2 kg...to nie je trochu vela? veď ako budem vyzerať o 7 mesiacov? 😅

jika80
26. jan 2010

agentkak - dakujem
no musim ti povedat, ze radsej by som bola, keby som drobca videla len par krat a nebolo by mi tak neznesitelne zle 😉 no a od spokojnosti mam tiez dost daleko - v takomto stave sa zial spokojna neda byt, ale drzim vam vsetkym palceky, aby vas to nechytilo ako mna

agentkak
26. jan 2010

jika už vydrž čo chvíla to prejde..ja si ani neviem predstavit že by mi bolo zle... 😕

vranka
no tak ja sa radšej nevažim.... ja som pri malej pribrala 17kg aj to som bola rada že iba tolko a to som ani nejak sa neprežierala...a v knižkách píšu že ideálne je pribrať 12 kg... no isteeeee u mna 12 kg tak za 6 mesiacov a nie za 9 😀

ericka310
26. jan 2010

ahojte babenky 🙂
pozeram, ze nas tu je uz ozaj dost septembroviek

pridavam sa aj ja....mne dr. vyratal termin 1.9. ... momentalne som tyzden na PN lebo som v piatok dost zaspinila, co som sa najprv prelakla, ci je s malickym vsetko v poriadku. Dr. ma ale ubezpecil ze ano, aj som videla ako mu bije srdiecko, ale nasli mi hematom, tak som si par dni polezala v nemocnici a nastastie sa ten hematom uz zmensuje. Vo svtrtok sa mam ukazat este u svojho gyn. a o dva tyzdne na kontrolny ultrazvuk, dufam, ze uz zmizne uplne.

mywiel
26. jan 2010

Prave som zbastila cucoriedkovu zmrzlinu mnaaam 😝 dufam, ze mi nebude zle 😅

zuzanockamt
26. jan 2010

Ahojte 🙂

tak ja som mala tuto noc uz pokojnu a zase sa citim velmi dobre, nic mi nie je ... o tyzden uz asi skocim na to sono, aby som prvykrat nieco videla ... to budem uz 7tt a 6 dni, takze dufam, ze aj srdiecko bude vidno

vejinka
26. jan 2010

ahojte tak ja sa asi pridavam k vam sice termin mi kon vyratal na 1.10 ale urcite to bdue skor 😉