icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

klaudia85
13. máj 2010

Macu a máš pravdu, nič nie je krajšie ako tehu bruško... Len ho pekne ukáž... bude to krásna spomienka aj pre drobca vidieť pak fotky, keď vyrastie 🙂

maculienka123
13. máj 2010

myw,ja som skor typ,ktory nema rad kopu ludi a stredobod pozornosti,hlavne nech je po oficialitach a potom uz mi to je jedno.

mywiel
13. máj 2010

No ja som opacny typ lebo svadba je len jedna v zivote teda dufam 😀 tak bola fakt nezabudnutelna mali sme pri sebe vsetkych nasich z rodiny a priatelov. 😵

lulu723
13. máj 2010

ivi no ja zatial nemam,ale tusim az na konci ked moc babo tlacilo na mechur tak mi aj cvrklo.to mas asi jako by som to nazval mas menej elasticke tie steny tam ci co to je.ale sak pocas tehotenstva si myslim,ze je to normalne 😉 dufam,ze som nejako poradila.aj mne sa to obcas stane..

mywiel
13. máj 2010

Mne to pride tiez strasne romantické tehulka nevesta budete mat foto v trojici 😵

zuzanockamt
13. máj 2010

drakva ... ved jasne, plat a matersku mat naraz nemozem ... pojdem sa opytat na to, ked si budem vybavovat MD

lulu723
13. máj 2010

no aj ja som bola romanticka 3 tyzdne do porodu a som sa len tak kotulala 😀 ja toez nemam rada velku spolocnost.preto sme mali svadbu len o 2 svedkoch a hotovo. 😝

sonelka
13. máj 2010

Ahojte tehulky 😉

Dlho som tu nebola, dočítať vás, ako vždy problém 😀 K tej problematike, čo tu bola sa vyjadrovať nebudem, ale sme tu nato aby sme si pomáhali a písali o všetkom, čo k tehu patrí - môj názor

Písali ste tu aj o pohyboch, ja mám tiež placentu v predu, a tie pohyby nič - moc 😔 Aj ja by som chcela cítiť riadne kopance, uvidíme časom.. 😵

Zajtra idem na glukózový test, tak vám potom napíšem, či sa tá gebudzina dala vypiť 😅

A macu, šaty krásne a svadbu si uži, my sme sa brali pred 2 rokmi, a je to ten najkrají deň v živote /samozrejme, pokial sa nám nenarodia detičky, potom považujeme ten deň za najkrajší 😵 / Ja som si svadbu užila, a ešte by som si ju zopakovala 🙂

mywiel
13. máj 2010

lulu 😀 😀 ale mozes neskor ukazat Erika ze aha bola si na svadbe s maminkou a tatinom 😵

andzi
13. máj 2010

zuzanocka, no na úradoch asi moc nepochodíš, tam nie sú veľmi ústretové panie, ale ak chceš, tak sa opýtaj, ja som v tom našťastie vyznám. Platila si si dobrovoľné nemocenské poistenie? Ak nie, je to škoda, lebo by si dostala materskú takmer 600 €. A to si myslím, že už je slušné. Inak ja by som ti odporúčala takýto postup. Vyčerpaj materskú, požiadaj o rodičovský a až potom nastúp do práce. Na požiadanie ti vyplatia tzv. jednorazový príspevok rodičovi vo výške 25% zo súčtu súm rodičovského príspevku na ktorý by si mala nárok, ak by si ho čerpala do 3 rokov veku dieťaťa. A to je slušná sumička, aj nastúpiš hneď po nástupe na RD do práce, tak výjde cca 4000 €.

mywiel
13. máj 2010

Sonelka aj ja ale len kvoli tym satam s muzom som spokojna 😀 😉

lulu723
13. máj 2010

no veru,ale sak to bolo len,ze sme si povedali ano isli sme sa najest do restiky a potom sme sa prezliekli a utekali na jarmok. 😀 a este ten moj andel stretol byvalku a napity jej ukazoval,ze sa dnes ozenil no chudatko netvarila sa 2x nadsene 😀

sonelka
13. máj 2010

myw, aj ja som s mužom spokojná - zatiaľ 😀 meniť nebudem 😀 😀 😀

čo sa týka tej materskej, ja sa nevyznám, tak vám neporadím ☹

mywiel
13. máj 2010

To skusanie siat je super 🙂

andzi
13. máj 2010

ke´d sa bavíte o šatách, ja som minulý týždeň predala svoje svadobné šaty a veru som si aj poplakala! Bolo mi strašne smutno za nimi. Ale čo už mi zavadzali v skrini a nedalo sa.

sonelka
13. máj 2010

dlho som sa tunezohriala a už musím ísť ☹
muž ide od zubárky s vytrhnutým zubom, tak ho idem trošku poľutovať a pomojkať - chlapi to potrebujú hádam viac, ako my ženy... Ale čo by sme pre tých chlapov neurobili, a potom idem variť obed
Tak sa majte krásne 😵

mywiel
13. máj 2010

Ja som mala pozicané boli nenosené ale kupovat sa mi to nechcelo ved na jeden den. 😅

andzi
13. máj 2010

sonelka 😀 😀 😀 presne si to vystihla! Môj muž keď aj tabletku prehltne tak sa tvári akoby umieral a povie mi: "poľutuj ma, bolelo to".

klaudia85
13. máj 2010

Hehe chlapi sú aké čudné stvorenia 😀

ivanulienka81
13. máj 2010

mywiel, normalne sa chcem teraz vydavat 😀
lulu, dakujem, ja som s tym v prvom tehu nemala problemy, tak ma to zaskocilo.... teraz zatial 2x ked som si kychla, ale tak idem cvicit na panvove dno... aj tak necvicim, no mohla by som sakra

zuzanockamt
13. máj 2010

andzi ... no uvidim ako to pojde, ale ak by sa dalo, tak by som rada nastupila od januara 2011 do prace, ale to by som bola este na MD ... potom by som mohla ist az od septembra 2011 ... ak ostanem samozrejme v skolstve ... mozno najdem aj nieco ine ... DNP som si neplatila ... nemala som nejako cas si to vybavovat ... ale ak by mi vyplatili ten prispevok, tak potom by uz MM nedostaval nic, ak by ostal na RD? 😕

mywiel
13. máj 2010

Iva podobne 🙂

lulu723
13. máj 2010

no tak moj tiez skuci ked ho nieco boli.to vzdy pride a lamentuje jak ho bolia strasne krize a furt chce,aby som mu to natierala.a ked mna bolia krize tak si to v tichu pretrpim a nikoho tym neobtazujem

mywiel
13. máj 2010

Mne sa tiez cvicit nechce radsej idem spat 😀 cvicit budem jogu po 600 nedeli a brusaky. 😝 uz sa tesim 😅 😀 😀

lulu723
13. máj 2010

ivi no to som chcela napisat a som si nevedela na to spomenut,ze na co mas cvicit 😀 ja som,ale truba.aj mne sa to stavalo ked som si kychla.teraz nastastie nic take nieje a veru ani to panvove dno nejako necvicim serkam na to sak bude ako bude no nie 😉

klaudia85
13. máj 2010

My máme obdobný problém pri bolesti hlavy... Keď jeho bolí hlava, to akoby sa šiel svet zrútiť 😀

mywiel
13. máj 2010

No chodi sa na rehabilitaciu cvicit ak su problémy po porode tu preplacaju tusim 5 cviceni s PA.

mywiel
13. máj 2010

Mne super pomohla akupunktura na migrény a to uz ani lieky nezaberali teraz mam pokoj. 😅

mywiel
13. máj 2010

No ja idem balit darceky na dnesnu oslavu tak sa lucim, pekny den u nas je stat. sviatok tak mam stale pocit ze je sobota 😀

ivanulienka81
13. máj 2010

ja so casom chcela velmi cvicit jogu, ale som sa k tomu nedostala, potom som chcela brusne tance, ale to ma kamoska zrusila, ze nam budu kazat pribrat 😀 a tak som skoncila klasicky pri aerobiku....
lulu, ja idem tak cvicit, ze medzi nohy fitlopta a stlacat... v pohode sa to da aj pri telke napr., len keby som na to nezabudala