icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
16. máj 2010

inak ciapocky by som nepodcenovala...moja svokra mi stale prizvukovala nech mu davam ciapku a islo mi to na nervy lebo chuda musel nosit ciapocku aj doma nielen vonku...ale zasa sme neboli vobec chory ...no pri druhom na doma ciapocku nedam..len po kupani ked bdue mat mokru hlavicku inak sama svokra mi posila kooopec ciapociek takze to kupovat urcite nebduem a vonku v zime som davala jednu tensiu a jednu hrubu a tak isto bduem aj pri druhom 😉

estterka
16. máj 2010

iva,to sa musel dobre vyblaznit,ked uz spinka🙂 aspon si oddychnes🙂
tak teda tu decku s tou hradzou si zaobstaram,pisala som na tu stranku,kde som si vybrala,ci by mi to predsa len neposlali sem a ak nie,tak maju aj nemecku stranku,to vybavime cez rodinu MM,ked vravite,ze sa vam v tom vyhrali deti🙂
vejinka,ja ta beriem za slovo,budem sa pytat,ked ti to nevadi 🙂

vejinka
16. máj 2010

ani nahodou..som tu este asi pol hodku..takze mozes 😉

vejinka
16. máj 2010

a som rada ze mozem poradit kedze jedno uskriekane uz mam 😀

andelik8
16. máj 2010

myw.. krasna... zavidim 🙂
ja uz by som najradsej poskladala postielku a nasla jej miesto v nasej spalni... som to teraz povedala mm a ten na mna pozeral jak na idiota 😀

vejinka
16. máj 2010

andelik aj ja som mala take chutky ked som cakala prve.. 😀 😀 a teraz musim spekulovat ako usetrit miesto v spalni aby sa nam tam vsetkym 4 dobre spalo aby sa nik navzajom nerusil a hlavne aby som mala dost miesta na prebalenie a obliekanie a taaaak...dnes som ani poobede nespala co som rozmyslala ako to vymyslim..a prisla som na to ze nase veci s muzom pojdu do obyvacky do komod a detom necham v spalni v skriniach 😉 mat moje problemi co? 😀

estterka
16. máj 2010

vejinka,teraz zrovna mi nic nenapada 😅 a pritom normalne tolko toho mam,co by som sa opytala niekoho..
andelik,tebe aspon ten tvoj dovoli nieco mat uz doma,tak sa nestazuj 😎

mywiel
16. máj 2010

Andelik ja ju zase rozlozim ved za mesiac a pol sa stahujeme 😅 to som len kontrolovala ci je ok lebo som ju prave doniesla je kupena z aukcie. 😉

mywiel
16. máj 2010

Ja si uz kupujem len drevenu hrazdicku styl ako ma Ikea lebo tieto makké pekné zamatové vobec nedrzali decko to potiahlo a uz to nedrzalo cela hrazdicka padala na bok... 😅

vejinka
16. máj 2010

mywiel jo pekna je...aj my mame este po mne tusim len sa osmyrglovala natrela nalakovala a je ako nova 😉

mywiel
16. máj 2010

tuto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/7010...
a detsku stolicku mam tuto aj s tou tackou este k tomu je lacna a max. spokojnost 😉 http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0006...

mywiel
16. máj 2010

Ikea je fakt fajn aj ten prebalovaci zavesny pult nezaberie miesto a tentokrat ho dam do kupelne ked babo vykupem rovno ho tam zabalim do osusky a v izbe mi prebalovak uz nebude tym padom treba. V noci ak budem musiet prebalit kupelnu mam rovno vedla spalne takze som sa rozhodla pre ten ikeacky. 😉

estterka
16. máj 2010

vsetky sa chystate kupit prebalovaci pult?

mywiel
16. máj 2010

No ja mam len ten biely zavesny co mam v albume iny uz nechcem zaberal mi zbytocne miesto, lebo komodu uz nemam bude rohova skrina tak som to vyriesila inac teraz. 😉

zuzanockamt
16. máj 2010

ja prebalovaci pult budem mat na komode 🙂

ladywitch26
16. máj 2010

mywiel, akurat taku sedacku sme nedavno vyskusali, ked sme sli trajektom. mali tam taku istu a celkom sa nam pozdavala, akurat v tom uz dieta musi pevne sediet. ale dovtedy sa da krmit aj vo vajicku, takze da sa.

ladywitch26
16. máj 2010

ester, ja nekupujem prebalovaci pult, to by som musela mat dva. jeden v spalni na poschodi a druhy dolu na prizemi, kedze cez den mi stanka spavala v obyvacke. no a prebalila som v pohode aj na posteli len na podlozke, alebo na gauci. a teraz stanku dokonca neprebalim na pulte,lebo sa na nom boji byt. normalne zachvat placu mi chyti.

mywiel
16. máj 2010

Lady no ja som vylucne kojila do 7ho mesiaca a potom uz sedela sama ked sme zacali papat zeleniku a iné. 😉

estterka
16. máj 2010

ja som totiz tiez rozmyslala,ze budem na podlozke na posteli prebalovat..ked ja na prebalovaci pult nemam miesto..

zuzanockamt
16. máj 2010

esterka ... my sme tiez ledva miesto nasli ... ale budem mat aspon kde ulozit veci pre maleho, kedze pult bude na komode ... lebo inak zase nemam uz kde dat skrinu pre maleho veci ... bude to vesele

vejinka
16. máj 2010

lady ja som maleho mala na pulte do cca 4 mesiacov a ked sa zacal otacat pult bol uz pre neho nebezpecny ale inak pult som velmi vyuzila mam "cam" http://www.najnakup.sk/Porovnaj_prebalovacie-pu...
nieco taketo s vanickou a kupali sme v spalni 😉

andelik8
16. máj 2010

my mame v spalni tuto komodu (uz ju nemaju v ponuke na stranke)
http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://www.b...

a kupili sme takyto nadstavec na vrch
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/S198...

teraz len musia buduci tatino s buducim dedom vymysliet ako to tam namontovat (lebo original to patri na taku tu komodu bez hornych suflikov) a najradsej by som bola ak by to vymysleli tak, ze by sa to dalo sklapat smerom k stene, nech to stale zbytocne nezavadzia... no ale ved uvidime...

ladywitch26
16. máj 2010

vejinka, my sme kupali malu vo vanicke v obyvacke, lebo tam bolo najteplejsie, ked sme zakurili do krbu, ale to len do 6tyzdnov, potom sme uz museli vo velkej vani, lebo sa nam tam viac nezmestila. 😅

mywiel, tak to by u stanky nehrozilo, ona nam od stvrteho mesiaca hladela pomaly do hrdla, chcela aj ona papat to, co my. pockala som do piateho a zacala som jej davat zeleninku. no a vraj sa ma zacat tak jedna lyzicka, na druhy den, dve-tri atd. stanke to tak zachutilo, ze mi na prvy den zdlabla 5 lyziciek, na druhy den 10 a na treti den mi uz cely poharik na posedenie spapala.

zuzanockamt
16. máj 2010

lady ... to ako moj synovec ... ten zacal tiez hned pekne papat, ziadne ze lyzicka jeden den a tak ... a teraz pekne papa zeleninu, mäsko, ovocie, tvarohovy krem, piskoty ... a to ma 8 mesiacov ... podla mna sa okolo tej stravy malych krpcov robi strasne velky cirkus ... a on nemal ani ziadne koliky ani alergie na nic ... a to je nekojeny

andzi
16. máj 2010

My prebaľovací pult kupovať nebudeme, nemáme to kde dať, ale videla som aj také, čo sa upevňujú na postieľku, len neviem kde to kúpiť

andzi
16. máj 2010

baby, čo už máte deti, dokedy ste kojili?

andelik8
16. máj 2010

andzi, taky ten postielkovy kupis hockde... maju to bezne aj v obchodoch, alebo cez mimibazar ci ine internetove predajne... treba hladat podlozku s pevnym spodkom a k nej su take kolicky co sluzia ako zarazky na tu postielku
napr.:
http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/2882...

andzi
16. máj 2010

andelik, dík, vidím, že je trošku drahšia, ako taká obyčajná tá stojí cca 10 €, ale radšej túto. To akože si ju pripevním na postieľku a tam dieťa prebalím?

andelik8
16. máj 2010

nooo... neviem ci sa to da pripevnit nejako uplne napevno, ale podla toho co som videla v predajni su zospodu take male nozicky, ktore to zhora nasadis na postielku, tak zabrania tomu aby sa ti to zosuchlo dole.
dufam ze som to zrozumitelne vysvetlila 😅

andelik8
16. máj 2010