♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ale je to iné keď je bábätko v BA v nemocnici ona by tam bola asi zbytočne ale nechápem prečo jej ani mliečko nezastavili nič 😠
tak ak bola uz po porode v poriadku, tak nemali dovod ju zbytocne drzat v nemocnici ... no a mliecko sa jej moze zastavit aj same, ked nebude mliecna zlaza podrazdena sanim
Ahojte kocky, ste tu este??
ahoj janina ... ja sa tu tulam cely den, lebo som chora, v telke nic moc, robit veci do prace sa mi nechce, tak sa nudim 😀
Aj ja som tu.
ahojte.
anarida - uprimnu sustrast a drzim palce nech to zvladas
ináč u nas nic nove, stale doma na PN, stale "zaludkovo indisponovana" .... neskutocne to unavuje ... už nech je 12 tyzden a nech spadam do tabulkoveho tehotenstva a nech to dovtedy prestane ...... vo štvrtok som blinkala dokopy viac nez 10 krat cez den a vecer ma skoro nosili, taka som bola mimo ... ☹ 😒
inac, citam, ze tu niektore riesite porod .... baby, neblaznite 🙂
ale co som si vsimla, vacsina už mat doma nejake to babatko, ako prvorodicka si temu porod radsej este nebudem pripominat .... 😀
johanka ďakujem
johanka ... tak nezavidim teda, ze 10-krat ... ja pri mojej fobii z vracania by som ledva zvladla raz 😝 ... som rada, ze sa mi to vyhlo, lebo neviem, ako by som zvladala ... ja som si o porode vela veci citala uz pred tehu a aj teraz citam nieco obcas ... a dufam, ze budem mat taky super porod ako moja sestra ... na prvorodicku to bolo super a bez epi, ani jej ju nestihli dat ... okolo druhej rano jej odtiekla voda a isli do nemocky a okolo pol desiatej rano bol uz maly na svete ... a na druhy den behala, ako keby ano nerodila ... ale zasivat ju museli
AHojte kocky, to som rada, ze si mozem popisat aj s vami, co ste este tiez v 1. trimestri. Ja som tu tiez bola prihlasena cely den, ale popritom som upratovala a triedila papiere, pomaly sa psychicky pripravujem na to stahovanie, tak zacinam vyhadzovat nepotrebne veci 🙂
Johanka aj ja som prvakrat tehu 🙂
jani ... a kam sa stahujes? ... ci je na obzore novy byt? ... aj nam by sa zisiel, ale v momentalnej situacii nehrozi
Zuzi stahujem sa na SK k drahemu 🙂) a uz sa strasne tesim, konecne budete stale spolu, lebo takto ma to psychicky vycerpava, ked nemozme byt spolu, vecer splu zaspavat a rano sa zobudzat, proste tesit sa zo vsetkeho spolu ☹
ahojte baby ja som prave od rana vyliezla z postele.. 🙄 celý den som sa učila...a cely týžden ma čaká to isté...
zuzi nakoniec si prechladla ? 😨 no pekne 😖 tak sa pekne lieč
anarida naozaj ťa obdivujem a želám ti vela vela síl...a to ja si sťažujem ake mam stresy... 😒
no ked uz sa vrta v tých porodoch, nemam to samzrejme potvrdene, toto vazne este neriesim (radsej), ale mne asi hrozi cisarak - mam nejake vrodene problemy s berdovymi klbmi, akoze pre prakticky zivot je vsetko ok, a kedysi davno mi lekarka tak medzirecou povedala, z "dufam, ze necakam ze s tymi klbami budem normalne rodit" ...mierny sarkazmus si nebudeme vsimat 🙂 .... takze som s tym nejako uzrozumena .... samozrejme, to sa este bude riesit
agentka ... hej, prechladla som a ani sa tomu vdaka minulemu tyzdnu v praci necudujem 😠 ... ale nadcha ustupuje, mam tie antibioticke kvapky, tak asi zabrali, lenze ma viac boli hrdlo ... uvidim, ako bude do utorka, pondelok som este doma, detiska maju prazdniny ... ak sa budem zle citit, tak pojdem na PN
johanka ... tak bud rada, ze budes mat cisarsky, aj ja by som najradsej, ale moja ocna lekarka skonstatovala, ze to nebude potrebne ... no uvidime ... prezijeme to nejako
janinna 🙂 hej, viem, ze zopar prvorodiciek tu je ..... je to ine, ostatne už mamičky mozu nieco porovnavat ....a aspon vedia, co mozu cakat..... 🙂 a ja len rozmyslam, co zo mna vylezie a co sa so mnou deje 🙂
johanka ... ze co vylezie 😀 ... mozno mi nebudete verit, ale ja som bola z toho mimo mozno tie prve 2 tyzdne, ked som zistila, ze som tehu, ale teraz ma to uz nejako neberie ... mozno je to tym, ze to este nemam na 100% potvrdene, nic mi nie je, ziadne sono som nevidela a ako tehu sa necitim ... mozno ma to este chyti 😅
zuzi ja mam zapalene hrdlo pravidelne bo mam problem s mandlami 😠 a mne jedine čo zabera je kolktat slanu vodu viem že je to humus ale tak da sa to vydržat a hlavne ze za dva dni je po bolesti...
johanka no porod je velmi zaujimava vec ja teraz neviem či klasicky alebo radsej cisarak 😅
Zuzi a kedy ides k dokimu?? Na potvrdenie tehu a sono??? Hmm?
agentka ... tak mna tiez casto bolieva hrdlo, ale to je aj tym sposobene, ze neustale v praci musim rozpravat a tym padom je tam väcsie podrazdenie ako u bezneho cloveka a som v prostredi, kde je väcsia koncentracia kadejakych virusov a inej pliagy a ked je hrdlo podrazdene, tak sa rychlejsie uchytia
jani ... na sono pojdem mozno v utorok, uvidim ako to casovo budem stihat z prace ... ale musim to stihnut do 10.2., pretoze vtedy mam prist na krv k lekarke a mam doniest aj vysledky zo sona
Zuzi a kde pracujes, si ucitelka?? ked furt rozpravas?? 😀 😀
jani ... hej, som v skolstve 😒
zuzi ved za par mesiacov si hrdlo oddýchne trošku na pár rôčkov 😉 😅
ako co sa tyka porodov alebo tehotenstva vseobecne, tak patrim medzi take zvedave zčitane osobky, takze nacitaného mam toho dost, len doteraz t boli teoreticke veci, nieco, co sa ma netykalo tak akože akutne 🙂 ....
a teraz som sa dostala lne k jednemu clanku zatial, takze momentalne ma viac ako porod "trapi" moj prvy ublinkany trimester ..... potom budem riesit ostatne veci 🙂 ideme pekne postupne 🙂
ahojte kocky mna volako boli brucho kurnik vzdy ked mam maleho na rukach tak boli 😔
baby ja som myslela že v tehotenstve su rarita baby ktoým je zle...ale ako pozeram na tomto fore tak nás čo nám zle nieje je asi ozaj maličko... 😕

anarida ... tak to ju teda dost skoro pustili z nemocky, moja sestra rodila vo stvrtok a domov isla v pondelok ... musela byt v nemocke cele 4 dni, ale ona by isla aj cez vikend, no nechceli ju pustit