icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

soja01
1. feb 2010

Ďakujem 😵

lenina19
1. feb 2010

anarida gratulujem k dvojickam budes to mat tazke no dvakrat tolko radsoti akosa vravi.... 😀 😅

osobne si vsak neviem predstavit ze aj nam by sa take nieco podarilo...v rodine to nemame takze by to bola rarita no keby boli tak by sme to uz nejak museli zvaldnut no nie?.. 😉 ..my zeny sme na to stavane takze sa neboj a dobre to dopadne.... 🙂 😵

soja mozes sa pridat... 😉 🙂..a v ktorom si tt?..... 🙂

my sme sa presunuli do kraasneho 9tt.....tak sa teskame...... 😀 😀 😀

soja01
1. feb 2010

lenina ďakujem ja som v 10tt termín mam 1.9 🙂

maculienka123
1. feb 2010

soja aj ja mam termin 1.9,kolko si presne ja 9t+5d

lenina19
1. feb 2010

aha uz som zbadala....ja slepan.... 🙂 .....10tt ....aby aj bolo viac co? 😵 😀

soja01
1. feb 2010

maculienka ja som 9+2 🙂 ak dobre rátam
lenina v pohode no ja by som brala taký 20tt to je najkrajšie obdobie 😵 aspoň u mňa bolo 🙂

lenina19
1. feb 2010

ja sa uz neviem dockat kedy uz budeme mat riadne brusinko 🙂 ....to je take pekne cakanie ... 😵

maculienka123
1. feb 2010

,me to ide najka pomaly,stale je to len pri nejako osmom deviatom tyzdni,ja neviem

maculienka123
1. feb 2010

tak pafr dni hore dole aj tak nikto neporodi presne na termin 😉

lenina19
1. feb 2010

no presne akurat minule sa spominalo u nas doma ze ako to uteka ze teraz boli vianoce a ja ze vobec ved to ide pomaly.... 😅 ....

stale cakam na ten februar maju ma totiz volat na sono takze to uz bude dalsi stupienok....uz sa tesim na to srdiecko a vsetky ti pekne vecicky okolo toho..... 😀 a stale je len prveho ....pomalinky pomalinky pomalinky to ide.... 😢

soja01
1. feb 2010

Ja mám bruško už riade 😅 pridám foto keď spravím albumček deti 😉

maculienka123
1. feb 2010

lenina ale myslim si ze od takeho 12t to pojde rychlo,aj nevolnosti ustupia,clovek skor nieco spravi a zacne brusko rast 🙂

soja01
1. feb 2010
lenina19
1. feb 2010

anarida poslala som ti udaje do IP.... 😉

maculienka...no ano ale ja ani moc nevolnosti nemam to je v tom takze sa moc ako tehotna v podstate necitim ale brusko vyskakuje aj mne to je pravda.... 🙂 😉

etse som na ziadnom vysetreni nebola takze toto bude moje prve vyvsetrenie potvrdzujuce tehu...tak preto sa neviem dockat... 😵

soja01
1. feb 2010

Aj ja som poslala údaje 😉 😵

gladiola
1. feb 2010

soja01: uau, ake pekne brusko, ja mam zatial len pneumatiku a babo este nevidim

soja01
1. feb 2010

Ja som pri Adriankovi nemala žiadne bruško do 20tt 😅 pri Linduške mi vybehlo už v 14tt a teraz v 9tt 😵 Takže je to asi aj v tom,že ja som tehu tretí krát a ty prvý ale neboj určite čoskoro vybehne 😉

Ďakujem za pridanie do tabuľky je krásna 😵

lenina19
1. feb 2010

aj ja mam fotecku bruska ibaze mi ich nechce povolit pre velkost ... 😢 ..co uz snad inokedy..... 😅

soja01
1. feb 2010

lenina to sa dá jednoducho zmenšiť 😉

gladiola
1. feb 2010

baby, o akej tabulke to hovorite?

gladiola
1. feb 2010

achaaa, dik

soja01
1. feb 2010

nemáš zač 🙂

zuzanockamt
1. feb 2010

ale ste to toho popisali zase 🙂
mna zacala boliet kostrc, ale priserne ... ledva chodim ... a este mam aj dost vela vytoku, dufam, ze ma nechyta nejaka mykoza alebo ina pliaga, lebo ma boli podbrusko presne tak, ako ked som mala v lete zapal

gladiola
1. feb 2010

zuzanockamt: mna boleli krize, ale k tomu podbrusku: po a, maternica rastie, po b, mas zastavene vetry
kamosku nikdy nic nebolelo, ale inu zase furt nieco, takze tak

gladiola
1. feb 2010

vytok neni nic, pokial je priesvitny, v poho, sliznica Ti pracuje. Ja tiez teciem.

zuzanockamt
1. feb 2010

vetry mam v pohode, krize ma az tak nebolia, ale kostrc hrozne, dost ma to picha pri chodzi
a vytok je zlty a nie priesvitny a citim aj mierne svrbenie

gladiola
1. feb 2010

fuuu, tak to uz neviem

zuzanockamt
1. feb 2010

mykoza je v tehu bezna a ak to neprejde, tak skocim k lekarke ... aj tak idem buducu stredu na krv

gladiola
1. feb 2010

drzim palce