icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lulu723
7. jan 2010

Ahojte baby kukla som aj fotecku aj ja by som uz chcela,ale tiez si myslim,ze je to este skoro ist k doktorovi.ja tiez pojdem az okolo toho 20 ci jako to tam je a hotovo.uz tam hadam nebude hrastek,ale fazulka 😀 a budem vidiet aj srdiecko. a dneska som spapala cely horcicovy poharok cvikle nejako mi zachutila a babatko bude mat aspon dost zeleza 😉

vranka6
7. jan 2010

ahojte. ja som sa len teraz zaregistrovala, vyzerá to tak, že konečne po roku a pol patrím k vám..klop klop...9. deň mi meškajú a test je pozitvíny...v pondelok idem k dr., aby mi tehu potvrdil 😀

andullinka
7. jan 2010

ahoj vranka 🙂 Gratulujem, po roku a pol - to musite byt stastni 🙂 Tak nech je vsetko OK. Ja som objednana k lekarke na utorok, tak sa uz neviem dockat.
Baby, dnes mi je zas zle, nevolnosti v plnom prude, najhorsie ze neviem do seba uz takmer ziadne jedlo dostat :(

vranka6
7. jan 2010

ďakujem andullinka....ja zatiaľ žiadne nevolnosti nemám, ani dúfam nebudem mať...len stále jem a nesmiem byť vyhladovaná, lebo vtedy sa až trasiem...takže vždy nejaké jedlo po ruke 😝

anarida
autor
7. jan 2010

jika krása gratulujemeeee 😵 😵 😵 ja som objendaná až 22.1 to bude už aj srdiečko vidno 😵
vranka vitaaaaaaj 😉 😵 gratulujeme 😉

My stále v nemocke 😝 robili jej CT zajtra výsledky a dalšie vyšetrenia 😔
Dnes je na tom ale už lepšie aj sa hrala rozprávočku si pozerela na notebooku 😵 pekne aj papala tak mám radosť 🙂
Celý deň som sa sem nemohla dostať to tu celé blbne 😲 😔

anarida
autor
7. jan 2010

jéééj vranka máme rovnaký termín 10 😵 😵

anarida
autor
7. jan 2010

tea ďakujeme
baby a ja Vám tiež všetkým krásne ďakujem za palčeky 😵
Chodíte aj na FB? 🙂

vranka6
8. jan 2010

anaridka, ďakujem za privítanie a držím palce!
myslíte, že ísť k lekárovi 11.1. je príliš skoro?

rhodosbb
8. jan 2010

anari, az mi zle ostalo, ked som si precitala, co sa stalo tvojej emke 😔 chvalabohu, ze uz je jej lepsie, prajem vam, aby ste cim skor mohli utekat z nemocnice zdrave domov...
ja osm si na FB nezvykla, som tam, ale nechodim tam 😀

baby, krasne sa tu rozrastame, tesim sa 😵

anari, ako si pokrocila s tabulkou? ide ti to, lebo ja tabulky neznasam, preto sa dobrovolne nehlasim 😀
ja som dnes ukončila 6 tt 😵 a 18.1. sup ho k lekarovi 😵

andullinka
8. jan 2010

anari aj ja drzim palce, aby bolo malej Emke cim skor lepsie a nech vas rychlo pustia domov...
Ja som dnes zas v praci, vcera som si polezala, mi zas bolo blbo... uz len 4 dni a idem k dr, sa uz neviem dockat 😉

lulu723
8. jan 2010

Ahojte vranka vitaj medzi nami 😀 nech mas bezproblemove tehulkovanie.

andullinka nemusis sa bat,ze ked do seba nic nedostanes tak babatku ublizujes ono si samo vypyta potravu.mne tiez bolo v prvom tehu tak zle,ze som dokonca 2 kila schudla a to som teda vyzerala jak anorekticka,lebo ked som otehotnela mala som len 43kg,ale potom som sa pekne rozpapakala a pribrala som 12 kg niekde som pocula,ze ked zena priberie tak do 12kg tak to rychlejsie zhodi co nebol moj pripar,lebo som to zhadzovala rok a aj tak som zhodila len 7 kilov asi koly cisarskemu rezu co som nemohla ani cvicit.

vranka a ja si myslim,ze je to skoro,lebo moja svagrina tiez isla nejako takto na kontrolu oznamit doktorovi,ze je tehotna a ten ju poslal prec,ze tam nic nevidi a nedalo jej to tak tam isla o 2 tyzdne a uz tam bolo vidiet babetko 😉

vranka6
8. jan 2010

lulu ďakujem za privítanie 🙂

a nemyslíš, že mi zoberie aspoň krv, aby sa tehu potvrdilo? aspoň tak mi hovorila segra, ktorá rodila pred 2 rokmi...

jika80
8. jan 2010

caute babky
tak u mna sa uz naplno zacinaju nevolnosti - na stastie nezvraciam, ale nuti ma to jest - ked nemam nic v zaludku, je mi zle

vranka6
8. jan 2010

jika, ja podobne 🙂
o 10.hod som dovarila kyslú zemiakovú polievku a už válam do seba 4. tanier 🙂))) za normálnych okolností som zvykla jesť často a malé porcie...a teraz? ešte častejšie a veľké porcie 🙂 😀

jika80
8. jan 2010

vranka - pozname 🙂 mne uz je teraz vidiet male brusko, no nechcem sa vidiet pred porodom a hlavne potom, ked to budem musiet vsetko zhodit 😅

jika80
8. jan 2010

inak vranka - ja som bola u lekara koncom 5. a zaciatkom 6. tt a uz bola vidiet bublinka, tak si myslim, ze 11.1. nie je az tak skoro, samozrejme ale nemozes byt sklamana, ze tam nie je toho az tak vidiet 🙂

anarida
autor
8. jan 2010

Ahojte tak sme domka konečne
Ráno pri vizite dr. ,že CT je ok môžme ísť domov nemaju dôvod nás tam držať viac keď ma všetky vísledky dobre len si ju máme riadne sledovať správanie a všetko.Teraz malinka zaspala keď sa zobudí pôjdeme trošku vonku 😵

rhodosbb ja to nevieeeeeeeem 😅 😅 😅

vranka6
8. jan 2010

jika mne ide hlavne o to, aby som to mala potvrdené od lekára....aj si trošku myslím, že na sone ešte nebude nič vidieť, ale veď uvidíme...hlavne, nech mi potvrdí, že som tehu a nakáže čo a ako treba 😉

už som si sama naordinovala kyselinu listovú, no a rada by som si zakázala tú žravosť, ale dúfam, že to časom aspoň trošku prejde...lebo tiež som zvedavá, ako budem vyzerať na konci augusta 😀

anarida
autor
8. jan 2010

Inak ja na FB som skoro stále aj foto dávam tam nie sem 😅

zuzanockamt
8. jan 2010

anarida ... tak to je fajn, ze je s malou vsetko OK a idete domov 🙂

lulu723
8. jan 2010

vranka samozrejme rano prides na 7,aby ti zobrali krv a tusim aj moc dones ja si este ten tyzden pockam zrovna si citam na Mama a Ja /aj to odoberam kazdy mesiac/ ze sa teraz zacinaju tvorit koncatiny a uz babetko citi bolest a je asi 3 cm 😀

anarida super sprava,ze uz idete domov tesime sa stebou 😉

zuzanockamt
8. jan 2010

lulu ... ty si este nebola u lekara?

lulu723
8. jan 2010

nie nebola,ale jak tak pozeram co tu pisete tak asi budem musiet ist.ked ja to tak neznasam to dlhe cakanie.to tam pridem o 7 a o 10 idem odtiel.ja neviem co tam robi z tymi babami ked jedna je tam skoro aj hodinu.sak pride kukne nieco napise a ide prec.ja mam divneho gynekologa 😒

zuzanockamt
8. jan 2010

ja tiez dlho cakam u mojej, co uz, ale co som sa pytala, tak vsade je vzdy plno a dlho sa caka ... ja som chcela ist skor, ale dokina ma dovolenku 😝

emily3
8. jan 2010

jeeeej tehulky september 2010 gratulujem vsetkym a drzim vam vsetkym palce aby sa vam narodili zdrave babatka a mali z nich taku radost ako my....pred rokom som zakladala temu september 2009 😀 😀 😀 akoby to bolo vcera.
tak jrasny novy rok a suprovo tehulkovanie 😀 😀

lulu723
8. jan 2010

dakujeme Emily 😀

zuzi sak prave ja ani neviem ci nahodou doktor nema este dovolenku,ale v pondelok tam nacupitam nech to mam uz z krku zatial bude tatino z Eriku a potom nech si pre mna pride a hadam este stihnem poziadat na urade o zvysenu matersku.

inac zatial sa citim fajn ziadna nevolnost nieje a idem si asi zase otvorit dalsi poharok cvikle nejako som dostala na nu chut 😝

pipika
8. jan 2010

Ahojte! 🙂
Anarida, k januarovkam nechodim, vobec nestiham. Mam doma velmi zive dieta, asi to poznas. Som rada, ze ste uz doma.

Ja som bola dnes u dr, potvrdil tehotenstvo, mam aj fotku. Aj knizku mi uz vyplnil, ale su tam zatial iba moje udaje. 18.1 idem znova, dufam uz bude srdiecko.

agentkak
8. jan 2010

ahojte ja som uplne new ale s dnešným pozitívnym vysledkom TP 12.9.2010 nejak sa mi tomu nechce verit 😀 😀 😀 😀 😀

anarida
autor
8. jan 2010

pipi
Ja tam chodím veľmi málo 🙂 Len keď malá spí alebo je muž doma 🙂
Gratulujeme k potvrdeniu 😵

agentkak vitaaaaaaj 😉

jeny
8. jan 2010

jej zienky ale sa rozrastate 🙂 aj mi je luto ze ja sa musim rozlucit lebo s mojim tehu to nedopadlo dobre no co sa da robit.. prajem vam aby ste to vsetky dotiahli do uspesneho konca, papa