icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
22. nov 2010

@norikk a to ho nechas trapit aj ked uz fakt nebudes mat mlieko a on bude stale hladny? 😕 ... no neviem, pre mna je prvorade to, aby bolo dieta spokojne, ked aj na UM ... ja som sa nedokazala pozerat na to, ako sa nas snazil a nic z toho

norikk
22. nov 2010

ked ale maly pusti prnik i po tom,co ho ide odhryznut a ja ho stlacim,mlieko strieka....ale sestra mi povedala,ze mlieko tam bude furt, ale to uz len 5 ml....bojim sa ze tie zelene stolice ma kvoli tolkemu prednemu mlieku a ku zadnemu sa nedostane,ked mu uz plynule netecie a nechce tahat.neviem odhadnut,ci je prsnik isto cely vyprazdneny. som zvedava,co to bude v troch mesiacoch,ked sa opäť zvysi spotreba babatka...

ladywitch26
22. nov 2010

@norikk pocuvaj, a nemas ty nahodou vela mlieka? netecie mu to moc rychlo? moze sa pustat kvoli tomu.

norikk
22. nov 2010

@ladywitch26 ak sa podari,ze sa stihnu naliat,tak z jedneho mu tecie rychlo,no len co ho vytaha, tak uz mu tecie pomaly, ako keby stredny prud ani nebol....najprv sa dusi, nieco zje, a potom ku koncu uz zas boj.....

katrin31
22. nov 2010

@norikk urcite to nevzdavaj..okolo tretieho mesiaca byva laktacna kriza..musis ho prikladat velmi casto..aj kazdu polhodinu a tvorba mliecka sa urcite zvysi..alebo si kup homeopatika, tie su super..aj ja som si teraz kupila, lebo tiez mam pocit ze mu nestaci, prsia mam stale makke.ale je to vraj normalne a je to vraj tym,ze zacina viac pit, viac potrebuje a preto sa to musi dotvorit..treba vraj len vydrzat

ladywitch26
22. nov 2010

@norikk a neskusala si kontaktovat annag? mne velmi pomohla. napis jej ip

katrin31
22. nov 2010

@katrin31 a ta kriza byva aj okolo siesteho tyzdna.som tam zabudla napisat

stvura
Odpoveď bola odstránená
norikk
22. nov 2010

vravite ze psychika? inak annag som pisala,ale je toho veela, by ma nedoriesila do rana....my napisala,ze i zeny v koncentracnych taboroch kojili a nestratili mlieko....ze kojenie len odburava stres....ale mam momentalne skuskove, som u rodicov, cize zmena prostredia.........v sobotu cestujeme domov,zas zmena prostredia,maly zacina vnimat,to zas bude....ale dakujem,ze vsetky tak drzite palce 🙂 ste zlate

liliana82
22. nov 2010

Ahojte vidim, že riešite kojenie...moja nočná mora ☹
My s kojením bojujeme prakticky od začiatku, malý sa narodil dosť veľký a nestačilo mu mliečko, tak sme začali prikrmovať, dnes už týždeň odmieta úplne prsník, ani sa ho nedotkne a len čo ho zbadá, už plače ☹ , takže som skončila na odávaní, čo ma strašne moc mrzí, že už nie je na mojom prsku ☹
Neviete mi poradiť, ako to môžem zmeniť???
a ešte otázka..je normálne aby mi 2mesačné bábo v pohode vypilo MM aj 230ml? a niekedy aj po 2hodinkách pýta znova

ladywitch26
22. nov 2010

@liliana82 tak 230ml nie je normalne na jeho vek, to moja 18mesacna dcera tolko nepije... skus sa aj ty poradit s annag

liliana82
22. nov 2010

@ladywitch26 tiež si myslím, že je to veľa, zajtra chcem volať pediatričke, som zvedava čo mi povie, dnes napríklad vypil MM o 18-stej 150ml a po kúpaní o 19-stej 200, ja neviem kam to dáva 🙂

liliana82
22. nov 2010

a ešte som zabudla dodať, že mi kaká veľmi málo, obvykle tak 1x denne...

ladywitch26
22. nov 2010

@liliana82 kakat ti nemusi denne, kojene deti nemusia, v tomto problem nevidim. a si si ista,ze place od hladu po tej hodine? ak vypil 150ml, nemoze byt hladny o hodinu, ved to mu este nestihlo ani poriadne stravit. a nevracia ti?

liliana82
22. nov 2010

je zvyknuty papat o siedmej, kedze to sa kupe, myslela som, ze len pocucka, ked uz vypil tych 150, ale on vypil celych 90ml a mrncal, tak som mala odsate este110ml a tie vypil tiež. grckal mi vcera 1x krat, ked vypil 90ml MM a este 140ml UM a aj to len uplne malicko.este minuly tyzden pil okolo 130-150ml MM, no toto mi pride fakt moc.

liliana82
22. nov 2010

tu je moj papkacik 😉

zuzuz1
22. nov 2010

ahojte baby,.,..mame problem...maly mi zacal odmietat pravy prsnik... presla ste tym niektora? 😖 vie mi niektora poradit?

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
23. nov 2010

@zuzuz1 ahoj, mu sme to mali, uz od zaciatku nechcel pravy, len lavy, ale neprestala som mu ho davat, hneval sa, ale zvykol si, potom zas chvilu nechcel lavy, ale teraz papa pekne z oboch

hobit
23. nov 2010

smeju sa uz vase mimina nahlas?

panki
23. nov 2010

@hobit ano naša Lenka sa rehoce a najviac ju to baví o štvrtej ráno 🙂

zuzuz1
23. nov 2010

@hobit jej dik hobit 🙂 inak nas ohladom toho smiechu dava take neurcite zvuky je to smiech len nie ten klasicky...este je to len take nieco medzi kvicanim a kricamim a vzdychanim 🙂 ako ked sa nadychnes cez usta a pri tom vyslovis neurcite a 🙂

norikk
23. nov 2010

my sme tu medzi najmladsimi (25.9.) tak nas zatial len zacina gangorit a usmieva sa uz davno, hlasny smiech este nie 🙂

hobit
23. nov 2010

nas Tobi sa totiz este nesmeje nahlas...len sa vyskiera na celu pusu a haka si nieco a ja sa uz neviem dockat toho smiechu... 😒

gumimaci
23. nov 2010

@hobit niekedy, ale to este neni taky pravy smiech, len skrekot. ale podareny je aj tak 😀 😀 😀

sjusiquatro
23. nov 2010

ahojte aj vasi drobci maju pupaciky na krku??lebo ta koza je este taka pokrcena na tom krku aj to cistim liehom neviete nieco dobre na to???

janica81
23. nov 2010

@sjusiquatro too su potnicky...my vecer len umyjeme a doo rana su prec!!

janica81
23. nov 2010

@liliana82 nooo podla mna 230 je dost vela.... a kakanie? my nekakame ani kazdy den...takze to nevadi 1x za den je ideal
🙂

zuzanockamt
23. nov 2010

@liliana82 aj nas casto pyta, ale on tak vela nevypije ... na jedno krmenie stiahne 120 ml, potom sa niekedy ozve po hodine a pol, obcas po dvoch a zase pyta jest ... niekedy reve uz po polhodine, ze je hladny, ale to stiahne tak max 60 ml, ale 3 hodiny nevydrzi, ako kazala dokina

leomami
23. nov 2010

@zuzanockamt aj náš drobec by len papal,ale ja zatial kojím,prevažne,lebo keď už som vyštavená a stále je hladný,tak mu dám odsaté,príp.UM a dám mu len 90/120ml ale mám pocit,že by stiahol aj viac...myslím,že z flaše mu to tak tečie a oni sa tak nenarobia ako na prsku...ale som si zaobstarala váhu,však to už nebolo možné,aby cez deň len papal s prestávkou max.hodinu.