icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

norikk
5. dec 2010

@hobit maju nejaku chybu na fore,vcera to pisala adminka 😕

stvura
Odpoveď bola odstránená
adrianai
5. dec 2010

baby, ako obliekate detičky teraz von?ja dávam 2 vrstvy oblečka + bundičku a v kočíku hrubý fusak, ale neviem, či nemám už dať hrubý zimný overal...

hobit
5. dec 2010

@stvura dik, skusim

hobit
5. dec 2010

takto sa smejeme 🙂

janica81
5. dec 2010

@adrianai ja davam von dupacky, teplaciky a bundicku, hrubu teplu bundu a gate a zakryjem dekou a ideme von...dnes sme boli 3 hodinky a spala ako zarezana 🙂

zuzanockamt
5. dec 2010

@janica81 ty si bola aj v takom mraze s malou? 😕 ... ja som radsej nesla, lebo predsa len sa mi zdalo, ze je dost chladno ... inak dieta, ked mu je zima plakat nebude ... som citala, ze ten chlad ich skor uspava, tak ich treba kontrolovat na krku a na brusku, ci im nie je zima

sjusiquatro
5. dec 2010

aj my sme boli dnes vonku ale iba tak 45 nimut..nema sa chodit na dlho ked je takato zima predsa len dychaju ten vzduch ---fuuu a 3 hodiny je dost ved bolo dnes -8 pobede

gumimaci
5. dec 2010

Aj my sme boli vonku, asi 1,5hodiny. Maly este drichm kkociku, mne bolo zima tak sme isli rychlo domov, ani mikulasa sme nepockali 😀

zuzanockamt
5. dec 2010

u nas bolo dnes cely den okolo -10 a taka divna hmla, len doobeda svietilo slnko a potom uz bolo hnusne ... vcera sme boli chvilu von, uvidime ako bude zajtra 😝

gumimaci
5. dec 2010

@zuzanockamt aj tu tak bolo, vcrabolo paradne, svietilo slniecko. Keby al dnes nezacalo fukat tak sa to da vydrzat, takto bolo pocitovo aj -20C

janica81
5. dec 2010

@zuzanockamt anooo boli sme... bolo -9 u nas...ale vsak ked je zakuklena to nevadi......ci?
@sjusiquatro ale vsak ked spinka.....vies aka je potom doma dobra ked sa vratime? vystipane licka a smeje sa poj dna.... 🙂

slniecko u nas svietilo....bolo ako v rozpravke Mrazik

janica81
5. dec 2010

Baby dokedy sme novorodenci? 🙂)))

zuzanockamt
5. dec 2010

@janica81 novorodenec je dieta do 28 dni, potom do roka je dojca, od roka do troch rokov je batola

janica81
5. dec 2010

@zuzanockamt super..... lebo ja som presne citala na stranke co dala sjusiquatro, že s dojčaťom sa odporúča chodiť von do -10 a to sme neprekročili a odporučaju aspon 2 hod.denne... 🙂

adrianai
5. dec 2010

no my sme dnes výnimočne neboli tiež vonku, ale to preto, že sa nám vyfučali kolesá a za ten svet to nešlo dofúkať 😠 zajtra dobehneme 😀 problém je v tom, že poobede mi malá spí iba vonku - je tak zvyknutá a ak nejdeme je jak sto čertov...

janica81
5. dec 2010

@adrianai nooo presne preto my chodime von a sme aj 3 hodiny....nasa hviezda normalne zuri ked nejdeme do kocika... :-/ ale tam spi ako med 🙂

janica81
5. dec 2010

Maminky ... 🙂 ake sikovne su Vase deticky???

Nasa Nelka drzi super hlavicku ked je na rukach, na mne sa dviha celkom slusne, ale ked je sama na brusku je ako krtko...len vrta hlavou do vankusa 🙂 a nechce sa jej dvihat...lenosko.... 🙂

panki
5. dec 2010

@janica81 naša Lenka je presne taká ístá 🙂 hlavou vrta do postele a ešte zdvíha pri tom aj ritku ale na rukách drží hlavu už dlho a bez problémov

janica81
5. dec 2010

@panki noo presne ....ritka vypucena... 🙂 a hlava dole...a este sa aj nastartuje a mrnci ....cela je do purpurova 🙂

elixia
5. dec 2010

aj u nas sa lahsie zdviha ritka ako hlava 😀 a jojka,ochka o stosest 😀

zuzanockamt
5. dec 2010

@janica81 nas maly zuri, ked ide do kocika 😀 ... ale potom sa upokoji tak na hodinku a po hodinke uz oci otvorene, ale potom zvykne este zaspat, len sa budi po urcitom case 😝

norikk
6. dec 2010

ahojte, vcera mi povedala svokra,ze malemu uz asi idu zubky....ze ma navrete dasienka, furt slinta a olizuje si to jazyckom a o pästickach v puse ani nehovorim....vravela,ze jej brat mal prvy zub ako dvojmesacny, ze ked jej maminka kojila, malyju hryzol, poklepala lyzickou aco nevidi,zubok 🙂 tak zeby i my sme zdedili geny? 😀

norikk
6. dec 2010

@janica81 mojho ste videli na mkulasskej fotke,ten dviha hlavicku od narodenia, ale to neni smerodajne.....neter bbola tiez taka sikovna od narodenia,ale tak ju skolila novorodeneckazltacka,ze nakoniec s nou museli cvicit,aby rozhybali svalstvo....

janica81
6. dec 2010

Pekný deň sa praje

ako sa mame??? my super...zajtra nas ale caka ockovanie, uz teraz mam z toho hrôzu....chudatko moje.... :-/

teraz na inu temu : vianocnu.... darceky uz mate??? co ste kupili, alebo idete kupit?? pree MM a pre anjelikov??? musim zbierat inspiraciu, aby som potom nebludila bezcielne ked nahodou budem mat cas a volno

danabel
6. dec 2010

@janica81 My ideme na očkovanie až medzi sviatkami, lebo mala naposledy zapálené rameno po tbc a stále sa jej to hnisá. Ale sestra mi poradila, že hneď po očkovaní treba do studenej vody namočiť vreckovku a priložiť na miesto vpichu a že pred odchodom treba dať Panadol, že potom to pichnutie tak nebolí.

norikk
6. dec 2010

ja MM idemkupit penazenku 🙂 a mimcu newem, toeste s MM pojdemedakdekuknut a urcite vecicky,aco nam padne dooka,jasom schopna nakupit vsetko co sa mi naprvypohlad zapaci 😀

panki
6. dec 2010

@janica81 my ideme až 15.12. a už teraz ma to desí-chúďa malé budem asi plakať s ňou, a potom by som do vianoc chcela dať ešte ušká nastreliť-ale to myslím bude už len slabý odvar oproti tomu očkovaniu. 😒

leomami
6. dec 2010

@norikk náš malý tiež začal straaašne slintať,celé tričko mal mokré...a dole mu vidno dva také kopčeky a keď mu to chytím,má to také ostré...ja neviem,ale strašne skoro mi to pripadá...no ja som mala zuby ako 3apol mesačná...veď uvidíme🙂